Yakubu 3 047 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Dobra, to jak zainstalować tę gierkę żeby downgoradu nie było? Wstrzymać pobieranie patcha, w ogóle odłączyć internet od konsoli, ściągnąć patcha po zainstalowaniu gierki, czy w ogóle go nie ściągać? Cytuj
Matriks_1111 308 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Ale ponoć bez tego patcha jest problem ze stabilnością i płynnością, więc tak źle i tak niedobrze Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Z tydzień temu usuwałem grę i instalowałem na nowo bez netu. Na wersji 1.0 było jeszcze gorzej, niż 1.05. Niby była to goła wersja, a najbardziej zepsuta. Uwziąłem się tutaj na robienie pierwszej na PS4 platyny, ale nie wiem czy mi starczy sił Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 41 minut temu, PiotrekP napisał: Z tydzień temu usuwałem grę i instalowałem na nowo bez netu. Na wersji 1.0 było jeszcze gorzej, niż 1.05. Niby była to goła wersja, a najbardziej zepsuta. Uwziąłem się tutaj na robienie pierwszej na PS4 platyny, ale nie wiem czy mi starczy sił Daj mi dostęp do konta, bardzo chętnie zrobię drugi raz Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 zbrzydlo mi sie mniej wiecej w okolicach 30 lewelu po krokodylopolis. do zyda Cytuj
Figuś 21 270 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 (edytowane) Brakuje mi dzbana za wyczyszczenie lokacji, a mam wszyściutko wyczyszczone razem z tym "?" który się nie pojawia po synchronizacji mapy, oraz nie robiłem żadnej lokacji Ayą, a dzban nie wpadł Jakieś pomysły? Nieaktualne obleciałem całą mapę orłekiem i jeden pytajnik schował mi się pod znacznikiem questu Edytowane 28 listopada 2017 przez Figuś Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Znalazłem nową fazę. Niby zrobiłem wszystko i całkowicie wyczyściłem mapę, ale pozostały te papirusy znalezione. I teraz czytam opisy i staram się znaleźć każdy samemu. Ale frajda 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Dziś będąc w pracy przypomniałem sobie o tym i tez stwierdziłem ze fajnie będzie to pozbierać samemu;p jedno wpadło mi przypadkiem a reszta nietknięta. Jeszcze na początku chciałem znaleźć coś w jeziorze w siwie ale się nie udało a pierwszy papirus wskazywał na to miejsce. Chociaż wtedy nie wiedziałem ze dzięki ptaszkowi można w miarę łatwo namierzyć przedmiot. Jak nie będzie w co grać to zabieram się za poszukiwania Cytuj
Tomtu 122 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 No i ch...j strzelił calaka! Brakuje mi jednego osiągnięcia z wyczyszczeniem wszystkich lokacji. A dokładnie uruchomienie jednego mechanizmu w tym grobowcu, w którym potrzeba mieć zrobione ukończone kamienne kręgi i 50 sztuk szkła pustynnego. Zaszedłem tam ze 3 dni temu, aktywowało mi się tajemne przejście, ale brakowało mi 17 sztuk tego surowca. Wczoraj dozbierałem, idę tam, a wejścia przy tej minimapie nie można aktywować. Błąd jak ch...j. Odinstalowałem grę, zainstalowałem wraz ze wszystkimi dodatkami i to samo. Miał ktoś podobnie? Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 A właśnie, gdzie można szybko dozbierać tego szkła? Bo mi brakuje 20. Cytuj
Tomtu 122 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 26 minut temu, PiotrekP napisał: A właśnie, gdzie można szybko dozbierać tego szkła? Bo mi brakuje 20. Szukaj w grobowcach. W kilku pod wodą jest sporo, bo nawet po 7-8 sztuk. Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Jeszcze takie pytanko- wszystkie (?) nam sie naniosą na mapę przy synchronizacjach/odkryciu regionu mapy, czy trzeba być gdzies niedaleko żeby nam sie pokazaly na kompasie? Cytuj
Tomtu 122 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Jak zrobisz punkty synchronizacji, to wwszystkie pytajniki będziesz miał na mapie. 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 A wiadomo kiedy jakaś nowa walka z bożkiem? I coś mówili ze wszystko co było będzie pojawiać się ponownie w przyszłości wiec wie ktoś kiedy wróci walka z anubisem?;p muszę się zemścić bo nie zdążyłem go ubić Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Pytanie do tych co grają na zwykłym Xbox One, też tam są takie problemy jak na PS4 ? z grafiką i patchami ? bo chcę kupić ale nie wiem która wersję wybrać Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 @PlastikowySmalec kumpel ma XOne zwykłego i też ma problemy graficzne. Kolejne pytanie do platynowców- trofik Boom wlicza też typków co zginęli od ognia z dzbana z oliwą, który wybuchł przez inny dzban podpalony strzałą? ( w sensie podeszły tam płomienie i go rozbiły) Bo latam po jednej miejscówce co można szybko wbić ten aczik (koszary w Aleksandrii po lewej stronie)- podpalać, pod koniec ginąć, powtórzyć. I wyczyściłem tak ten obóz trzy razy, wcześniej też miałem tego trochę i aczik nie wpada. Najgorsze, ze nie ma jak sprawdzić ilu już tak padło. 1 Cytuj
Figuś 21 270 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 14 godzin temu, PiotrekP napisał: Jeszcze takie pytanko- wszystkie (?) nam sie naniosą na mapę przy synchronizacjach/odkryciu regionu mapy, czy trzeba być gdzies niedaleko żeby nam sie pokazaly na kompasie? Jeden punkt potrafi się nie zsynchronizować, w regionie Depresji Qattara a nazwa jego Jaskinia Hotep która znajduje się mniej więcej w lewym dolnym rogu jak patrzysz na mapkę w tym województwie Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 3 godziny temu, PlastikowySmalec napisał: Pytanie do tych co grają na zwykłym Xbox One, też tam są takie problemy jak na PS4 ? z grafiką i patchami ? bo chcę kupić ale nie wiem która wersję wybrać Ten bład z grafika to totalny random i jest na każdej platformie,nawet nie wiadomo co ten buk aktywuje.Wszystko zależy od farta czy ci sie spierdzieli grafika czy nie. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 3 godziny temu, kudlaty88 napisał: Ten bład z grafika to totalny random i jest na każdej platformie,nawet nie wiadomo co ten buk aktywuje.Wszystko zależy od farta czy ci sie spierdzieli grafika czy nie. Na Koksie raczej nie ma. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 13 godzin temu, Kyokushinman napisał: Na Koksie raczej nie ma. Z tego co widziałem na oficjalnym forum na koksie tez kilka osób ma tego buga. Była nawet teoria że to celowy downgrade żeby podbić sprzedaż koksa ale szybko upadła jak ludzie powklejali screeny. Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 W dniu 29.11.2017 o 12:48, kacprzak1991 napisał: A wiadomo kiedy jakaś nowa walka z bożkiem? I coś mówili ze wszystko co było będzie pojawiać się ponownie w przyszłości wiec wie ktoś kiedy wróci walka z anubisem?;p muszę się zemścić bo nie zdążyłem go ubić Walki sa co tydzien. W tym tygodniu ostatni Boss Bóg Sehmet. Myslalem ze bedzie ich czworo no ale moze gdzies zle doczytałem. Po walcenz trzecim bostwem można będzie zmierzyc sie ponownie z Anubisem i Sobkiem. 1 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Jest już ta walka? Przed chwila grałem w assassina ale nic mi tego nie zakomunikowalo... Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Dopiero po niedzieli. Chyba we wtorek ale 100% pewności nie mam. W grudniu dojdzie też dodatek Horda, i na arenie będzie można mierzyć się z coraz silniejszymi przeciwnikami. Mega za(pipi)iście że wspierają te grę. Też zadowolony jestem z tego że gra opiera się piractwu bo może i przez to osiąga jakąś tam przyzwoitą sprzedaż co pozwoli przemyśleć twórcom podejście do skostniałej serii Assassyn i może zaczną wprowadzać pozytywne zmiany jak rozwój postaci w tym właśnie charakterze jak w Origins. Wracam na pustynie dalej rozwiązywać zagadki papirusów. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 No ja dziś rozwiązałem kilka i daje sporo frajdy;p dobrze ze senu nie można zaznaczyć skarbu i trzeba samemu się porozglądac Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Czy to już dobry czas na kupno gry w wersji na PS4 Pro? Były jakieś kwiatki z downgradem po aktualizacji, ale czy wszystko wróciło już do normy? Planuję za tydzień, do dwóch wziąć się za AC:O i chciałbym, żeby wszystko było już ustabilizowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi