kudlaty88 494 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) Nic nie naprawione,bug ze streamingem tekstur nadal "under investigation"...ubisoft Tak ze streamingiem tekstur bo ludzie juz sami wyczaili co sie zyebało,podobno niedługo nieoficjalna łatka na pc. Edytowane 2 grudnia 2017 przez kudlaty88 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 (edytowane) Panowie mam pytanie o znacznik na mapce a dokładniej o OBSZAR ZASTRZEŻONY, on zostaje na zawsze już czerwony? nawet po zaliczeniu miejscówki ? czy powinien zmienić się na szary ? Edytowane 3 grudnia 2017 przez PlastikowySmalec Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Zostaje czerwony Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Panowie nastepne pytanie, jest gdzieś jakaś lista co w danym regionie odblokowałem? czy trzeba szukać po mapie ? Cytuj
Boomcio 4 190 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 W dniu 20.11.2017 o 11:45, blantman napisał: Podziwiam że wam się chce Ja tylko questy robie i czasem coś po drodze jak jadę na koniu. Za dużo tego aby mi się chciało No, ale gra poniekąd wymusza trzaskanie pobocznych. Leciałem samą nitkę główną , a tu nagle zadania od 20 poziomu, a ja na 14tym. Teraz trzeba pyknąć trochę naiwności. Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 (edytowane) 6 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie nastepne pytanie, jest gdzieś jakaś lista co w danym regionie odblokowałem? czy trzeba szukać po mapie ? Nie bardzo rozumiem. Robisz synchronizacje i ci sie nanoszą (?). Teraz tam popylasz i sprawdzasz co skrywają. Ze słoniami miałem troche zabawy, ale nawet w końcu padłu. Dziś wbije szybko na 40 lvl, bo brakuje mi coś około 900pkt, ulepsze po 2-3 bronie z każdej wersji, reszta na sprzedaż. Ogólnie raz czy dwa do tej pory ulepszałem miecze i łuki, bo znajdowany stuff w zupełności wystarczał. Ogólnie platyna to dobry sposób na granie. Nie zastanawiasz sie co robić teraz, tylko lecisz po kolei, czasem przerywając misją. A mi zostało już tylko to i wyczyszczenie mapy, bo wspomnianych słoni obawiałem sie najbardziej. Edytowane 5 grudnia 2017 przez PiotrekP Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Wystarczy Łuk który regeneruje energie i za trafienie i mozesz trzaskac nawet bogów. Przydatna jest tez umiejętność zbierania strzal z tarczy. Pokonasz wtedy kazdego, slonia, kapitana, boga i łowce. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 (edytowane) 4 godziny temu, PiotrekP napisał: Nie bardzo rozumiem. Robisz synchronizacje i ci sie nanoszą (?). Teraz tam popylasz i sprawdzasz co skrywają. Np idę do Siwy i gdzieś w opcjach mapy regionu jest taka lista ? Zabici kapitanowie 1/3 Legowiska zwierząt 3/4 Znalezione skarby 4/5 w poprzednich AC oraz w Horizon takie coś było a tutaj nie widzę Edytowane 5 grudnia 2017 przez PlastikowySmalec Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Np idę do Siwy i gdzieś w opcjach mapy regionu jest taka lista ? Zabici kapitanowie 1/3 Legowiska zwierząt 3/4 Znalezione skarby 4/5 w poprzednich AC oraz w Horizon takie coś było a tutaj nie widzę Oczywiście, musisz najechać kursorem na obozowisko bądź tereny że skarbami i tam wyświetli się lista ilu zabiłeś kapitanów ile zebrałeś skarbów itp.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj
zagul 326 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 2 godziny temu, Kolos28 napisał: Oczywiście, musisz najechać kursorem na obozowisko bądź tereny że skarbami i tam wyświetli się lista ilu zabiłeś kapitanów ile zebrałeś skarbów itp. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka To dotyczy pojedynczej lokacji, a nie całej "krainy". Gdzie jest ten quest czy tam coś co wymaga 50 szt. pustynnego szkła ? (nie chce przypadkowo iść tam bez 50 szt.) Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 1 minutę temu, zagul napisał: To dotyczy pojedynczej lokacji, a nie całej "krainy". Gdzie jest ten quest czy tam coś co wymaga 50 szt. pustynnego szkła ? (nie chce przypadkowo iść tam bez 50 szt.) Spoiler Przez Sfinksa wchodzisz do tej lokacji. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 2 godziny temu, Kolos28 napisał: Oczywiście, musisz najechać kursorem na obozowisko bądź tereny że skarbami i tam wyświetli się lista ilu zabiłeś kapitanów ile zebrałeś skarbów itp. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka dobra nie rozumiesz mnie, nie ważne Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 14 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie nastepne pytanie, jest gdzieś jakaś lista co w danym regionie odblokowałem? czy trzeba szukać po mapie ? Nie ma takiej listy. Jedynie w obozach pojawia się lista ilu kapitanów zabiłeś, ile skarbów zebrałeś. Najlepiej to chyba czyścić dany obszar mapy i nie opuszczać go do póki wszystkie znaki zapytania nie znikną i wszystkie obozy nie zostaną wyczyszczone. Trochę to męczące tak zoomować mapkę i oddalać w poszukiwaniu wciąż aktywnych elementów. Ale innej metody nie ma. W origins pozbyto się statystyk z poprzednich Assassins. 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Nie ma takiej listy. Jedynie w obozach pojawia się lista ilu kapitanów zabiłeś, ile skarbów zebrałeś. Najlepiej to chyba czyścić dany obszar mapy i nie opuszczać go do póki wszystkie znaki zapytania nie znikną i wszystkie obozy nie zostaną wyczyszczone. Trochę to męczące tak zoomować mapkę i oddalać w poszukiwaniu wciąż aktywnych elementów. Ale innej metody nie ma. W origins pozbyto się statystyk z poprzednich Assassins. A co polecasz, najpierw robic znaki zapytania i na koncu questy wszystkie czy odwrotnie?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Najlepiej to czyscic dany obszar mapy. Lvl i tak wbic musisz, więc na wyzszą część i tak nie wbijesz bo zgon. Zaczynaj od punktów synchronizacji a potem od gory do dolu czy tam od lewa do prawa. Przynajmniej nic nie przeoczysz. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Najlepiej to czyscic dany obszar mapy. Lvl i tak wbic musisz, więc na wyzszą część i tak nie wbijesz bo zgon. Zaczynaj od punktów synchronizacji a potem od gory do dolu czy tam od lewa do prawa. Przynajmniej nic nie przeoczysz. Czyli najpierw czyszczenie mapy a pozniej questy? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 A nie lepiej robić to na co masz ochotę i ewentualnie po przejściu gry dozbieraj/pokończ questy? Co to jakaś praca do odhaczenia 1 Cytuj
Boomcio 4 190 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Mam ponad 14 godz. i gra się super. Queścik za queścikiem, lajtowo. Czasem właśnie spontan rush na napitkanych oponentów, jakaś miejscówka /piramida rulez /. Walki ciut za łatwe na normalu. Ja przyzwyczajony do mordęgi z Elexa. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Pewnie było, ale do platyny wszystkie poboczne questy trzeba zrobic ? Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 1 minutę temu, zagul napisał: Pewnie było, ale do platyny wszystkie poboczne questy trzeba zrobic ? Nie są wymagane tak jak statuły Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 A nie lepiej robić to na co masz ochotę i ewentualnie po przejściu gry dozbieraj/pokończ questy? Co to jakaś praca do odhaczeniaBardziej chodzi o kolejnosc czy ma znaczenie a nie praca do odhaczeniaWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Rób wszystko w takiej kolejności jak Cię ochota najdzie. Dodatkowo masz sugerowany poziom wiec to mniej więcej pokazuje w jakiej kolejności. Tutaj nic się nie da pominąć, wszystko możesz dobić po skończeniu fabuły Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) Wróciłem ze szķłem pod Sfinksa i upa zbita, bo nie mam interakcji na tej mapie piaskownicy. Przejście zamknięte choć za pierwszym razem je otwieralem, a teraz i tak zamknięte. Ktoś wie jak tam wejść? Edit: Jakby ktoś miał z tym problem, wystarczy ponownie załadować zadanie "Przysięga Bayeka", nawet jak jest już w ukończonych. Edytowane 6 grudnia 2017 przez PiotrekP Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Gram sobie i gram, 20 poziom i wiem że platyny nie zrobię ;] Cytuj
zagul 326 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 W pewnym momencie gra bardzo wymusza robienie zadań pobocznych. Pomiędzy jednym, a kolejnym zadaniem głównym jest 3 levele różnicy (25 ->28). To jest ok. 30k expa, a zadanie daje ok. 3k. Przez to rozgrywka się bardzo wydłuża. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi