balon 5 387 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 No zawsze wybieram napiski PL ale chyba przestanę bo potem z asisynem sobie nie radzę Cytuj
Wredny 9 745 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 W wielu grach opisy trofeów mówiły zupełnie co innego, niż należało wykonać, a w takim Aliens Colonial Marines polskie tłumaczenie wyzwań do wykonania wręcz wprowadzało w błąd - miałem bekę z kumpla, który się męczył z czymś, w czym ja nie widziałem żadnego problemu - jak się później okazało, grał po polsku Jak widać nie tylko drewniany dubbing jest problemem polskich wersji językowych, ale ogólne niechlujstwo i robienie tego na odpyerdol. Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Czy produkty zwierzęce (nie skóry) takie jak uszy, kopyta, jaja itp. przydają się do czegoś czy śmiało sprzedawać? Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Czasami questy wymagają uzbierania niektórych produktów (na pewno kobrę i jakieś ptactwo). Lepiej zostawić jak nie potrzebujesz waluty. Dodatkowo te luźne bibeloty, które gra sama proponuje sprzedać lepiej sobie zostawić bo jest achievement za zbycie 100 na raz. 1 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Te wszystkie drobiazgi, co zdobywasz i siedzą w ekwipunku to lepiej je sprzedawać, czy trzymać do czegoś? Potrzebne są w ogóle? Swoją drogą, dobra gierka, klimat Egiptu aż wylewa się z telewizora XD Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Potrzebne tylko do jednego trofeum, gdzie sprzedajesz jednocześnie 100 tych pierdół. Poza tym, niepotrzebne Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 wczoraj wlaczylem na chwilke no i pierwsze wrazenie mega fajne, przede wszystkim za sprawa Egiptu jednak walka to nadal nic powalajacego, niby ten sam zestaw ruchow co chociazby w GoW no ale tam to prezentuje calkiem inny poziom. Na plus luk ktory jest po Horizonie najfajniejszym lukiem z jakiego strzelalem i chyba tak bede glownie przechodzil gierke...cichutko, bezszelestnie bo machanie szabelka srednio mi pasuje. No i latanie ptaszkiem takie relaksujace Jest cos na co warto zwracac uwage?? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 3 minuty temu, Szymek_PL_ napisał: wczoraj wlaczylem na chwilke no i pierwsze wrazenie mega fajne, przede wszystkim za sprawa Egiptu jednak walka to nadal nic powalajacego, niby ten sam zestaw ruchow co chociazby w GoW no ale tam to prezentuje calkiem inny poziom. Na plus luk ktory jest po Horizonie najfajniejszym lukiem z jakiego strzelalem i chyba tak bede glownie przechodzil gierke...cichutko, bezszelestnie bo machanie szabelka srednio mi pasuje. No i latanie ptaszkiem takie relaksujace Jest cos na co warto zwracac uwage?? jak chcesz po cichu zabijać rozwijaj perki związane z taką rozgrywką. Jak odpowiednio rozwiniesz postać to i 2 lvl wyżej gostków będziesz mógł w ten sposób zabijać. Łuk nie jest tak efektywny w zabijaniu cicho jak ostrze. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 12 minut temu, Szymek_PL_ napisał: wczoraj wlaczylem na chwilke no i pierwsze wrazenie mega fajne, przede wszystkim za sprawa Egiptu jednak walka to nadal nic powalajacego, niby ten sam zestaw ruchow co chociazby w GoW no ale tam to prezentuje calkiem inny poziom. Na plus luk ktory jest po Horizonie najfajniejszym lukiem z jakiego strzelalem i chyba tak bede glownie przechodzil gierke...cichutko, bezszelestnie bo machanie szabelka srednio mi pasuje. No i latanie ptaszkiem takie relaksujace Jest cos na co warto zwracac uwage?? No i jak używasz Senu to dokładniej eksploruj wszystko, bo zaznacza Ci wszędzie gdzie leżą skrzynie, a warto zbierać, czasami natrafisz na dobre bronie i rzadkie materiały do ulepszania sprzętu. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 NIby nic wielkiego ale intro jest mega klimatyczne i mroczne, oby dalej fabula prezentowala podobny poziom. Kojarzycie Panowie kiedy wpadnie mi ostrze?? (ktora misja) Polecialbym tam od razu Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 (edytowane) Ostrze wpadnie Ci w Aleksandrii, a podaruje Ci jego żona Aya. Czyli musisz robić po prostu główną fabularną misję i dostaniesz. Edytowane 17 października 2018 przez Faka 1 Cytuj
darkos 4 342 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 8 godzin temu, Szymek_PL_ napisał: wczoraj wlaczylem na chwilke no i pierwsze wrazenie mega fajne, przede wszystkim za sprawa Egiptu jednak walka to nadal nic powalajacego, niby ten sam zestaw ruchow co chociazby w GoW no ale tam to prezentuje calkiem inny poziom. Na plus luk ktory jest po Horizonie najfajniejszym lukiem z jakiego strzelalem i chyba tak bede glownie przechodzil gierke...cichutko, bezszelestnie bo machanie szabelka srednio mi pasuje. No i latanie ptaszkiem takie relaksujace Jest cos na co warto zwracac uwage?? Ja łukiem strzelałem w głowę, jeden strzał = jeden trup, tylko używałem łuku, który umożliwiał zoom, już dziś nie pamiętam nazwy ale był też taki który zapalał strzały więc fajnie było podpalić przeciwnika, tyle że ten darł ryja i wszczynał alarm. Dlatego polecam używać zwykłego Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Gram w tego Origins i im dalej tym lepiej, te zagadki z papirusami to nawet fajny patent, nie pokazuje Ci gdzie masz iść tylko sam znaleźć i trochę trzeba pomyśleć. Gram na najwyższym poziomie czyli koszmar, no i nawet trudno nie jest i się nie męczę, w sam raz wybrany poziom XD. Czuję, że Odyssey wjedzie po ukończeniu RDR2. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Sceptycznie bylem nastawiony do Odyssey ale jednak broni sie pod wieloma względami. Nie jest to kopiuj wklej jak myslalem. Warto dać szanse, a zwlaszcza jak sie po prostu lubi Asasyna od jedynki. Świetna ewolucja serii. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Polecam, polecam. Ograć Origins, zrobić przerwę i potem odpalić Odyssey. Obie gry świetne, top serii. Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 9 godzin temu, Faka napisał: Gram w tego Origins i im dalej tym lepiej, te zagadki z papirusami to nawet fajny patent, nie pokazuje Ci gdzie masz iść tylko sam znaleźć i trochę trzeba pomyśleć. Gram na najwyższym poziomie czyli koszmar, no i nawet trudno nie jest i się nie męczę, w sam raz wybrany poziom XD. Czuję, że Odyssey wjedzie po ukończeniu RDR2. Kilka dni temu skończyłem Origins. Przegrałem w Egipcie ponad 46h. Dla mnie zdecydowanie najlepszy Assassin i dobrze wydane 80 zł. Fajnie, że cześć zadań pobocznych jest ciekawa, na plus także grobowce i papirusy ze skarbami. Walka też w końcu jakaś normalniejsza. Ponadto gierka na pro z HDR wyglądała naprawdę piknie. Słońce, refleksy na piasku, wodzie miód. Tak czy siak nie wyobrażam sobie jak można pod rząd zagrać w Origins>RDR2>Odyssey. Trzeba mieć naprawdę mocną sandboxową psychę. 1 1 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 No dokładnie, ja po originsie nie dalem rady horizon ograć.1 sandbox na cały rok mi styka.Origins mi sie bardzo podobał, ale po odysey szybko nie sięgnę.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) wlasnie mi wpadl puchar za walke we snie z pewnym milym zwierzatkiem uwine sie z sama fabula do konca w 4 h ?? zostal mi jeszcze jaszczur i krokodyl bodajze a pewnie jak ich zabije beda nastepni...taknie ? Edytowane 25 października 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Jeszcze sporo przed Tobą, będą następni. 1 Cytuj
Wredny 9 745 Opublikowano 21 grudnia 2018 Opublikowano 21 grudnia 2018 Na PS Store są przeceny na dodatki The Hidden Ones (21zł) i The Curse of the Pharaohs (58zł), więc ten Season Pass za 169zł mogą sobie wsadzić Mam tylko jedno pytanie - czy ten cały Discovery Tour: Ancient Egypt to był w jakiejś darmowej aktualizacji itp, bo na PS Store tego nie widzę. Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 2 godziny temu, Wredny napisał: Na PS Store są przeceny na dodatki The Hidden Ones (21zł) i The Curse of the Pharaohs (58zł), więc ten Season Pass za 169zł mogą sobie wsadzić Mam tylko jedno pytanie - czy ten cały Discovery Tour: Ancient Egypt to był w jakiejś darmowej aktualizacji itp, bo na PS Store tego nie widzę. Z jakimś patchem to dodali,chyba z poziomu menu się odpalało ten tryb. Cytuj
Wredny 9 745 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 Dzięki - doszedłem już do tego Kupiłem pozostałe dodatki, więc nie pozostaje nic innego, jak wbić 100% w kolejnym Assassinie Jeśli tylko kiedyś oderwę się od PUBGa Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 11 stycznia 2019 Opublikowano 11 stycznia 2019 W dniu 21.12.2018 o 22:37, Wredny napisał: Na PS Store są przeceny na dodatki The Hidden Ones (21zł) i The Curse of the Pharaohs (58zł), więc ten Season Pass za 169zł mogą sobie wsadzić Mam tylko jedno pytanie - czy ten cały Discovery Tour: Ancient Egypt to był w jakiejś darmowej aktualizacji itp, bo na PS Store tego nie widzę. Teraz też są przeceny na grę i na dodatki. Origins jest kolejną grą w mojej kolejce, w którą zamierzam ograć ale jeszcze mam do nadrobienia Unity i Syndicate. Choć przyznam się, że nie jestem pewien czy po tych dwóch ostatnich nie odrzuci mnie od serii, słyszałem kiepskie opinie. W każdym razie chciałem zapytać jaki poziom prezentują dodatki? Warto jest je dokupić? Samą grę można wyrwać za 79 zł teraz na ps store.W pudełku za 109 zł nowa, którą zawsze można odsprzedać Cytuj
Wredny 9 745 Opublikowano 11 stycznia 2019 Opublikowano 11 stycznia 2019 9 godzin temu, Elitesse napisał: Teraz też są przeceny na grę i na dodatki. Origins jest kolejną grą w mojej kolejce, w którą zamierzam ograć ale jeszcze mam do nadrobienia Unity i Syndicate. Choć przyznam się, że nie jestem pewien czy po tych dwóch ostatnich nie odrzuci mnie od serii, słyszałem kiepskie opinie. AC Unity jest spoko, doceniłem zwłaszcza po Syndicate Klimacik Paryżewa z okresu rewolucji jest rewelacyjny, do tego Arno też spoko, no i oprawa robi mocno - ogólnie to taka chęć powrotu do czasów ACII, czyli znów mniejsza skala, miasto, młody lovelas w roli głównej, do tego fajna historyjka... Wady to na pewno sterowanie - każda odsłona serii cierpiała do tej pory na nieszczęsną nieresponsywność protagonisty, który wspinał się nie tam gdzie chcemy itp, ale w tej części jest to jakoś szczegónie wrukwiające. Błędy połatane, więc najwyżej na typowe UBI-glitche się natkniesz. Miło wspominam, 7/10 dałbym bez wahania AC Syndicate z kolei poprawia wszystkie niedoróbki Unity - sterowanie jest super, dodatkowe ruchy, gadżety, dorożki... Gamplayowo jest naprawdę fajnie, ale kuleje ta druga strona - fabularno-narracyjna. Postacie to wydmuszki, historia niezbyt interesująca, klimatu bractwa brak, dobrze że chociaż samo miasto daje radę - dla mnie chyba najgorsza odsłona i aż szkoda, bo naprawdę wiele rzeczy robi dobrze. Dodatków do Origins jeszcze nie skomentuję, bo wciąż gram w podstawkę Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 13 stycznia 2019 Opublikowano 13 stycznia 2019 Dzięki za złożoną i wyczerpującą odpowiedź. Jestem wielkim fanem serii od samego jej początku, a po głosach krytycznych obawiałem się, że mnie od niej odrzuci... AC:U leży u mnie w folii i czeka na swoją kolei z kilkoma innymi tytułami dlatego chyba jeszcze wstrzymam się z zakupem AC:Orygins. Może wydzdzą wersję GOTY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi