Skocz do zawartości

Mini turnieje w Time Trial, w Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dobra panowie, jak skończy się aktualne wyzwanie, to jedziemy ustawienia Chmurqaba. To będzie wtedy piąty turniej.

Po tym resetujemy tabele i kolejne turnieje ustawiamy na dłuższy czas. Może wtedy będzie więcej chętnych.

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Panowie (i Panie)! Z uwagi na rosnące zainteresowanie rywalizacją Time Trial w Mario Kart, proponuje zrobić mini turniej.Otóż zapraszam na weekendową rywalizację, na wybranej trasie w Time Trial. Z

• Podsumowanie pierwszego turnieju poniżej:     Wprowadzamy jakieś dodatkowe punkty za najlepsze okrążenie? :)         Trasa: Mario Circuit (z Wii U)   Postać: Mario   Build: Ka

• No na pewno, parówo. Lamentujesz, że mało osób po czym sam olewasz :)

Opublikowano

Mój dzisiejszy wynik: :)

1:59.523

mhvpFT2.png

Opublikowano

wchodzisz w single player - > time trials -> wybierasz postac -> wybierasz sprzet -> wybierasz cupa -> wybierasz trase (nie mozesz miec time triala na calym cupie :P ) -> jedziesz

Opublikowano

Nie dałem rady wczoraj porobić :( teraz turniej się zeruje i więcej czasu, tak?

Zauważyłem że ludzie sprzedają swoje Mario karty :/

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nie wiem, miało być 5 turniejów i restart, ale chyba bez sensu. Nie ma chętnych. Więcej czasu nic nie da. Jakby problemem był czas trwania to by ludzie tu pisali, by wydłużyć. A tu nikt się nie udziela :)

Mi też się już Marian nudzi. On-line mnie nie interesuje, a dla singla mało tu roboty. Trzaskanie w kółko tego samego tyle, że w różnych klasach - nudzi mnie. Zrobiłem 50cc, 100cc i dalej mi się nie chce.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano
  • Autor

Chcecie to jedziemy ostatni turniej z ustawieniami od Chmurqaba.

Do niedzieli, do 23.59.

A jak nie, to zaorać ten temat w cholerę.

Opublikowano

time triale w grze nastawionej na rywalizacje i walke na torze - time triale to sie do drivecluba nadawaja gdzie w multi grac normalnie sie nie da (zamiast sie scigac destruction derby co zakręt)

zamiast turniej w timetriale moglisby turnieje normalne na walce na torze organizowac

Opublikowano
  • Autor

Bla, bla, bla. Cienias jesteś i nie masz jaj by wystartować. Pewnie, najlepiej na online powalczyć z power-upami i losowością. A może trafi się czerwona skorupka przed metą?

Prawdziwa rywalizacja jest w time trials. Gdzie każdy centymetr trasy trzeba znać na pamięć i każdy zakręt pokonać perfekcyjnie.

Tyle w temacie rywalizacji :hi:

Opublikowano

Nikt już nie podaje swoich wyników??

2:10.722

Bez szału ale tym pojazdem ciężko  się jeździ :p

fsbHbXm.png

Opublikowano
  • Autor

EtrJ2Kr.png

Dzięki za rywalizację, temat mozna już zaorać.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

lol, cos mi sie ubzduralo ze dzis o polnocy mija termin, chcialem dzis porobic czasowki :facepalmz: 

no trudno.