Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

Opublikowano

Ale Hamil miałby grać Vesmira a nie Geralta (tak przynajmniej sugeruje osoba na twitterze) 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 139,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

to twój stary?

Opublikowano

z12743256IH,Marcin-Dorocinski-.jpg

Dorociński ma dobrą gębę dla Geralta. Ale to Pollock.

Opublikowano

Dorociński mógłby zagrać nawet Yennefer, i tak bym oglądał

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:sapek:  kielicha nigdy nie odmówi

Wied%C5%BAmin%20od%20Netflix.jpg

Podobno się odciął od serialu Netflixa, ale % potrafią w jego przypadku zdziałać cuda :yao:

Opublikowano
Cytat

Według Ericka prace rozpoczną się pod koniec 2018 roku, najdalej na początku 2019. Co oznacza, że premiera odbędzie się najwcześniej w 2020 roku.

Źródło

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Taa, porwą mu Ciri i będzie rzucać granatami w wieśniaków i utopce :D

Żart, jestem w stanie sobie wyobrazić Liama w tej roli. Chociaż po cichu liczę na Mikkelsena.

Opublikowano

Ciekawe, czy są jakiekolwiek szanse na tą panią grającą Yen. 

eva-green.jpg

Opublikowano

O jak kwikłem:

Cytat

Spotkałam się dzisiaj z masą hejtu ze strony osób, które mówią mi, że zniszczę Wiedźmina. To smutne, że te osoby w ogóle nie śledzą tego co tutaj piszę. Nie znają niczego poza jednym lub dwoma tweetami, które ktoś zamieścił na jakiejś stronie wyrwane z kontekstu, co doprowadziło do całkowitej histerii. „Dlaczego chcesz żeby Geralta grał czarny aktor?”, „Czemu wszyscy muszą być gejami?”, „Dlaczego nienawidzisz Polski?”, „Dlaczego niszczysz jedyną historię słowiańskiej kultury?”

:nosacz2:

Opublikowano

Trzymam kciuki, żeby tego nie zj.ebali, ale nadziei sobie nie robię. Nawet jeśli będzie poziom serialu z TVP, to i tak obejrzę. Za bardzo lubię książki, żeby sobie odpuścić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
5 godzin temu, selene napisał:

Ten moment kiedy ktoś próbuje grać kogoś, o kim nie ma żadnego pojęcia.

Haslo „okon” nie dziala i nie idzie obejrzec :(