szejdj 2 804 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Mam zerowe oczekiwania dot. tego serialu, jestem prawie pewien, że Netflix nie da rady przekazać takiego klimatu jak gra, więc kto by tam nie grał, wszystko mi jedno. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Może być, byle tylko mu nikt nie nagadał, że gra Liama Neesona w średniowieczu bo chyba sam rzucę w kloca kryptonitem. Serio, mam nadzieję, że ogarnie jaką postać gra. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 (edytowane) imo lepiej nie mogło być Edytowane 4 września 2018 przez Orzeszek Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Czy kogoś ten serial jeszcze obchodzi? 2 Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Mi troche hype poszedl w gore, bo lubie Cavilla (w supermanie byl spoko, ale w takim uncle to w ogole bomba, a niedlugo sprawdze nowe MI) i moze byc ciekawie. Jest szansa, ze nie bedzie go.wno obesrane Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Nie jest to wprawdzie idris elba ale tez ujdzie 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 46 minut temu, Farmer napisał: Może być, byle tylko mu nikt nie nagadał, że gra Liama Neesona w średniowieczu bo chyba sam rzucę w kloca kryptonitem. Serio, mam nadzieję, że ogarnie jaką postać gra. Przecież Henry ostatnio się chwalił, że kolejny raz przeszedł W3. Książki też uwielbia. Stąd właśnie się wzięły te plotki, które dzisiaj się potwierdziły. Więc temat raczej ogarnia. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 O, jak zna kontent to bardzo ok. Szanuję i liczę, że tego nie spierdoli, zaraza. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Jak sobie przypomnę scenarzystkę i jej ekipę to od razu zapala mi się czerwona lampka, żeby się tym nie jarać, bo będzie tylko rozczarowanie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Ja oczekujecie głębokiego podejścia do tematu to faktycznie nie ma co czekać Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 3 godziny temu, puszkin napisał: no prosze, a jednak Wybornie Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Piękny wybór jeśli to prawda, że Cavill jest fanem sagi. Takie duże nazwisko w obsadzie serialu generalnie powinno skłonić do obczajenia chociaż jednego odcinka nawet ludzi, którzy dotychczas nie byli zainteresowani. Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Piękny i na topie holiłudzki aktor, więc fantastycznie. Nieważne, że do tej pory grał samych generycznych bohaterów, którzy w najlepszym wypadku (UNCLE) pasowali do koncepcji, w gorszym (MI) nie bardzo potrafił nakreślić swoją postać, a w najgorszych (chyba wszystko inne) smutno się uśmiechał spoglądając hen w horyzont. Aż zacząłem czekać na ten serial. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 (edytowane) Jego zdrewnienie może być zaletą. Żerard w końcu stoik. FANART: Edytowane 4 września 2018 przez Shankor Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Tell me Vilgefortz. Do you bleed? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 8 godzin temu, Shankor napisał: Jego zdrewnienie może być zaletą. Żerard w końcu stoik. FANART: Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Ja tam kojarzę że dobrze zagrał w dynastii tudorów. Też w UNCLE spoko. W MI troszkę zabawnie wyglądał z tym wąsem a i jakoś roli chyba nie czuł. Supermana nie będę mu wypominać bo to rola jednowymiarowa i każdemu byłoby trudno coś z niej wykrzesać. Mogło być gorzej jak i pewnie lepiej jeżeli chodzi o aktora. Ja daje mu szanse i w sumie bardziej martwie się o scenariusz. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 14 godzin temu, Hum napisał: Czy kogoś ten serial jeszcze obchodzi? a co jest nie tak z tym serialem? nic nie wiadomo o nim a hum juz pisze swoje bzdury bo na ircu była beka 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 No z Ciebie na pewno była. W kwestii serialu, to nie czuję, by moje podejście było odosobnionym przypadkiem. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 to przeczytaj posty innych, ja widzę spore zainteresowanie Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Jest też info o reżyserach: Cytat Alik Sakharov (Gra o tron, House of Cards, Marco Polo, Odpowiednik, Ozark) - 4 odcinki (w tym premiera sezonu) Alex Garcia Lopez (Daredevil, Luke Cage, Punisher, Utopia) - 2 odcinki Charlotte Brändström (Zaginiona, Madam Secretary, Tyrant, Outlander, Odpowiednik) - 2 odcinki Czy przypadkiem Bagiński nie miał kręcić przynajmniej jednego odcinka na sezon? Edit: Jest i komentarz: Może chociaż Platige Image nakręci czołówkę Edytowane 5 września 2018 przez MBeniek Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Wkurza mnie, ze wszedzie na internecie ludzie pisza, ze Mads Mikkelsen powinnien grac Geralta. Sam wyglad nie starczy zeby to wyszlo. Zreszta serial ma byc adaptacja sagi, nie gier? Licze, ze Henry da rade. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 2 minuty temu, Killabien napisał: Wkurza mnie, ze wszedzie na internecie ludzie pisza, ze Mads Mikkelsen powinnien grac Geralta. Sam wyglad nie starczy zeby to wyszlo no z tym, że Mads to jakies pierdyliard lepszy aktor niż Cavill Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Jeśli naprawdę jest fanem książek to może być dobrze, o ile nie zawalą scenariusza. Tylko najpierw tona makijażu na jego baby face. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi