Opublikowano 19 września 20186 l 19 godzin temu, dee napisał: Serena Williams jako Zoltan Chivay Znajomy po zobaczeniu jej w meczu na żywo skomentował tak: "Siedem roków robie na rzeźni, ale takiyj łydy to zek jesce nie widzioł"
Opublikowano 26 września 20186 l 18 godzin temu, Figuś napisał: początek kręcenia podobno w listopadzie sto osiem odcinków, grubo
Opublikowano 26 września 20186 l Yayos wszystkich nabrał. Bait zaplanowany od początku do końca Edytowane 26 września 20186 l przez sprite
Opublikowano 10 października 20186 l Ciekawy wybór, laska od yennefer praktycznie świeżak w tv zobaczymy jak pociągnie temat.
Opublikowano 10 października 20186 l No trochę za młoda i zbyt łagodna z pyska. A i wiedziałem, że wcisną czarnucha tam gdzie nie trzeba i ch.uj. Liczyłem, że jednak wybiorą Belçim Bilgin https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/belcim-bilgin-netflix-dizisindeki-rolu-kaptirdi-the-witcher,uZR9tuGfAUWGZXQvLoq9wg/_12XpA985UW8Nm2G9t8SFw Edytowane 10 października 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 10 października 20186 l 5 minut temu, Orzeszek napisał: Ciekawy wybór, laska od yennefer praktycznie świeżak w tv zobaczymy jak pociągnie temat. Henry nie może się doczekać by sprawdzić jak pociągnie
Opublikowano 10 października 20186 l Mogło być tak A będzie tak XDD No i ciemnoskórej Fringilli nie komentuję nawet. Netflix sczeźnij. Nie wiem jak mogli tą ciepłą kluchę wybrać. Edytowane 10 października 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 10 października 20186 l Czemu Fringilla jest czarna w tym Wieśku? No tak, musi być "polytyka" w filmach. Nie ma czarnego, nie ma filmu. Edytowane 10 października 20186 l przez Faka
Opublikowano 10 października 20186 l To nie jest serial na podstawie gier CDP, więc z d u p y te porównania do growych postaci
Opublikowano 10 października 20186 l No bardzo ciekawy wybór. Ciri mnie satysfakcjonuje. Yennefer fuckable, interesujące, że wzięli taką młodą i z niewinną buzią, jak dobrze zagra to może zaskoczyć. Reszta #nikogo, a Fringilla to oczywiście lol. No ale trzeba było gdzieś czarnego wcisnąć, a z dwojga złego lepiej tu niż w main cast.
Opublikowano 10 października 20186 l Czemu nie mogli dać 94 letniej aktorki która za pomocą magii obniżała swój wiek
Opublikowano 10 października 20186 l "Mnóstwo czarnych loków, blada trójkątna twarz, fiołkowe oczy, lekko skrzywione wargi, ładne ramiona, zgrabna szyja, na szyi czarna aksamitka z gwiaździstym, skrzącym się od brylantów klejnotem." Bardzo ta twarz blada i trójkątna XD