Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Vexilium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, MBeniek napisał:

Faktycznie, boki zrywać. 

Po prostu pomyslałem, że ma taki wyraz gęby bo ma już dosyć pier.dololo o lpg w tym temacie, netflixie i ogólnie najlepiej to by wypier.dolił daleko od tego serialu. I to mnie rozbawiło.

Opublikowano
12 godzin temu, Kyo napisał:

Ja się absolutnie nie będę kłócił czy jest czy nie jest ale przez 5 książek jedyne akcje jakie miała były z dziewczyną i to tak przez pół tomu a kilka okazji do puknięcia było. Fakt, raz jeden Elf jej nie chciał puknąć...

Więc może inaczej: motyw homoseksualny jak najbardziej w sadze jest i to nie jeden. Są jeszcze np. czarodziejki :)

zapomniałeś jeszcze o tym rycerzyku, co mu się zmarło zanim zdążyła go dosiąść i o Galahadzie w samej końcówce jest wyraźna sugestia jak się sprawy mogły potoczyć dalej

także no

Opublikowano
11 godzin temu, Plugawy napisał:

Po prostu pomyslałem, że ma taki wyraz gęby bo ma już dosyć pier.dololo o lpg w tym temacie, netflixie i ogólnie najlepiej to by wypier.dolił daleko od tego serialu. I to mnie rozbawiło.

Akurat z tego co wiadomo to Henryk sam chciał grać Geralta. Jak go kiedyś tam zapytano w jaką inną postać (poza supermanem) chciałby się wcielić to właśnie odpowiedział, że wiedźmina, bo uwielbia jak i książki, tak i gry. Netflix też tam coś wspominał, że gdyby Cavill nie zaangażował się w projekt, to oni raczej też mieliby na to wylane.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Nie jest źle, ale te cgi pajonka i oczy gerarda z riwiery troche meh

Opublikowano

A właśnie - jest jakieś lore tej guli na twarzy Yennefer? XD

Opublikowano

Mnie się podoba, czuje klimaty książek. Oczywiście do niektórych scen można się przyczepić, ale nie ma po co. Yennefer fajna dupeczka, a Cavil z tym kwadratowym ryjem pasuje na wiedźmina w sam raz. Może coś z tego będzie, nadzieję odżyły :)

Opublikowano

Cgi w kilku momentach mocno kiepskie, Yen mnie nie przekonuje, Geralt bardzo Ok, Ciri 6/6.

Ze zwiastunu można wyłapac większość opowiadań ale coś Jaskra zabrakło, ciekawe czy będzie ten specyficzny humor przy ich rozmowach.

Generalnie jest ok, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Wygląda jak klasyczny serial netflixa

nie można tego inaczej ująć. Czuć tu netflixa, czuć tu zwyczajnego, nie wybijającego się, bezpiecznego średniaka, na którego szkoda będzie czasu.