XM. 10 843 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Wygląda jak kupa, hajp = zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Bez przesady z tym hejtem. Wiadomo od początku, że ta produkcja nie ma budżetu jak The Crown czy Gra o Tron. Moim zdaniem trailer jest wporzadku. Jedyne co mi nie pasuje to Yen. Natomiast Gerlat i Cirill(gbt)a Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Wyglada bardzo spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 437 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Tak średnio. Obstawiałem kupsztala, więc to i tak dużo. Obejrzy się kiedyś tam jak już nic lepszego nie będzie pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Gdzie kur.wa złoty smok i gwardzista Paździoch? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Dla mnie kiepsko. Już nawet obrazki i mordy są mniej istotne. Chociaz wyglada jakby kazda postac miala jeden wyraz twarzy - smutny. Ale sam trailer. Niepasujaca muzyka, słowa wypowiadane jakoś tak dziwnie, przez zeby. Toż to klimatu nie ma za grosz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 7 godzin temu, Rozi napisał: A właśnie - jest jakieś lore tej guli na twarzy Yennefer? XD W książkach czarodziejki były piękne dzięki magii. Bez niej to tak trochę słabo wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Według tego trailera to i z magią niespecjalnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Ale BĘDZIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Yen była uwaga SPOILER zapewne też z serialu Spoiler garbuską, podcięła sobie żyły a dopiero po tym poprawiła jej wygląd Tissaia więc poprawiona i tak nie wygląda najgorzej w serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Czy ja widziałem czarną driadę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Nie mam żadnych oczekiwań wiec tym bardziej obejrzę - z czystej ciekawości - nie wygląda to ani jakoś źle ale też dupy nie urywa. Przy scenie z napompowanym wiedźminem trochę śmiechłem xD ale przyjmijmy że w ubraniu jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 (edytowane) Ja liczę na średniaka od Netflix i serial max 7/10. Większych oczekiwań nie miałem. Ciekawi mnie jak pokażą yen przed jej przemiana w yen z książek. Fajnie że chcą pokazać coś o czym sapek tylko wspominał. Przeszkadza mi troszkę tylko cgi na poziomie serialu syfy i ten baśniowy filtr w niektórych kadrach. Edytowane 20 lipca 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Typowy N. Nie wygląda to najgorzej ale zapewne z powodu budżetu będzie więcej ludzi i przepychanek politycznych na dworach i w loży niż samej wędrówki na szlaku w celu ubicia potworków, więc pewnie serial będzie niemiłosiernie rozciągany dialogami o niczym. Obejrzy się i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Polityka to wjedzie jak będą robić sagę, tutaj widać za które opowiadania się biorą, najbardziej mnie zastanawia czy będzie ostatnie życzenie bo ma spore znaczenie do stosunkow Yen z Geraltem, no i jest to moje ulubione opowiadanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 No ja cały czas myślę, że pierwszy sezon to będzie wybrane opowiadanie na odcinek razem z dwoma toczącymi się w Cintrze, co by w drugim sezonie rozpocząć sagę. Po trailerze można sądzić, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 IMO nie ma tragedii. Myślałem, że będzie dużo gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Wiedziałem, że będzie (pipi) bez klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 11 godzin temu, Rozi napisał: A właśnie - jest jakieś lore tej guli na twarzy Yennefer? XD Spoiler Chyba takie, że zanim była ładna to była brzydka jak s(pipi)ysyn(garbata albo coś w tym stylu) i sobie urodę wyczarowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 437 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Jak każda czarodziejka w książkach w sumie. Przecież 99% z nich to były raszple, które magią zrobiły z siebie Sorceress Secret. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Ludzie co zagrali tylko w grę i nie wiedzą o co chodzi są zbyt smieszni xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Ludzie grający w Wiedźmina po angielsku nie zasługują nawet na splunięcie na nich xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 xd ale wiecie, teaser był na comic conie... amerykańskiej imprezie, więc trailer był zrobiony marketingowo pod hamburgery, które pewnie nawet w gierke nie grali co dopiero czytanie książek sapka, pokazali tyle by przyciągnąć ty wszystkich opuszczonych fanów gry o tron, pokazali bitwy, pokazali ciemną kolorystykę, walke na miecze, wszystko to co potrzeba piwniczakom z us i a. Potem mogą dać jakąś słowiańszczyznę, piosenki i taniec mazowsze, teraz skupili sie na rynku usa, na imprezie usa i tak trailer tam działa. jak wpadną reakcje redaktorzyn z usa można wtedy ocenić nastroje i przyjęcie amerykanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 2 godziny temu, Bzduras napisał: Jak każda czarodziejka w książkach w sumie. Przecież 99% z nich to były raszple, które magią zrobiły z siebie Sorceress Secret. Triss jako jedna z niewielu byla chyba naturalnie piekna, no a potem dobyla sie blizny, ktora w grach usuneli. Anyway, mieszane uczucia co do tego teasera, nie czuc jakos tutaj tego swojskiego klimatu, zalatuje bardziej typowo jakims High Fantasy z mala domieszka dark. Driady z Brokilonu, a, przepraszam, z Brooklynu tez jakos dziwnie mi tu pasuja. A aktorka Ciri no to... ten komentarz idealnie oddaje moje uczucia: Patrzę na ta Cirille i dla mnie aktorka dobrana dramatycznie. Nie chodzi tu o wizerunek z gry. Po prostu czytałem książki i to była mała zadziora, łobuziara i sprawiała wrazenie dziewczyny z gminu. Ta wyglada jak srajacy do biosuperekozelowego żwirku przestraszony kot syjamski. Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi