Opublikowano 20 lipca 20195 l Bez przesady z tym hejtem. Wiadomo od początku, że ta produkcja nie ma budżetu jak The Crown czy Gra o Tron. Moim zdaniem trailer jest wporzadku. Jedyne co mi nie pasuje to Yen. Natomiast Gerlat i Cirill(gbt)a
Opublikowano 20 lipca 20195 l Tak średnio. Obstawiałem kupsztala, więc to i tak dużo. Obejrzy się kiedyś tam jak już nic lepszego nie będzie pod ręką.
Opublikowano 20 lipca 20195 l Dla mnie kiepsko. Już nawet obrazki i mordy są mniej istotne. Chociaz wyglada jakby kazda postac miala jeden wyraz twarzy - smutny. Ale sam trailer. Niepasujaca muzyka, słowa wypowiadane jakoś tak dziwnie, przez zeby. Toż to klimatu nie ma za grosz.
Opublikowano 20 lipca 20195 l 7 godzin temu, Rozi napisał: A właśnie - jest jakieś lore tej guli na twarzy Yennefer? XD W książkach czarodziejki były piękne dzięki magii. Bez niej to tak trochę słabo wyglądały
Opublikowano 20 lipca 20195 l Yen była uwaga SPOILER zapewne też z serialu Spoiler garbuską, podcięła sobie żyły a dopiero po tym poprawiła jej wygląd Tissaia więc poprawiona i tak nie wygląda najgorzej w serialu.
Opublikowano 20 lipca 20195 l Nie mam żadnych oczekiwań wiec tym bardziej obejrzę - z czystej ciekawości - nie wygląda to ani jakoś źle ale też dupy nie urywa. Przy scenie z napompowanym wiedźminem trochę śmiechłem xD ale przyjmijmy że w ubraniu jest ok.
Opublikowano 20 lipca 20195 l Ja liczę na średniaka od Netflix i serial max 7/10. Większych oczekiwań nie miałem. Ciekawi mnie jak pokażą yen przed jej przemiana w yen z książek. Fajnie że chcą pokazać coś o czym sapek tylko wspominał. Przeszkadza mi troszkę tylko cgi na poziomie serialu syfy i ten baśniowy filtr w niektórych kadrach. Edytowane 20 lipca 20195 l przez blantman
Opublikowano 20 lipca 20195 l Typowy N. Nie wygląda to najgorzej ale zapewne z powodu budżetu będzie więcej ludzi i przepychanek politycznych na dworach i w loży niż samej wędrówki na szlaku w celu ubicia potworków, więc pewnie serial będzie niemiłosiernie rozciągany dialogami o niczym. Obejrzy się i tyle.
Opublikowano 20 lipca 20195 l Polityka to wjedzie jak będą robić sagę, tutaj widać za które opowiadania się biorą, najbardziej mnie zastanawia czy będzie ostatnie życzenie bo ma spore znaczenie do stosunkow Yen z Geraltem, no i jest to moje ulubione opowiadanie
Opublikowano 20 lipca 20195 l No ja cały czas myślę, że pierwszy sezon to będzie wybrane opowiadanie na odcinek razem z dwoma toczącymi się w Cintrze, co by w drugim sezonie rozpocząć sagę. Po trailerze można sądzić, że tak będzie
Opublikowano 20 lipca 20195 l 11 godzin temu, Rozi napisał: A właśnie - jest jakieś lore tej guli na twarzy Yennefer? XD Spoiler Chyba takie, że zanim była ładna to była brzydka jak s(pipi)ysyn(garbata albo coś w tym stylu) i sobie urodę wyczarowała.
Opublikowano 20 lipca 20195 l Jak każda czarodziejka w książkach w sumie. Przecież 99% z nich to były raszple, które magią zrobiły z siebie Sorceress Secret.
Opublikowano 20 lipca 20195 l Ludzie co zagrali tylko w grę i nie wiedzą o co chodzi są zbyt smieszni xD
Opublikowano 20 lipca 20195 l Ludzie grający w Wiedźmina po angielsku nie zasługują nawet na splunięcie na nich xD
Opublikowano 20 lipca 20195 l xd ale wiecie, teaser był na comic conie... amerykańskiej imprezie, więc trailer był zrobiony marketingowo pod hamburgery, które pewnie nawet w gierke nie grali co dopiero czytanie książek sapka, pokazali tyle by przyciągnąć ty wszystkich opuszczonych fanów gry o tron, pokazali bitwy, pokazali ciemną kolorystykę, walke na miecze, wszystko to co potrzeba piwniczakom z us i a. Potem mogą dać jakąś słowiańszczyznę, piosenki i taniec mazowsze, teraz skupili sie na rynku usa, na imprezie usa i tak trailer tam działa. jak wpadną reakcje redaktorzyn z usa można wtedy ocenić nastroje i przyjęcie amerykanów.
Opublikowano 20 lipca 20195 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: Jak każda czarodziejka w książkach w sumie. Przecież 99% z nich to były raszple, które magią zrobiły z siebie Sorceress Secret. Triss jako jedna z niewielu byla chyba naturalnie piekna, no a potem dobyla sie blizny, ktora w grach usuneli. Anyway, mieszane uczucia co do tego teasera, nie czuc jakos tutaj tego swojskiego klimatu, zalatuje bardziej typowo jakims High Fantasy z mala domieszka dark. Driady z Brokilonu, a, przepraszam, z Brooklynu tez jakos dziwnie mi tu pasuja. A aktorka Ciri no to... ten komentarz idealnie oddaje moje uczucia: Patrzę na ta Cirille i dla mnie aktorka dobrana dramatycznie. Nie chodzi tu o wizerunek z gry. Po prostu czytałem książki i to była mała zadziora, łobuziara i sprawiała wrazenie dziewczyny z gminu. Ta wyglada jak srajacy do biosuperekozelowego żwirku przestraszony kot syjamski. Dramat.