Opublikowano 31 października 20195 l Jeśli mimo wszystko serial będzie crapem to jest to problem Netflika, nie mój. Polecam takie podejście do sprawy.
Opublikowano 31 października 20195 l o nie, murzyn, może jeszcze zamiast wszystich świętych to dziady będą obchodzić?
Opublikowano 1 listopada 20195 l Wyglada lepiej niz na ostatnim trailerze, ale dalej nie moge przebolec tego dziwnego klimatu, no i ta zbroja nilfgaardu no ja nie wiem co tu sie podzialo... Cesarz idzie skladac zamowienie: - "wiesz jak wygladaja twoje palce jak za dlugo je moczysz?" - "niech wasza ekscelencja wiecej nie mowi, rozumiem"
Opublikowano 24 listopada 20195 l Świetny i bardzo rzeczowy wywiad. Propsy dla Pani Kai jak i Bagińskiego.
Opublikowano 25 listopada 20195 l Tylko dla silnie heteroseksualnych mężczyzn, inni mogą przez to zmienić orientację.
Opublikowano 6 grudnia 20195 l Jakby ktoś nie rozpoznał po tak krótkim fragmencie to to jest Żebrowski, nie Rozenek Cytat Michał Żebrowski (GERALT) Justyna Kowalska (YENNEFER) Marcin Franc (JASKIER) Natalia Smagacka (CIRI)
Opublikowano 6 grudnia 20195 l To dobrze, że będzie dubbing. Nie wyobrażam sobie Wieśka po angielsku, hatfu. Edytowane 6 grudnia 20195 l przez Faka
Opublikowano 6 grudnia 20195 l Teraz, dee napisał: Niech dadzą Tomasza Knapika za lektora to oglądam w tej wersji I Boberka
Opublikowano 7 grudnia 20195 l 21 godzin temu, Butt napisał: Sapkowskiego na lektora mogli wziąć. Nokórwa