Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 139,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

je.baniutki Cavill, rzeźbiony dłutem Michała Anioła :wub:

Opublikowano

ale swoją drogą to taki z niego swoiski chłop. Nie zawsze upudorwany, czasem nawet widac (jak na w/w nagraniu) nie do końca ostrzyżone włosy z tyłu. Lubie jego swoiski styl :notbad: 

Opublikowano
3 minuty temu, Plugawy napisał:

News z ppe bo nie chce mi sie szukać oryginału.

Oryginal pewnie nie istnieje.

Opublikowano

Ogólnie rzecz ujmując...
mi się serial podobał, H. Cavill jako Gerald mniej, a już kobieca obsada, w ogóle.
Jakby zapomnieli, że Triss, Jennefer i Ciri, to - uroda, subtelność, mądrość oraz powab w jednym i dobór akurat takich, a nie innych aktorek mnie rozczarował.
Dlatego, serial dobry, a mógł być bardzo dobry.

Dla przypomnienia, co niektórym się przyda ;)

4961a76614c19cadecb08bc397d80459.jpg   99a5226759c8f7a36d8c0fdb3ea47951.jpg

12a5506e1b4269a4e667fe896207ceb8.jpg  53f3e6405f18fb90fd3d293898e2dba6.jpg

Opublikowano

No mogli zatrudnić właśnie te postacie. A nie sorry, są wymyślone :reggie:

Do Triss się można czepiać i jak najbardziej słusznie, ale reszta imo bardzo ok.

Opublikowano
3 godziny temu, AiszA napisał:

Triss, Jennefer i Ciri, to - uroda, subtelność, mądrość oraz powab w jednym

co

Opublikowano

Serial nawet ok. Obejrzałem z przyjemnością.

Geralt i Jaskier wypadają świetnie. Byłem negatywnie nastawiony do Cavilla jako odtwórcy tej roli ale się pozytywnie zaskoczyłem :notbad: 

Największe zastrzeżenia mam do gry aktorki wcielającej się w Yen, ona nie czuje tej postaci, gdzieś widziałem nawet wywiad w którym sama przyznała się że nie czytała książek, ani nawet nie tknęła gier :sapek:  i o  ogólnie do całego przedstawienia czarodziejów. Większość ich dialogów jest kretyńska i zbyt pompatyczna, ale w książkach to też był najmniej lubiany przeze mnie element tego świata.

Opublikowano
Opublikowano

No to niezły crap się zapowiada. Chuyowe studio i wszystko robione na szybko po sukcesie wieśka, aby tylko doić na fali hajpu :yao: 

Opublikowano

Czyli nienakręcone opowiadania wcisną w bajkę. Wychodzi na to, że drugi sezon to już tylko saga.

Opublikowano

I jeszcze Yen & Jaskier wciągają płyny :)

Jej to wszystko smakuje wódką.