Opublikowano 12 stycznia 20205 l Cavill je.bie sercem i piękną buzią. Duży benis jest mu niepotrzebny.
Opublikowano 12 stycznia 20205 l ale swoją drogą to taki z niego swoiski chłop. Nie zawsze upudorwany, czasem nawet widac (jak na w/w nagraniu) nie do końca ostrzyżone włosy z tyłu. Lubie jego swoiski styl
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Może jednak Hamill będzie tym Vesemirem. News z ppe bo nie chce mi sie szukać oryginału. https://www.ppe.pl/news/141619/wiedzmin-od-netflix-2-sezon-mark-hamill.html
Opublikowano 15 stycznia 20205 l 3 minuty temu, Plugawy napisał: News z ppe bo nie chce mi sie szukać oryginału. Oryginal pewnie nie istnieje.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Daleko nie trzeba było szukać. https://naekranie.pl/aktualnosci/mark-hamill-vesemir-wiedzmin-sezon-2-netflix-komentarz-casting-star-wars-1579006616
Opublikowano 20 stycznia 20205 l Ogólnie rzecz ujmując... mi się serial podobał, H. Cavill jako Gerald mniej, a już kobieca obsada, w ogóle. Jakby zapomnieli, że Triss, Jennefer i Ciri, to - uroda, subtelność, mądrość oraz powab w jednym i dobór akurat takich, a nie innych aktorek mnie rozczarował. Dlatego, serial dobry, a mógł być bardzo dobry. Dla przypomnienia, co niektórym się przyda
Opublikowano 20 stycznia 20205 l No mogli zatrudnić właśnie te postacie. A nie sorry, są wymyślone Do Triss się można czepiać i jak najbardziej słusznie, ale reszta imo bardzo ok.
Opublikowano 20 stycznia 20205 l 3 godziny temu, AiszA napisał: Triss, Jennefer i Ciri, to - uroda, subtelność, mądrość oraz powab w jednym co
Opublikowano 20 stycznia 20205 l Serial nawet ok. Obejrzałem z przyjemnością. Geralt i Jaskier wypadają świetnie. Byłem negatywnie nastawiony do Cavilla jako odtwórcy tej roli ale się pozytywnie zaskoczyłem Największe zastrzeżenia mam do gry aktorki wcielającej się w Yen, ona nie czuje tej postaci, gdzieś widziałem nawet wywiad w którym sama przyznała się że nie czytała książek, ani nawet nie tknęła gier i o ogólnie do całego przedstawienia czarodziejów. Większość ich dialogów jest kretyńska i zbyt pompatyczna, ale w książkach to też był najmniej lubiany przeze mnie element tego świata.
Opublikowano 21 stycznia 20205 l https://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-netflix-stworzy-film-animowany-w-swiecie-sapkowskiego-znamy-tytul-1579637340?fbclid=IwAR2Qkk5FQaXBTD9nPZiCsMPP8lYJNLVTHSfbUT_-C0rVBjXnRemuORBzpb4 e. trzymajcie się tam w tym raichu, bo (pipi)la idzie dostać Edytowane 21 stycznia 20205 l przez Figuś
Opublikowano 22 stycznia 20205 l No to niezły crap się zapowiada. Chuyowe studio i wszystko robione na szybko po sukcesie wieśka, aby tylko doić na fali hajpu
Opublikowano 23 stycznia 20205 l Czyli nienakręcone opowiadania wcisną w bajkę. Wychodzi na to, że drugi sezon to już tylko saga.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l I jeszcze Yen & Jaskier wciągają płyny Jej to wszystko smakuje wódką.