Dahaka 1 863 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 Opinie od ludzi zbiera nienajlepsze ten trzeci sezon, budżet poleciał w dół i generalnie wszystko jest słabe prócz Cavilla, także na 4 sezon nie zostanie tam już nic dobrego. Oglądalność też ze 3x gorsza niż w drugim sezonie. Trzeba mieć naprawdę niesamowity talent, żeby spieprzyć serial z tak popularnej marki i takim lubianym, zaangażowanym i szanowanym przez fanów leadem. I zastanawiające jest to, czemu budżet poleciał w dół, kiedy 2 sezon miał dobrą oglądalność jeszcze. To chyba jakiś plan strategiczny Netflixa, żeby wylać więcej hajsu na początku, żeby przyciągnąć widzów, a potem tniemy koszty. I zawsze kończy się tak samo - skasowaniem, albo poziomem osiągającym poziom kibla. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 A wystarczyło to oddać do HBO... Swoją drogą to ciekawe, czy badali grunt pod wykupienie praw i zrobienie z tego porządnej treści. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 lipca 2023 Opublikowano 27 lipca 2023 Ja pierdole, ten 7 odcinek obrzydli mi cały serial. Tragedia to chodzenie po pustyni. Już odechciało mi się nawet oglądać ten ostatni odcinek i kobita katuje a ja idę z psiakiem. Dawno tak nie zmarnowałem godziny swego życia. 0/10 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 27 lipca 2023 Opublikowano 27 lipca 2023 W dniu 6.07.2023 o 15:12, ginn napisał: A wystarczyło to oddać do HBO... Swoją drogą to ciekawe, czy badali grunt pod wykupienie praw i zrobienie z tego porządnej treści. 10 lat temu każdy tak uważał. A potem zaczęła zjeżdżać GoT. Po TLoU też bym był w chooj sceptyczny co do ich ekranizacji. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Psycha z waty https://filmomaniak.pl/newsroom/scenarzysta-wiedzmina-nazywa-widzow-ktorym-nie-spodobal-sie-seria/zb25fe9 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Ogląda ktoś ten trzeci sezon w ogóle? Jak się nie zna książek to warto dać szansę czy lepiej nie? 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Jak się nie zna książek, to lepiej nadrobić cykl Sapkowskiego niż brać się za tę chałę z netfliksa 1 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Ci co pksiążki przeczytali po kilku odcinkach odpuszczają. Ja trzymałem się długo, ale nie jestem w stanie przebrnąć przez połowę 3 sezonu i odpuszczam. Powinien nosić podtytuł "Wiedźmin, pierdy, suchary, lgbt puchary". Prozę szanuję bo jest zacna nawet do ponownego czytania po jakimś czasie. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Pierwszy sezon mi się podobał, drugi jakoś tam zleciał, ale było odczuwalnie gorzej. Trzeci w takim razie chyba odpuszczę, nawet Cavill go nie ratuje? Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Nawet Jaskier posuwający Radowida tego nie uratował. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Mieli dobry materiał, Sapek idealnie wbił w aktualne czasy, to jeszcze mocniej musieli kombinować. Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 W pierwszym sezonie to tak pomieszali chronologię, że nawet znający treść prozy mieli lekkie wtf. To był największy minus tego sezonu, reszta jako tako się obroniła, powiedzmy. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Kiedyś się jebało, że polski serial wieśka to było gówno. Ale no niestety, netflixowy jeszcze bardziej rozjebał i teraz każdemu polecam obejrzeć polski serial. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 23 godziny temu, Crazy Horse napisał: To był największy minus tego sezonu Mnie tam się podobał ten motyw. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Nie wiem jak oni to zrobili, ale każdy kolejny sezon coraz gorszy. Przy tym książki i gry z automatu dostają 100/10. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia https://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-laurence-fishburne-4-sezon-emiel-regis-1705070844 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Oj tam, oj tam. Blade jest czarny, a to też wampir Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Z okazji wydanej książki, którą przeczytałem w dwa wieczory i gorąco polecam, zrobiło mi się trochę głodno Wiedźmina. żeby nieco ostudzić ten zapał wybór padł na sezon trzeci serialu Netfliksa, którego do tej pory nie odważyłem się włączyć... także tak to ten dzień. PS Najpierw wleci Landman żeby sobie wieczoru całkiem nie spartolić xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi