Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

Opublikowano

juz mialem wklejac xd

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 140,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

Mam zerowe oczekiwania dot. tego serialu, jestem prawie pewien, że Netflix nie da rady przekazać takiego klimatu jak gra, więc kto by tam nie grał, wszystko mi jedno. 

Opublikowano

Może być, byle tylko mu nikt nie nagadał, że gra Liama Neesona w średniowieczu bo chyba sam rzucę w kloca kryptonitem. Serio, mam nadzieję, że ogarnie jaką postać gra.

Opublikowano

imo lepiej nie mogło być

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Czy kogoś ten serial jeszcze obchodzi?

tenor.gif?itemid=10251428

Opublikowano

Mi troche hype poszedl w gore, bo lubie Cavilla (w supermanie byl spoko, ale w takim uncle to w ogole bomba, a niedlugo sprawdze nowe MI) i moze byc ciekawie. Jest szansa, ze nie bedzie go.wno obesrane :) 

Opublikowano

Nie jest to wprawdzie idris elba ale tez ujdzie

Opublikowano
46 minut temu, Farmer napisał:

Może być, byle tylko mu nikt nie nagadał, że gra Liama Neesona w średniowieczu bo chyba sam rzucę w kloca kryptonitem. Serio, mam nadzieję, że ogarnie jaką postać gra.

Przecież Henry ostatnio się chwalił, że kolejny raz przeszedł W3. Książki też uwielbia. Stąd właśnie się wzięły te plotki, które dzisiaj się potwierdziły. Więc temat raczej ogarnia.

Opublikowano

O, jak zna kontent to bardzo ok. Szanuję i liczę, że tego nie spierdoli, zaraza.

Opublikowano

Jak sobie przypomnę scenarzystkę i jej ekipę to od razu zapala mi się czerwona lampka, żeby się tym nie jarać, bo będzie tylko rozczarowanie.

Opublikowano

Ja oczekujecie głębokiego podejścia do tematu to faktycznie nie ma co czekać

Opublikowano

Piękny wybór jeśli to prawda, że Cavill jest fanem sagi.

Takie duże nazwisko w obsadzie serialu generalnie powinno skłonić do obczajenia chociaż jednego odcinka nawet ludzi, którzy dotychczas nie byli zainteresowani.

Opublikowano

Piękny i na topie holiłudzki aktor, więc fantastycznie. Nieważne, że do tej pory grał samych generycznych bohaterów, którzy w najlepszym wypadku (UNCLE) pasowali do koncepcji, w gorszym (MI) nie bardzo potrafił nakreślić swoją postać, a w najgorszych (chyba wszystko inne) smutno się uśmiechał spoglądając hen w horyzont. Aż zacząłem czekać na ten serial. 

Opublikowano

Jego zdrewnienie może być zaletą. Żerard w końcu stoik.

FANART:

bosslogic.the_.witcher-600x841.jpg

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Tell me Vilgefortz. Do you bleed? 

Opublikowano
8 godzin temu, Shankor napisał:

Jego zdrewnienie może być zaletą. Żerard w końcu stoik.

FANART:

bosslogic.the_.witcher-600x841.jpg

40969507_1798737873573225_10709413206394

Opublikowano

Ja tam kojarzę że dobrze zagrał w dynastii tudorów. Też w UNCLE  spoko. W MI troszkę zabawnie wyglądał z tym wąsem a i jakoś roli chyba nie czuł. Supermana nie będę mu wypominać bo to rola jednowymiarowa i każdemu byłoby trudno coś z niej wykrzesać. 

Mogło być gorzej jak i pewnie lepiej jeżeli chodzi o aktora. Ja daje mu szanse i w sumie bardziej martwie się o scenariusz.

Opublikowano
14 godzin temu, Hum napisał:

Czy kogoś ten serial jeszcze obchodzi?

tenor.gif?itemid=10251428

a co jest nie tak z tym serialem? nic nie wiadomo o nim a hum juz pisze swoje bzdury bo na ircu była beka

Opublikowano

No z Ciebie na pewno była.
W kwestii serialu, to nie czuję, by moje podejście było odosobnionym przypadkiem. :lapka:

Opublikowano

to przeczytaj posty innych, ja widzę spore zainteresowanie

Opublikowano

Jest też info o reżyserach:

Cytat

Alik Sakharov (Gra o tron, House of Cards, Marco Polo, Odpowiednik, Ozark) - 4 odcinki (w tym premiera sezonu)
Alex Garcia Lopez (Daredevil, Luke Cage, Punisher, Utopia) - 2 odcinki
Charlotte Brändström (Zaginiona, Madam Secretary, Tyrant, Outlander, Odpowiednik) - 2 odcinki

Czy przypadkiem Bagiński nie miał kręcić przynajmniej jednego odcinka na sezon? :dry:

Edit: Jest i komentarz:

tomasz-baginski.jpg

Może chociaż Platige Image nakręci czołówkę :lapka:

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Wkurza mnie, ze wszedzie na internecie ludzie pisza, ze Mads Mikkelsen powinnien grac Geralta. Sam wyglad nie starczy zeby to wyszlo.

Zreszta serial ma byc adaptacja sagi, nie gier?

Licze, ze Henry da rade. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano
2 minuty temu, Killabien napisał:

Wkurza mnie, ze wszedzie na internecie ludzie pisza, ze Mads Mikkelsen powinnien grac Geralta. Sam wyglad nie starczy zeby to wyszlo

no z tym, że Mads to jakies pierdyliard lepszy aktor niż Cavill

Opublikowano

Jeśli naprawdę jest fanem książek to może być dobrze, o ile nie zawalą scenariusza. Tylko najpierw tona makijażu na jego baby face.