Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

Opublikowano

Streamingowy gigant ma swoją wizję, działa jako prywatna firma i ma dużo kasy, więc robi co chce po wykupieniu praw. Szaraczek, któremu nie podobają się takie praktyki może co najwyżej anulować subskrypcję, albo na polskie realia przestać cebulować.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 140,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

220px-Aleksandra_Szwed_1.jpg

Bedzie Ciri czekoladka.

Opublikowano

Ola :wub: 

Opublikowano
7 godzin temu, hav7n napisał:

220px-Aleksandra_Szwed_1.jpg

Bedzie Ciri czekoladka.

Nie wiem czy to wina mojego ekranu w laptopie, ale jak przewijasz stronę z dołu na górę to jej cycki bieleją od dołu obrazka :notsure:

Opublikowano

Wątpię. To wszystko to kontrolowane wycieki i testowanie reakcji. Gdyby nie reakcje może poszliby w innym kierunku. 

Opublikowano

Też bym nie chciał, za biała. 

Opublikowano

Nie poznałam jej z tą ilością Photoshopa.

Za słodka na Ciri, ale coś innego może zagrać

11 minut temu, Shankor napisał:

i pokazać cycki. 

Opublikowano

#jabymbrał

Opublikowano

15 minut temu, selene napisał:

Ano faktycznie.

Pokaż ukrytą zawartość

natalie_dormer_nude_game_of_thrones_colo

:frog:

Ale Eva Green ma :potter:

Ktoś nawet zaproponował by wcieliła się w Yen

ng0xtbimfll11.jpg

I szczerze to nie jest głupi pomysł. Eva jest dobrą aktorką, pewną siebie kobietą... Myślę, że ładnie nadałaby rys postaci kokietując Białego Wilka.

Opublikowano
1 godzinę temu, selene napisał:

Ano faktycznie.

Pokaż ukrytą zawartość

natalie_dormer_nude_game_of_thrones_colo

:frog:

No nie wiem co tak słabo...

Opublikowano

Za Zieloną Ewkę jako Yen to nawet byłbym gotów wybaczyć wpychanie na siłę Makumbów.

Opublikowano

Serena Williams jako Zoltan Chivay i mamy jednym sprytnym ruchem ogarnięte tematy silnych kobiet, mniejszości etnicznych, a i prawaki zamkną dupy na internecie :reggie: