Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Vexilium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co oni z tym Geraltem zrobili? XD Z początku kibicowałem temu serialowi, ale im więcej takich szczegółów wychodzi na jaw, których się nie spodziewałeś to tym bardziej życzę, żeby ten serial zdechł po pierwszym sezonie.

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą, no niby tak się hejtuje tego Wieśka, co ten netflix wyprawia. A okaże się, że może wyjść z tego dobry serial? I co o tym myśleć? :dunno: 

Pozostaje jedynie czekać i tyle. Nie wiem jakimi motywami kieruje się ten cały producent, ale chyba trzymają rękę na pulsie skoro są w stanie takie obsady wystawiać. Z jednej strony wkuwia mnie ta polityka tego wszystkiego, a z drugiej strony nie wiesz czego się spodziewasz po tym serialu.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

triss xddddddddddddddddddddddddd

o c0rva, ale ten serial będzie chooyowy. mówiłem że cavill najgorzej z tego wszystkiego wypadnie, nie wiem jakich reakcji oczekuje netflix po pokazie takiego cosplaya z sosnowca. z tym musiałem to chyba każdego polskiego widza chcą wk0rvić.

poczekam na zwiastun żeby zobaczyć  tego operukowanego drewniaka w akcji, tak dla beki

• Haha 1
Opublikowano

jakieś wymyślone postacie, żeby murzynków wcisnąć do obsady, yennefer i triss xDDD, cavill jako starszy brat legolasa

może ukradnę ripa pierwszego odcinka, żeby ocenić poziom spierdoliny w duchu dywersyfikacji etnicznej

Opublikowano

Całe szczęście toxic masculinity nie zdominuje wiedźmina :obama:

Czyściutki ładny chłopiec z naszego białego wilka. 

Jak je.bnie po 1 sezonie to przynajmniej ta pazerna świnia dostanie mniej siana także można wyczekiwać i tego. 

A może będzie jednak dobre... :frog:

Opublikowano

Poza Triss i Yen mam wywalone. Dobrze, że Ciri nie jest BAME jak się obawiałem, a sam wygląd Geralta mi nie przeszkadza, mam wrażenie, że jest o wiele bardziej książkowy niż ten z gier także tego. Kwestia gry aktorskiej. Na to trzeba czekać. Same zdjęcia bez charakteryzacji (pipi) mi mówią.

Opublikowano (edytowane)

Ja nawet takich rzeczy nie sprawdzam, cieszę się matrycą w normalnym użytkowaniu :). Z muleniem YT i Netflixa poradziłem sobie poprzez aktualizacje softu tv, teraz wszystko śmiga idealnie :).

edit: zły temat, można usunąć.

Edytowane przez Smiti
Opublikowano
9 minut temu, Smiti napisał:

Ja nawet takich rzeczy nie sprawdzam, cieszę się matrycą w normalnym użytkowaniu :). Z muleniem YT i Netflixa poradziłem sobie poprzez aktualizacje softu tv, teraz wszystko śmiga idealnie :).

Chyba pomyliłeś tematy?

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Farmer napisał:

A wystarczyło tu bliznę, tam oczka poprawić, się nie golić dwa dni i...

Ty ale wiesz że geralt nie lubił zarostu a to ma być na podstawie książek nie gier. W grze zarost był mocno ekspnowany bo był to ficzer gierki z rosnącą brodą. 

Tak co do wyglądu geralta to oczy mi nie pasują i ta sztuczna peruka. Reszta ok. Jakieś blizny pewnie mu dadzą. Do tego zakładam skoro będzie renfri i stregobor to pierwsze odcinki będą opowiadać o znacznie młodszym geralcie niż ten znany ci z gier. 

Opublikowano (edytowane)

Znakiem rozpoznawczym Triss były długie, kasztanowe włosy, połyskujące złotem. Piękne i bujne, nosiła zawsze rozpuszczone, co, według niej, podkreślało wolność i niezależność. Uroku dodawały jej duże, niebieskie oczy oraz rumiane policzki. Magiczka miała spory biust, jednak jej suknie zawsze zapięte były pod samą szyję – na piersiach nosiła blizny, pamiątki bitwy pod Sodden. Czarodziejka trzymała zdrową dietę, aby utrzymać zgrabną sylwetkę i 22 cale w talii. Triss bardzo dbała o siebie, malowała się i kąpała nawet kilka razy dziennie. Była bardzo atrakcyjna, jak wszystkie czarodziejki i przykuwała wzrok wielu mężczyzn.

Zarówno pan @Mojave jak i pan/i Netflix proszę stąd wyjść.

Edytowane przez selene