selene 3 367 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Można zamykać. 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Metro seksualny geralt. Taki wiedźmin 21 wieku Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 (edytowane) Co oni z tym Geraltem zrobili? XD Z początku kibicowałem temu serialowi, ale im więcej takich szczegółów wychodzi na jaw, których się nie spodziewałeś to tym bardziej życzę, żeby ten serial zdechł po pierwszym sezonie. Edytowane 31 października 2018 przez Faka Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 To będzie piękny serial. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 (edytowane) Swoją drogą, no niby tak się hejtuje tego Wieśka, co ten netflix wyprawia. A okaże się, że może wyjść z tego dobry serial? I co o tym myśleć? Pozostaje jedynie czekać i tyle. Nie wiem jakimi motywami kieruje się ten cały producent, ale chyba trzymają rękę na pulsie skoro są w stanie takie obsady wystawiać. Z jednej strony wkuwia mnie ta polityka tego wszystkiego, a z drugiej strony nie wiesz czego się spodziewasz po tym serialu. Edytowane 31 października 2018 przez Faka Cytuj
Nak 38 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ten Tom Canton mi bardziej na Jaskiera pasuje niż Joey Batey. No i Istredd czarny ?__? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 triss xddddddddddddddddddddddddd o c0rva, ale ten serial będzie chooyowy. mówiłem że cavill najgorzej z tego wszystkiego wypadnie, nie wiem jakich reakcji oczekuje netflix po pokazie takiego cosplaya z sosnowca. z tym musiałem to chyba każdego polskiego widza chcą wk0rvić. poczekam na zwiastun żeby zobaczyć tego operukowanego drewniaka w akcji, tak dla beki 1 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 jakieś wymyślone postacie, żeby murzynków wcisnąć do obsady, yennefer i triss xDDD, cavill jako starszy brat legolasa może ukradnę ripa pierwszego odcinka, żeby ocenić poziom spierdoliny w duchu dywersyfikacji etnicznej Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 4 godziny temu, smoo napisał: czoło, które odbiera cyfrę plus Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Całe szczęście toxic masculinity nie zdominuje wiedźmina Czyściutki ładny chłopiec z naszego białego wilka. Jak je.bnie po 1 sezonie to przynajmniej ta pazerna świnia dostanie mniej siana także można wyczekiwać i tego. A może będzie jednak dobre... Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Juz tu lepiej wygladali 2 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 No sraka okrutna się zapowiada. Szkoda, że HBO za to się nie wzięło Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Ej głowy do góry chłopaki szukajmy pozytywów. Ja pierwszy: Stregobor za(pipi)iście dobrany. Lars mikkelsen to bardzo charakterystyczny aktor. Tutaj jestem prawie pewien że dobrze odegra swoją rolę. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Cahir i Stregobor super, reszta do zaorania. Łącznie z supermenem. Jaskier xddd jak to mogło w ogóle do głowy komuś przyjść. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Mi się obsada podoba. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Poza Triss i Yen mam wywalone. Dobrze, że Ciri nie jest BAME jak się obawiałem, a sam wygląd Geralta mi nie przeszkadza, mam wrażenie, że jest o wiele bardziej książkowy niż ten z gier także tego. Kwestia gry aktorskiej. Na to trzeba czekać. Same zdjęcia bez charakteryzacji (pipi) mi mówią. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 (edytowane) Ja nawet takich rzeczy nie sprawdzam, cieszę się matrycą w normalnym użytkowaniu :). Z muleniem YT i Netflixa poradziłem sobie poprzez aktualizacje softu tv, teraz wszystko śmiga idealnie :). edit: zły temat, można usunąć. Edytowane 1 listopada 2018 przez Smiti Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 9 minut temu, Smiti napisał: Ja nawet takich rzeczy nie sprawdzam, cieszę się matrycą w normalnym użytkowaniu :). Z muleniem YT i Netflixa poradziłem sobie poprzez aktualizacje softu tv, teraz wszystko śmiga idealnie :). Chyba pomyliłeś tematy? 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 A wystarczyło tu bliznę, tam oczka poprawić, się nie golić dwa dni i... Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 To był test footage a jakie poruszenie XD Zacznę oceniać ten serial po obejrzeniu minimum 3 odcinków, czyli za 2 lata. Reszcie poyebanych zapaleńców proponuję to samo. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 8 godzin temu, Farmer napisał: A wystarczyło tu bliznę, tam oczka poprawić, się nie golić dwa dni i... Ty ale wiesz że geralt nie lubił zarostu a to ma być na podstawie książek nie gier. W grze zarost był mocno ekspnowany bo był to ficzer gierki z rosnącą brodą. Tak co do wyglądu geralta to oczy mi nie pasują i ta sztuczna peruka. Reszta ok. Jakieś blizny pewnie mu dadzą. Do tego zakładam skoro będzie renfri i stregobor to pierwsze odcinki będą opowiadać o znacznie młodszym geralcie niż ten znany ci z gier. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Wyciekły fotki Geralta i Jaskra w wersji serialu na Polskę Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Triss ma byc ruda i chuj mnie to obchodzi. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 (edytowane) Znakiem rozpoznawczym Triss były długie, kasztanowe włosy, połyskujące złotem. Piękne i bujne, nosiła zawsze rozpuszczone, co, według niej, podkreślało wolność i niezależność. Uroku dodawały jej duże, niebieskie oczy oraz rumiane policzki. Magiczka miała spory biust, jednak jej suknie zawsze zapięte były pod samą szyję – na piersiach nosiła blizny, pamiątki bitwy pod Sodden. Czarodziejka trzymała zdrową dietę, aby utrzymać zgrabną sylwetkę i 22 cale w talii. Triss bardzo dbała o siebie, malowała się i kąpała nawet kilka razy dziennie. Była bardzo atrakcyjna, jak wszystkie czarodziejki i przykuwała wzrok wielu mężczyzn. Zarówno pan @Mojave jak i pan/i Netflix proszę stąd wyjść. Edytowane 1 listopada 2018 przez selene Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi