Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnie 2 posty - nie mam pojecia o czym są,nawet nie wiem czy jestescie po jednej stronie,czy bedziecie  sie batelowac.Popracujcie nad przekazem

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 139,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

Sebas napisał swojego posta kilka sekund po mnie i odpowiadał do postu blantmana, a edycje dodał niedługo potem. Popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem.

PS Co to znaczy batelować?

Opublikowano
  W dniu 21.07.2019 o 12:38, Timmy napisał(a):

Ku#wa, dziś to obejrzałem...
Prowadząca to straszna żenada, non stop jakie te kobiety dzielne, piękne, utalentowane...
Do tego jeszcze po jednym z klipów tak się pięknie zachłysnęła, że "diversity, inclusion and representation" :fsg:  - najważniejsza sprawa w dzisiejszym showbiznesie, kij z materiałem źródłowym, ważne żeby było dużo czarnych...
No i te jej umizgi do Henryka (propsy za znajomość gier i nerdowską chęć zagrania Geralta) - jakby tak odwrócić role i posadzić piękną aktorkę, a męski prowadzący waliłby takie teksty to już by go krzyżowali na fali #metoo, oskarżali o przedmiotowe traktowanie kobiet itp... Fajne te podwójne standardy w USA...

No i Yennefer - od samego początku widać, że nie ma pojęcia, w czym gra, zero sensownych odpowiedzi - śliczna bez wątpienia jest, ale na inteligentną, czy chociażby dobrze poinformowaną to nie wygląda.

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że podobno ona nie była przekonana co do tej roli, ale menager i producenci ją przekonali, że świetnie pasuje. Ta Turczynka, która też była na castingu dobrze pasowała, ale była niestety według mnie za stara.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Ale aktorka grajaca Triss śliczna :wub:

anna-shaffer-cleavage-91648.jpeg

0_MAIN-Anna-Shaffer.jpg

Anna+Shaffer+Hoff+Record+UK+Screening+Re

Czekam na sceny ruchanska :lapka: 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzedał prawa do ekranizacji za 10tyś złotych czy już umie w biznes?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
  W dniu 10.08.2019 o 07:12, Pajda napisał(a):

Sprzedał prawa do ekranizacji za 10tyś złotych czy już umie w biznes?

Chyba się nauczył trochę

05tym_razem_sie_zabezpieczyl.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Premiera podobno 17. grudnia (chociaż podejrzane jest to, że to nie piątek, a zwykle w ten dzień tygodnia netflix rzuca duże premiery).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Podobno jest taki przesąd, że w piątek się nie zaczyna niczego, więc może to i na zdrowie wyjdzie serialowi!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja najbardziej nie mogę się doczekać postaci Dary, który będzie istotny dla ukształtowania postaci Ciri:

wilson-radjou-pujalte-1.jpg

SHIEEEEEEEEEEEEEET

Opublikowano

Jest i trailer. Dla mnie całkiem OK

UWAGA, STWIERDZONO MURZYNA. POWTARZAM STWIERDZONO MURZYNA. DO WSZYSTKICH WOZÓW, PROSZĘ O WSPARCIE!!!

Opublikowano

No i teraz to już jakoś wygląda. W chuj lepiej niż na pierwszym trailerze.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

No nie podoba mi się.

Opublikowano

Beka będzie jak okaże się, że wszystkie "młynki" i Aardy Wieśka zostały pokazane w tym trailerze, a na całe show będzie jeden krabopająk do ubicia. Reszta to standardowa opowieść o tym jak to niefajnie jest być innym, i że ta starsza krew się im (czarodziejkom) należała.