Opublikowano 23 lipca 20195 l Ostatnie 2 posty - nie mam pojecia o czym są,nawet nie wiem czy jestescie po jednej stronie,czy bedziecie sie batelowac.Popracujcie nad przekazem
Opublikowano 23 lipca 20195 l Sebas napisał swojego posta kilka sekund po mnie i odpowiadał do postu blantmana, a edycje dodał niedługo potem. Popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem. PS Co to znaczy batelować?
Opublikowano 24 lipca 20195 l W dniu 21.07.2019 o 12:38, Timmy napisał(a): Ku#wa, dziś to obejrzałem... Prowadząca to straszna żenada, non stop jakie te kobiety dzielne, piękne, utalentowane... Do tego jeszcze po jednym z klipów tak się pięknie zachłysnęła, że "diversity, inclusion and representation" - najważniejsza sprawa w dzisiejszym showbiznesie, kij z materiałem źródłowym, ważne żeby było dużo czarnych... No i te jej umizgi do Henryka (propsy za znajomość gier i nerdowską chęć zagrania Geralta) - jakby tak odwrócić role i posadzić piękną aktorkę, a męski prowadzący waliłby takie teksty to już by go krzyżowali na fali #metoo, oskarżali o przedmiotowe traktowanie kobiet itp... Fajne te podwójne standardy w USA... No i Yennefer - od samego początku widać, że nie ma pojęcia, w czym gra, zero sensownych odpowiedzi - śliczna bez wątpienia jest, ale na inteligentną, czy chociażby dobrze poinformowaną to nie wygląda.
Opublikowano 24 lipca 20195 l Gdzieś czytałem, że podobno ona nie była przekonana co do tej roli, ale menager i producenci ją przekonali, że świetnie pasuje. Ta Turczynka, która też była na castingu dobrze pasowała, ale była niestety według mnie za stara. Edytowane 24 lipca 20195 l przez Plugawy
Opublikowano 25 lipca 20195 l W dniu 24.07.2019 o 20:14, Plugawy napisał(a): Ale czuje się na 20. A zachowuje na 10
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Sprzedał prawa do ekranizacji za 10tyś złotych czy już umie w biznes?
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 10.08.2019 o 07:12, Pajda napisał(a): Sprzedał prawa do ekranizacji za 10tyś złotych czy już umie w biznes? Chyba się nauczył trochę
Opublikowano 12 września 20195 l Premiera podobno 17. grudnia (chociaż podejrzane jest to, że to nie piątek, a zwykle w ten dzień tygodnia netflix rzuca duże premiery). Edytowane 12 września 20195 l przez MBeniek
Opublikowano 14 września 20195 l Podobno jest taki przesąd, że w piątek się nie zaczyna niczego, więc może to i na zdrowie wyjdzie serialowi!
Opublikowano 30 października 20195 l Ja najbardziej nie mogę się doczekać postaci Dary, który będzie istotny dla ukształtowania postaci Ciri: SHIEEEEEEEEEEEEEET
Opublikowano 31 października 20195 l Jest i trailer. Dla mnie całkiem OK UWAGA, STWIERDZONO MURZYNA. POWTARZAM STWIERDZONO MURZYNA. DO WSZYSTKICH WOZÓW, PROSZĘ O WSPARCIE!!!
Opublikowano 31 października 20195 l No i teraz to już jakoś wygląda. W chuj lepiej niż na pierwszym trailerze. Edytowane 31 października 20195 l przez sprite
Opublikowano 31 października 20195 l Beka będzie jak okaże się, że wszystkie "młynki" i Aardy Wieśka zostały pokazane w tym trailerze, a na całe show będzie jeden krabopająk do ubicia. Reszta to standardowa opowieść o tym jak to niefajnie jest być innym, i że ta starsza krew się im (czarodziejkom) należała.