Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 140,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

Najbardziej to chyba twoj bul doopy o to, ze to napisalem. 

@selene

a gdzie milosc dla drugiej giereczki? Bardzo przyjemny szpil przeciez. 

Opublikowano
12 minut temu, Figaro napisał:

a co Cię dokładnie bawi w czarnoskórych elfach

Elf – stworzenie rodem z mitologii germańskiej.

Opublikowano
10 minut temu, Grabek napisał:

Najbardziej to chyba twoj bul doopy o to, ze to napisalem. 

Aha.

Opublikowano

Wlasnie obejrzalem drugi odcinek i jest bardzo ok. Sceny walk swietne, Cavil bardzo ok, Jaskier ok. Troche mieszaja z fabula, ale lekko. Muzyka ok. Czarni az tak nie rażą, Ciri daje rade, elfy tylko troche nie za piekne.

Moja jest wiedzminowym zealotą i oglada podjarana wiec nie moze byc zle. Mi tez sie bardzo podoba na ta chwile.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Ja już niestety wszystko obejrzałem i szkoda, że od razu nie nakręcili czterech sezonów albo więcej ;/

Opublikowano

Ano szkoda, to samo sobie pomyslalem widzac walke w Blaviken. Walki w Pol Wieku Poezji Pozniej na kolanach i z pelnymi ustami. Z Żebrowskim ta walka tez fajnie wygladala, ale nie az tak.

Opublikowano
31 minut temu, Figaro napisał:

To, że nie ma to sensu?

29 minut temu, Grabek napisał:

@selene

a gdzie milosc dla drugiej giereczki? Bardzo przyjemny szpil przeciez. 

Bardzo fajna giereczka, bardzo średni Wiedźmin.

Drugi ep ledwo zdzierżyłam. Jaskier xd Fringilla xdxd Yennefer xdxdxdxd

Drażnią te zmiany w fabule, nie dadzą rady tego sensownie rozwiązać później i się skończy jak ostatni sezon Gry o Tron.

Opublikowano

Fringilla to serio mnie w tym Wieśku w wuj drażni, czarny bambus, no za uj mnie ta szmata w te (pipi) klimaty nie pasuje. Nie wiem jak to można zyebać, ogólnie postać bardzo ważna w świecie Wiedźmina, a tak zyebać czekoladą to jednak nie halo. Czekam na lewackie minusy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Obejrzalem pierwszy odcinek. Zaliczyłem 2 spusty. Jest super.

Opublikowano

A swoją drogą to już nie będę wspominał jak wygląda w tym serialu Triss, no qwa, litości ludzie.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
56 minut temu, Figaro napisał:

oho, zaczyna się :pawel: 

Opublikowano

Z elfami trochę na łatwiznę poszli. Jeśli już chcą mieć mniejszości etniczne, to trzeba było wrzucić Indian Native Americans :reggie:. Pasowałoby do lore świata.

Opublikowano
22 minuty temu, Faka napisał:

Fringilla to serio mnie w tym Wieśku w wuj drażni, czarny bambus, no za uj mnie ta szmata w te (pipi) klimaty nie pasuje. Nie wiem jak to można zyebać, ogólnie postać bardzo ważna w świecie Wiedźmina, a tak zyebać czekoladą to jednak nie halo. Czekam na lewackie minusy.

hehe napiszę coś głupiego, czekam na lewackie minusyyy, lmao jaki bul dupy

Opublikowano

Zamknij mordę lewaku piedolony. Jesteś ostatnią osobą, która w tym temacie ma cokolwiek do powiedzenia jeśli chodzi o Wiedźmina. Bo jednak parę rzeczy w tym wieśku leży jeśli chodzi o te guwniane kultiqwimulti jak z Fringillą czy z czarnymi elfami. Morda i tyle, zacznij czytać książki Sapka.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Również oglądam pierwszy odcinek, ale na szczęście jeszcze nie było mudżinów.

Opublikowano

Jak dali już tych murzynów to czemu olali chińczyków? Yebani rasiści z hollywoodu.

Opublikowano
20 minut temu, Faka napisał:

Morda i tyle, zacznij czytać książki Sapka

To udawanie, ze chodzi o wierność książki xddd 

Opublikowano

pobrałem na torrencie, ale to chyba inny wiedźmin

comment_9j4UmqkTffGlzwDERe5cjy3dHRzSKaq7

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

To udawanie ze wciskanie wszedziw PoC mimo ze pasuja do wykreowanego swiata jak piesc do nosa jest takie nowoczesne i postepowe xddddd

strasznie nam sie miotaja sieroty po brokulku i mausiku, zal patrzec :( 

Edytowane przez Grabek