Opublikowano 29 lipca 20213 l Tris, Yen, Cahir, Fringilla, kogo tam jeszcze można wymienić? Chujowe castingi. I jeszcze islamabadu Vilgefortz który dostał kopa od Cahira, który ma morde jak jebany psychopata XD Yen z nich wszystkich wychodzi najlepiej.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Yennefer wkurwiała już w książkowej wersji więc to akurat pasuje. Serialowa Triss kojarzy mi się z Gesslerową, nie pasuje mi ta gęba.
Opublikowano 29 lipca 20213 l No ja za pierwszym seansem oplułem monitor jak zobaczyłem walkę Vilgefortz'a i Cahir'a xd Co to kurwa było w ogóle. 56 minut temu, dee napisał: Yennefer wkurwiała już w książkowej wersji więc to akurat pasuje. Na początku był problem z polubieniem tej postaci fakt, ale im dalej w las tym ciężko nie było jej chociaż zrozumieć, no, ale jak w serialu postanowili kompletnie odkryć jej wątek w stylu - chlip chlip patrzcie na mnie, mam gule w mordzie olaboga jak miałam ciężko a teraz mi współczujcie chuje - no to co się dziwić jakie są na jej temat opinie xd Wczoraj skończyłem oglądać drugi raz ten tytuł i ponownie nie mogłem się wyzbyć tego uczucia, że w wielu miejscach przypomina mi to jakąś Xene lub Herculesa czyli takich średniaków fantasy z lat 90. Może tylko ja tak mam, nie wiem.
Opublikowano 29 października 20213 l Kto kurva dobrał muzykę do tego trailera? XD myślałem że zaraz wyskoczy wakanda forever
Opublikowano 29 października 20213 l Ogólnie spoko, ale muzyka? Co tu się odjebało? Kanye West feat. Jaskier/Geralt xx 2021 Edytowane 29 października 20213 l przez ginn
Opublikowano 29 października 20213 l No muza mi się właśnie skojarzyła z trailerami do Miles Morales czy innej gry Marvela.
Opublikowano 2 grudnia 20213 l Jakoś tak cicho tutaj... U mnie hype zaczyna się powoli udzielać. Zaraz wleci pierwszy sezon na odświeżenie.
Opublikowano 2 grudnia 20213 l No hajpu nie ma, bo pierwszy sezon dla fanów książkowej sagi był mocno średni.
Opublikowano 2 grudnia 20213 l Właśnie sobie odświeżam książki Wiesława specjalnie na okres świąteczny jak się spotkamy dużą paczką znajomych. W tamtym roku było gruba dyskusja na temat serialu podczas picia wódeczki, ale że z moją pamięcią jak u złotej rybki to średnio pamiętałem co niektóre wątki. W tym roku? No wjeżdżam z buta i punktuję ten chujoserial, a punktować będzie co, o to się nie martwię. Czekam niecierpliwie co tam dowiozą a jakże
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Ale przyznajcie, że 1 sezon miał dobre momenty. Cała scena ze Strzygą wypadła świetnie. Sekwencję z oprychami Renfri to do dziś lubię sobie odpalić Edytowane 3 grudnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Pierwszy sezon o wiele bardziej mi się podobał za drugim razem gdy już wiedziałem co i jak w chronologii. Tak to tylko ludzie pamiętający literature jakoś się rozeznawali.
Opublikowano 9 grudnia 20213 l Potwierdzam, pierwszy sezon niepotrzebnie był jechany, bo to jedna z lepszych rzeczy od N,pomimo gigantycznych błędów kastingowych w postaci Tris. No, ale wszyscy dobrze wiemy, że Netflixa stać na więcej w tej materii Za drugim razem ogląda się to elegancko. Czekam na drugi sezon bardzo bardzo
Opublikowano 11 grudnia 20213 l https://www.metacritic.com/tv/the-witcher/season-2?ref=hp Wygląda na to, że jest dobrze.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Z kolei w Polsce większość recenzji wskazuje dalej na przeciętność, takie 6/10. Główne zarzuty oczywiście do odpałów Hissrich w kontekście spójności z materiałem źródłowym. Tam gdzie zaczyna się kreowanie historii, od razu widać, że nie ma sznytu boskiego Snapka. Swoją drogą, kilka dni temu czytałem, jak Cavill mówił o tym, że musiał przekonywać showrunnerkę, żeby Geralt był bardziej zgodny z książkowym... Nie czaję. Po kiego uja kombinują pod górę, zamiast po prostu szyć na świetnym gotowcu, który mają pod nosem? Zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale chyba jest to dobry moment, żeby obniżyć oczekiwania. Edytowane 11 grudnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 11 grudnia 20213 l 45 minut temu, ginn napisał: Nie czaję. Po kiego uja kombinują pod górę, zamiast po prostu szyć na świetnym gotowcu, który mają pod nosem? Mam wrażenie, że poza Cavillem i Bateyem reszta przeczytała streszczenia, a showrunnerka nawet tego nie zrobiła Przecież ekranizacja książki nie wymagała od początku dziwnych scen batalistycznych, zabawy czasem itp., a jak na "swoje czasy" to przecież jest fhui kosmopolityczna i wpasowuje się idealnie w promocję tolerancji itp. w wykonaniu netflixa. Także jak na moje, to po prostu brak znajomości materiału źródłowego
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Cytat islamabadu Vilgefortz który dostał kopa od Cahira Jestem ciekaw czy w drugim sezonie będzie coś co to przebije. Mam nadzieje, że showrunnerka mnie nie zawiedzie