Opublikowano 6 września 20195 l ale bym sobie zagrał w taką swoiską grę jak było swego czasu Knights & Merchants z takim swoiskim polskim dubbingiem.
Opublikowano 24 października 20195 l Zagrałbym w Radiata stories i pozbierał te kilkadziesiąt postaci do teamu Na ps2 było tyle świetnych RPG'ów, a teraz nawet pograć nie można, bo konsola gdzieś się kurzy, a CRT i tak nie mam. Trzeba będzie kiedyś złożyć PC i pobawić się w emulację.
Opublikowano 12 maja 20204 l Autor Zagrałbym sobie w jakiegoś jrpga. Dragon Quest albo Ni no kuni coś w tym stylu. Ostatniego Dragon Questa ogrywałem na ps2 i byl świetny, Ni no Kuni na ps3 zaliczone. Star Ocean na ps4 ponoc słabe, ale nadal kuszą bo pamiętam Till the End of Time które mnie wciagnęło na maksa i zaskoczyło fabułą.
Opublikowano 12 maja 20204 l Odpaliłem jakiś czas temu Thrill Kill - nie grałem wtedy, więc dziś dla mnie niegrywalne. Ja natomiast pograłbym w jakiegoś rpga, typu idziemy do wioski, expimy obok, pokonujemy bossa, lecimy dalej - ot chyba pora odpalić jakiegoś klasycznego Finala IV - VI.
Opublikowano 15 maja 20204 l ---- Dobra, szukam tytuły, platforma PC/iOS/3DS Szukam gierki, w której zdobywamy kasę i za kasę robimy ulepszenia. Np. rozbudowujemy wioskę jak w Dark Cloud (PS2). Chcę w "osadzie/mieście" czuć się bezpiecznie i tu wydawać kasę na ulepszenia, nowe budynki itp. a potem iść do dungeonu/czy kopać pod ziemią. W Steamworld Dig jest podobny motyw. Proszę o doradzenie.
Opublikowano 15 maja 20204 l Tam raczej nie walczysz, tylko podlewasz te roślinki, sprzedajesz... coś innego szukam.
Opublikowano 15 maja 20204 l Walka też jest, ale to taka prostacka, łazisz po jaskini i bijesz gluty, gunwa i coś tam.
Opublikowano 15 maja 20204 l Moonlighter? Tylko z tego co kojarzę tam rozbudowujesz swój sklep, ale reszta pasuje.
Opublikowano 15 maja 20204 l 4 godziny temu, grzybiarz napisał: Tam raczej nie walczysz, tylko podlewasz te roślinki, sprzedajesz... coś innego szukam. Walczysz, chodzisz do kopalni, łowisz ryby, karczujesz lasy, wszystko panie, wszystko.
Opublikowano 17 maja 20204 l Destruction Derby, Ace Combat 2, Front Mission 3, Fear Effect, Xenogears.
Opublikowano 17 maja 20204 l Autor O matko, Front Mission 3 i te odpadajace kończyny w mechach po strzale z shotguna <3 Edytowane 17 maja 20204 l przez Plugawy
Opublikowano 17 maja 20204 l Front Mission 3 dzierży w mojej karierze gracza tytuł najwięcej razy przechodzonej gry. Tak mnie wciągnęło, że w pewnym momencie grałem wszędzie (na PSP) - w domu, w autobusie, na klopie, w przerwach w pracy. Teraz boję się odpalać, bo bym znowu pewnie w inne gry przestał grać. Niesamowita gra. I ta namiastka internetu W co bym zagrał? No wczoraj kupiłem Bard's Tale IV bo naszła mnie ochota na dungeon crawlera. Mam jeszcze chrapkę na jakieś wyścigi z PSX-a, ale takie mniej znane. Może znowu Rally Cross, albo Total Drivin, bądź coś z gokartów - np. Muppet Race Mania. No i jakaś turowa strategia z szachownicą też za mną chodzi, ostatnio przegapiłem jakąś promocję na PSN na coś takiego, więc szkam substytutu
Opublikowano 18 maja 20204 l Zagrałbym w RDR2, DIRT 2.0, F12018, dokończył Wreckfesta i jeszcze kilka imnych gier z dysku. A wieczorem odpalam netflixa i oglądam dokument o Jordanie.
Opublikowano 18 maja 20204 l Kurde, w Skate 2 bym zagrał, ale nie będę kupować retro konsoli do jednego tytułu
Opublikowano 18 maja 20204 l Pograłbym w jakiś krótki, korytarzowy tytuł z GamePassa. Najlepiej przeładowany akcją. Coś co skończę w dwa wieczory.
Opublikowano 18 maja 20204 l 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pograłbym w jakiś krótki, korytarzowy tytuł z GamePassa. Najlepiej przeładowany akcją. Coś co skończę w dwa wieczory. Indyczyzna na ratunek. Gato Roboto, Gonner, a może nawet Dead Cells? Ja teraz gram w the messenger, ale w połowie gry z liniowego tytułu zrobili metroidvanię
Opublikowano 18 maja 20204 l @20inchDT w sumie ten GatoRoboto mam na dysku, czekało na swoją kolejkę. Dzięki, dam szansę Zwłaszcza, że HLTB podaje 3h. Edytowane 18 maja 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 18 maja 20204 l W nową część Helldivers, co jak co, ale gierka była sztosem i bardzo dobrym twin stick shooterem z friendly fire, co tylko dawało do myślenia i planowania.
Opublikowano 18 maja 20204 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: Kurde, w Skate 2 bym zagrał, ale nie będę kupować retro konsoli do jednego tytułu może obczaj emu ps3. już działa całkiem zjadliwie.
Opublikowano 18 maja 20204 l Nie wiem czy emulator X360 nie poszedł dalej z działaniem gier. Ostatnio brahol pokazywał RDR1 i poza zglitchowanymi skryptami chodziło to całkiem dobrze.