Bzduras 12 372 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Panie Ferdku, szczerze? The Quarry za mną chodzi od rana. Czekam tylko na jakąś promkę, bo nie dam 339zł za gierkę. Ale czuję w kościach, że wleci jak wściekłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 698 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Sekiro 2 chyba nierealne tak samo jak The Evil Within 3 w które bym zagrał, strasznie lubię tą serię. Byłaby wielka szkoda gdyby poszła do piachu. Pozostaje otrzec łzy Calisto Protocol, nowym Dead Space i Re4 Remake Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Xenoblade chronicles X definitive edition. Nintendo ty kurło chciwa na kase, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 604 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 W nowe Medal of Honor w "realistycznej" wojennej otoczce, fajna odmiana od tego ścierwa w CoD i BF. Robiąc teraz taką grę mieliby szansę na większy kawałek tortu. No i w nowego Drivera, takiego w nowej graficzce, ale z klasycznymi założeniami, żadnego małpowania GTA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 On 8/4/2022 at 4:24 PM, krzysiek923 said: W nowe Medal of Honor w "realistycznej" wojennej otoczce, fajna odmiana od tego ścierwa w CoD i BF. Robiąc teraz taką grę mieliby szansę na większy kawałek tortu. No i w nowego Drivera, takiego w nowej graficzce, ale z klasycznymi założeniami, żadnego małpowania GTA. Tak. I standardowo 4 miasta! Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 641 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Chodzi za mną od jakiegoś czasu zagrać w klasycznego Harvest Moon / Story of Seasons. Wiem, że jest Stardew Valley, ale czasem chce się czegoś prostego i klasycznego. Friends of Mineral Town wydaje się być najbardziej logicznym wyborem, ale czekam na jakąś obniżkę. Odpaliłem na 3DSie Harvest Moon: The Tale Of Two Towns, ale obawiam się, że setting może być trochę irytujący, plus wygląda na to, że konieczne jest sporadyczne korzystanie ze stylusa, czego nienawidzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 29 minutes ago, Suavek said: Chodzi za mną od jakiegoś czasu zagrać w klasycznego Harvest Moon / Story of Seasons. Wiem, że jest Stardew Valley, ale czasem chce się czegoś prostego i klasycznego. ja mam chętkę kupił oryginał z Playstation. Warto myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 641 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 5 minut temu, michal napisał: ja mam chętkę kupił oryginał z Playstation. Warto myślisz? Myślę, że już nie warto, szczególnie biorąc pod uwagę cenę, chyba, że jakiś sentyment masz do tego tytułu, lub po prostu chcesz zagrać w oryginał. Parę lat temu na współczesne platformy wyszedł Friends of Mineral Town, które jest niczym innym jak odświeżoną wersją Back to Nature z PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Shadowman. I co się okazuje? Promka, jak nigdy. Nightdive Studios rzadko przecenia gry. W sumie dojrzała gra, ale port na PSOne to była jakaś zbrodnia, z kolei na PC port miał coś porąbane z ustawieniami pod pada. Najlepszą wersję miał DC. A uj, kupuję. Może w końcu przejdę grę, która mnie urzekała w dzieciństwie Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 no mam i to ogromny sentyment bo Back to Nature to w roku 2001 miał status wśród ludzi wręcz kultowy. Wielu ludzi chciało w to zagrać, a nie każdy w owym czasie miał z Harvest Moonem styczność. Poza tym ...symulator farmy na konsole w 2001 roku? Serio? To był czad ludzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 28 minut temu, michal napisał: no mam i to ogromny sentyment bo Back to Nature to w roku 2001 miał status wśród ludzi wręcz kultowy. Wielu ludzi chciało w to zagrać, a nie każdy w owym czasie miał z Harvest Moonem styczność. Poza tym ...symulator farmy na konsole w 2001 roku? Serio? To był czad ludzie!!! Zawsze możesz iść w kompromis i obczaić Rune Factory. JRPG + farma. Najbardziej żałuję, że Rune Factory: Oceans nigdy nie dostał remastera na PS4, ani nie ma go w streamingu. Kurde, najlepsza część. Lubię intro słuchać do zachodu słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 W dniu 4.08.2022 o 16:24, krzysiek923 napisał: W nowe Medal of Honor w "realistycznej" wojennej otoczce, fajna odmiana od tego ścierwa w CoD i BF. Robiąc teraz taką grę mieliby szansę na większy kawałek tortu. No i w nowego Drivera, takiego w nowej graficzce, ale z klasycznymi założeniami, żadnego małpowania GTA. Gdyby tylko Hell let loose miało kampanię pod singla... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Skończyłem dziś goty cyberpunka i zastanawiam się co tam odkopać z backlogu. Do wyboru: - Max Payne 3 na decku - Mass Effect LE na xboxie - dokończyć zelde botw na switchu ale przechodzę tę gierkę już 1,5 roku i jakoś tak meehhh - Pokemon Shining Pearl - dostałem dawno temu na urodziny i jeszcze nawet nie zdjąłem folii - kotor na switchu - dokończyć life is strange - dokończyć mafię remastered - zacząć serię MGS na decku, w którą nigdy nie grałem No tak zwana klęska urodzaju, a nawet nie liczę gier z gamepassa Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Ja bym molochy od razu odrzucił, szczególnie po Cyberze. Rozgrzebane rzeczy dokończyć, a potem MGS. A Zelda, skoro do tej pory nie pykło, to do odstrzału. No, tak bym to widział podchodząc do gierek ZADANIOWO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Dawaj maxa i snejka. Yebać nowe gry. Tylko starocie pod kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Chyba najpierw ta Mafię dokończę bo była całkiem spoko, a potem jakoś tak czuje ze w końcu pora nadrobić Maxa 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 604 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Sam bym pograł w tego Maksa, ale te niepomijalne filmiki mnie zniechęcają. Jest na PC jakiś patch pozwalający je skipnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Jak to na PC, na pewno jest. Nigdy w Maxa 3 nie grałem więc skipować nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 375 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Przecież jest tryb arcade, jak komuś story nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 641 Opublikowano 10 września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 września 2022 Zagrałbym sobie w obie części SMT: Devil Summoner z PS2 i łudzę się, że jakiś HD remaster jest w planach na najbliższe lata... Nie były to idealne gry. Takie 7/10 i mówię to jako fan SMT. Ale nie zmienia to faktu, że obie części miały niesamowity urok, a oprawa zarówno graficzna, jak i muzyczna mocno utkwiły mi w pamięci. Najlepszy jednak był setting Japonii wczesnych lat XX wieku, oraz miks jRPG z elementami przygodówki (zabawa w detektywa). Niby mógłbym przejść na emulatorze, ale łudzę się na jakąś odświeżoną wersję. Digital Devil Saga też bym nie pogardził, skoro już o remasterach mowa... Nostalgia robi swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 11 września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 września 2022 mam na PS2 kilka części SMT. Czeka na spokojny czas mojego zycia co by nie myslec o czymkolwiek innym podczas gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 641 Opublikowano 22 września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 września 2022 Z cyklu "luźna myśl". Nie wiedziałem, do jakiego tematu wrzucić, więc będzie tu. Steam Emu Deck wylądował, więc zacząłem przeglądać gierki PS2 na półce, które potencjalnie bym sobie zagrał. I z jakiegoś powodu wzrok dłużej zatrzymał się na Ring of Red. Bardzo specyficznej strategii turowej od Konami. Raczej tytuł niszowy, mało popularny, choć wcale nie zły, ani źle oceniany. Fajny klimat alternatywnej historii i wydarzeń po WWII ze steampunkowymi mechami. Elementy strategiczne pozornie proste, ale w grze wszelkie starcia rozgrywają się w czasie rzeczywistym, gdzie w pewnym sensie wydajemy komendy danemu mechowi i eskortującej go piechocie. Dużo dobrych i oryginalnych pomysłów, aczkolwiek realizacja nie zawsze idealna. Niemniej jednak zgrałem sobie ISO na konsolkę i jeśli będę miał więcej czasu (pffffhahahahaha.... ech... ), to sobie chyba odświeżę. Na PS2 nigdy gry w pełni nie przeszedłem, bo byłem za głupi poziom trudności niski nie był i z czasem odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 Druga część Death Stranding wjedzie day one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 567 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 Zagrałbym sobie w Grounded gdyby tylko było na cholernym Plajstajszon bo koncept baaardzo mi się podoba. Ale dla jednej gierki nie ma sensu kupować Xbona.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Ale dla jednej gierki nie ma sensu kupować Xbona.. A ja uważam, że życie jest zbyt krótkie i za bardzo popierdolone, żeby ograniczać się z zakupem konsoli nawet dla jednej gry. Łykaj ixbona i będziem pykać w Grounded 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi