Bzduras 12 528 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 Zawsze zostaje granie w chmurze bez kupna konsoli jeśli tylko ten jeden tytuł tak do Ciebie trafia. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 Granie w chmurze jest bez duszy. Trochę jak robienie laski w gumie. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 W sensie, że wolisz robić bez? Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 8 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Ale dla jednej gierki nie ma sensu kupować Kierwa to ja też bym sobie zagrał w Zelde czy Metroid Dread (no i może cosik jeszcze) ale też nie wiem czy to nie zbyt mało i sprzęt by leżał. A przede wszystkim czy znajdę czas, bo nawet kilka gier mam jeszcze do ogrania na dużej konsoli Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Jadąc dzisiaj z pracy i patrząc jak liście spadają z drzew do tego ostre słońce przypomniała mi się Forza horizon 1.Włączyłem soundtrack i zacząłem łamać przepisy prędkości. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Doskonale Cię rozumiem "Sun is shining everyday" Cudowna gierka 1 Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 a może, kurwa, po 17 podstronach, nauczysz się podawać tytuł gry? Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 No ciekawe, co to jest. Obstawiam Crash Team Racing z PSX. Tym bardziej, że to temat "W co byś sobie zagrał/zagrała", a nie "Wrzuć skrina", więc może lepiej idź sprawdź czy w ameryczce ktoś nie powiedział czegoś centrystycznego zamiast się przypierdalać jak łeb 3 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Figaro ładne zaćmienie mózgu Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Dopadła go figaroza. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Forza to niby co roku to samo, ale bez trudu idzie rozpoznać Forze Godrizon 1 po tym pomarańczowym filtrze i cudownym klimacie jesiennego Kolorado. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 A bym se w Devil May Cry VI piznął łajesu 1 Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 To jeszcze z 7 lat czekania i marzenia się spełnią. 1 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 12 godzin temu, Figaro napisał: a może, kurwa, po 17 podstronach, nauczysz się podawać tytuł gry? Agresywny lewak? Stare, znałem Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 jeszcze tu wrócęęęęęęęę 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 8 października 2022 Opublikowano 8 października 2022 Soul Reaver Call of Cthulhu (z 2005 roku) Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Kurczę, zagrałbym w cokolwiek, byleby przyciągnęło na dłużej niż pięć minut. Cytuj
krzysiek923 1 657 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Odpicowany do dzisiejszych standardów Total Overdose Miałem sobie kupić oryginał, ale strasznie się zestarzała. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 Zagrałbym sobie w jakieś fajne rpg mobilne (gba, nds, 3ds), takie proste jak final fantasy 3/4 z ndsa, gdzie łatwo się expi i nie ma zbędnego gadania. Włączyłem przed chwila radiant historia to klepią klepią i klepią Nom stop. Wkurzają mnie te gadki i tutoriale Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 19 lutego 2023 Autor Opublikowano 19 lutego 2023 Golden Sun se włącz na GBA albo jakąś Castlevanie. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 W Baldura 3 z aktywną pauzą od Bioware :D. Cytuj
michal 558 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Test drive. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, ze zagrywalbym sie w ta scigalke (a nie jestem fanem racerów). Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 26 lutego 2023 Autor Opublikowano 26 lutego 2023 Może bym nie zagrał "w", ale bym pograł "na" nowym handheldzie od Sony gdzie mógłbym pograć w aktualne wersje gierek tylko na przenośniaka. Wiadomo jest switch, ale dla mnie nawet lite jest zbyt duży, ale lite też bym nie chciał wiedząc, że jest pełnoprawna wersja konsoli z odłączanymi kontrolerami. Steam deck za to poza zasięgiem finansowym. No i konsola musiałaby być powiązana z kontem psn, a to tylko od Sony. Myślę nad vitą, ale nic nowego na nią przecież nie wychodzi, a w bibliotece szału jakiegoś nie ma. Na nowego handhelda od sony nie ma co liczyć bo jest remote play przecież, a sony też ładuje teraz hajs w vr a nie nowe niepewne przenośniaki. 3 Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 27 lutego 2023 Opublikowano 27 lutego 2023 11 godzin temu, Plugawy napisał: Może bym nie zagrał "w", ale bym pograł "na" nowym handheldzie od Sony gdzie mógłbym pograć w aktualne wersje gierek tylko na przenośniaka. Wiadomo jest switch, ale dla mnie nawet lite jest zbyt duży, ale lite też bym nie chciał wiedząc, że jest pełnoprawna wersja konsoli z odłączanymi kontrolerami. Steam deck za to poza zasięgiem finansowym. No i konsola musiałaby być powiązana z kontem psn, a to tylko od Sony. Myślę nad vitą, ale nic nowego na nią przecież nie wychodzi, a w bibliotece szału jakiegoś nie ma. Na nowego handhelda od sony nie ma co liczyć bo jest remote play przecież, a sony też ładuje teraz hajs w vr a nie nowe niepewne przenośniaki. Od dłuższego czasu chodzi za mną dokładnie ta sama myśl. Zarówno PSP jak i PSV to były cudowne konsole w moich oczach. Do PSP mam ogromny sentyment, zaś PSV używam do dziś, bo i tak mam backlog. Choć i na PSP się znajdą jeszcze gry do przejścia, kiedyś. Obie konsolki fajne, przemyślane, świetnie leżą w dłoniach. Szkoda, że o PSV szybko zapomniało nawet Sony... Mimo tego chciałbym swego rodzaju następcę. Nie żadną maszynkę do chmury. Najlepiej coś w stylu Xbox Series S w formie przenośnej - tj. sprzęcik, który będzie miał wsteczne wsparcie dla starych platform (PSX, PSP, PS2, PS3) i ewentualnie wybiórczo odpalałby nowsze gry (PS4) w jakiejś ułomnej wersji, jak Switch... No i opcjonalnie możliwość podłączenia do TV, jak PSTV. Myślę, że byłaby to też fajna opcja dla utrzymania przy życiu starych gier w formie cyfrowej, które obecnie są dostępne wyłącznie na te "martwe" platformy. Testowałem swego czasu Remote Play z PS4 na PSV, ale był to bardziej bajer, niż coś praktycznego. Nie wspominając o tym, że połowa gier i tak mi nie działała, a konsole trzeba uruchamiać obie. Marzenie ściętej głowy, wiem. Sony teraz idzie w inne technologie, a poza Switchem i Deckiem wszelkie przenośniaki nie dość, że stale zwiększają swe rozmiary, to bardziej celują w granie w chmurze, albo inny streaming. Nawet wczoraj przed snem pograłem chwilę na PSV i naprawdę rozmiar tej konsolki jest świetny do niektórych gierek, podczas gdy wspomniane Switch i SD to już cegły. A ja mimo wszystko lubię te małe sprzęty. Nie wszystko przecież musi być 8k na 85", żeby sprawiać frajdę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi