Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Wstałem jak co dzień rano i się okazało, że mnie pojebało, bo znikąd mam jakąś potrzebę pogrania w RTSa. Dodam, że ostatni raz grałem w RTSa na PSX i był to Red Alert w skirmishu. Chyba po robocie zaciągnę AoE2 na konsoletę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Przecież patrząc na emu i małżeństwo Sony z pc to steam deck to praktycznie Vita2 z jedyną różnicą, że nie da się nabijać dzbanów na swój profil w psn Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 17 minutes ago, Bzduras said: Wstałem jak co dzień rano i się okazało, że mnie pojebało, bo znikąd mam jakąś potrzebę pogrania w RTSa. Dodam, że ostatni raz grałem w RTSa na PSX i był to Red Alert w skirmishu. Chyba po robocie zaciągnę AoE2 na konsoletę. Zrobiłem dwie misje i gra się bardzo spoko. Gra wygląda obrzydliwie, ale da się przyzwyczaić. Sterowanie ok, jedynie trzeba przywyknąć do odznaczania jednostek. W sensie zanim chcesz inną zaznaczyć to aktualną trzeba odznaczyć. A tak to stare, dobre AoE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Skumulowało mi się trochę rzeczy w abonamencie i zagrałbym we wszystko, ale jak czas goni to w sumie mam blokadę by włączyć cokolwiek i się wciągać: - Far Cry 5 po aktualizacji do 60fps: nawet przyjemnie się jeździ po wioskach w USA, ale to nadal FC template. Jak tylko zrobię jedną misję to wysypuje mi milion aktywności i czuję, że wszystko przegapiam. Mimo wszystko setup bardziej mi się podoba niż tropiki, góry, Kolumbia czy co tam jest w FC6 - Horizon Forbidden West: kusi pograć, zamierzałem kupić na płycie a pojawiło się w abo - tylko znowu czuję, że to będzie wielkie zbieractwo ziółek, robienie fetch questów - Final Fantasy Type-0: final to final, bardzo chciałem zagrać, bo mnie ominęło w przeszłości. Odpaliłem, intro z typową fajnalowską fabułą z uniwersum Crystalis. Kraj atakuje kraj, Eidolony, L'Cie. No i krew dodali. Pograłem 15 minut i w sumie nie bardzo mam parcie dalej. - Ghostwire: to też bym sobie zagrał, ale tylko dlatego, że kompletnie nie wiem jaki to gatunek, o co tam chodzi - widziałem tylko screeny i wiem, że całkiem niedawno wyszło na płycie, a jest już do ogrania w plusie. Nie umiem dzielić dnia na 4 gry i grać po 30 minut w każdą więc się zawiesiłem i scrolluję forum podczas urlopu ;( 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Ale jaki czas cie goni? Do konca abonamentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 (edytowane) W dniu 27.02.2023 o 09:38, Daffy napisał: Przecież patrząc na emu i małżeństwo Sony z pc to steam deck to praktycznie Vita2 z jedyną różnicą, że nie da się nabijać dzbanów na swój profil w psn W sumie to pewnie kwestia czasu bo Sony chyba przymierza się do pewnego wprowadzenia PSN na PC... więc możliwe, że i trofea będą z tym zintegrowane. A tak na temat to... zagrałbym.. a nawet grałbym w nowego SSXa.. gdyby istniał Edytowane 22 Marca 2023 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 15 minut temu, Mejm napisał: Ale jaki czas cie goni? Do konca abonamentu? Urlop parodniowy i te kilka godzin od odprowadzenia dzieci do przedszkola do ich powrotu, gdy jest czas na granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Granie w 4 gry jednocześnie? Co do chuja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 magia abonamentów największe zło ukryte pod płaszczykiem dobrobytu Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 No właśnie sprawdzam kilka rzeczy, bo wysypało mnóstwo interesujących mnie produkcji i chce zawęzić wybór, ale jest ciemszko. Młodemu czytałem bajkę do spania o osiołku, który nie mógł się zdecydować czy zjeść siano czy owies, po czym tak długo rozkminial, że padł z głodu Mądrości literackie można przełożyć na świat gąsolowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 7 minut temu, _Red_ napisał: Urlop parodniowy i te kilka godzin od odprowadzenia dzieci do przedszkola do ich powrotu, gdy jest czas na granie. To z tych 4 bym poszedl w Ghosta. Final to sie szybko nie skonczy, to samo Horizon a na FC5 szkoda w ogole czasu. Zawsze mozesz tez wspomoc sie stronkami typu how long to beat. 2 minuty temu, Pupcio napisał: magia abonamentów największe zło ukryte pod płaszczykiem dobrobytu Mam ps extra jeszcze 2 tygodnie i juz nozka zaczyna latac. Dla kogos kto ominal generacje takie abo to jak gwiazdka. Oczywiscie za 12zl/miesiac a nie ku.rwa 60 jak chce pazerne sony je.bane nie jedne. Musze pamietac zeby odpiac subskrypcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 8 minut temu, _Red_ napisał: No właśnie sprawdzam kilka rzeczy, bo wysypało mnóstwo interesujących mnie produkcji i chce zawęzić wybór, ale jest ciemszko. Młodemu czytałem bajkę do spania o osiołku, który nie mógł się zdecydować czy zjeść siano czy owies, po czym tak długo rozkminial, że padł z głodu Mądrości literackie można przełożyć na świat gąsolowy. dawaj ghostwire bo też będe grał w przyszłym miesiacu OCZYWIŚCIE Z ABONAMENTU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Ja bym sobie zagrał w nowe command & conquer doszło nawet do tego, że troche pograłem w to mobile c&c rivals. na pocieszenie podobnie jak u reda mam do ogrania abonamentowe horizon forbidden west(in progress), ghostwire, dragon ball z kakarot i pierydliard innych gier które się kiszą. No i czekam na open bete d4 wiadomka. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 No to odpaliłem to Ghostwire, początek intrygujący, ale po chwili jak odpaliłem mapkę i zobaczyłem ile tam jest filtrów do zbieractwa to kek. No ale chodzę po czymś co wygląda jak Kamuroczo a to wiadomo, że +10 do oceny. Pierwsze wrażenia przywołują mi myśli, jak mógł wyglądać briefing tej produkcji: - dyrektor: jakieś pomysły? - team: robimy coś chińskiego z duchami? Czy może nasrana mapka z filtrami i znacznikami jak w Ubi? A może trochę cut-scenek jak w Death Stranding z upiorami, dookoła woda, duchy, zmarli? A gdyby tak jebnąć Kamuroczo? No chyba że to będzie first person w stylu Dishonored, ale trochę z mniejszym przytupem i bez poczucia, że uderzenia cokolwiek wywołują? Przydałoby się też głaskanie psów i drzewko skilli. - dyrektor: 7x TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Wiadomo że chodzi o to żeby pochodzić po chinach i kupować itemy u kociego sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Godzinę temu, PanKamil napisał: nowe command & conquer doszło nawet do tego, że troche pograłem w to mobile c&c rivals. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 6 hours ago, PanKamil said: Ja bym sobie zagrał w nowe command & conquer doszło nawet do tego, że troche pograłem w to mobile c&c rivals. na pocieszenie podobnie jak u reda mam do ogrania abonamentowe horizon forbidden west(in progress), ghostwire, dragon ball z kakarot i pierydliard innych gier które się kiszą. No i czekam na open bete d4 wiadomka. Masz Xboxa, nie? To kupuj klawiature, mysz i odpalaj Age of Empires 2. Zabawa niesamowita, a też miałem ogromny głód rtsa Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 51 minut temu, Homelander napisał: Masz Xboxa, nie? To kupuj klawiature, mysz i odpalaj Age of Empires 2. Zabawa niesamowita, a też miałem ogromny głód rtsa Mi chodzi o c&c a nie cokolwiek z gatunku. Harvesty, jeden surowiec. Żaden inny RTS mi nie zastąpi c&c, czy to earth 2150 czy aoe. Jeszcze StarCraft 2 mi podpasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Odpaliłem cuszimke i znowu mi sie zamarzyło nowe Tenchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 9 minutes ago, PanKamil said: Mi chodzi o c&c a nie cokolwiek z gatunku. Harvesty, jeden surowiec. Żaden inny RTS mi nie zastąpi c&c, czy to earth 2150 czy aoe. Jeszcze StarCraft 2 mi podpasowal. Nie no wiadomo, że C&C i Starcraft król. Ale AoE2 to ta sama jakość, a gra się mega. Po prostu spróbuj, co masz do stracenia. W gejpasie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 14 minut temu, PanKamil napisał: Mi chodzi o c&c a nie cokolwiek z gatunku. Harvesty, jeden surowiec. Żaden inny RTS mi nie zastąpi c&c, czy to earth 2150 czy aoe. Jeszcze StarCraft 2 mi podpasowal. https://store.steampowered.com/app/1292180/Krush_Kill_N_Destroy_2_Krossfire/ polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 8 minut temu, Homelander napisał: Nie no wiadomo, że C&C i Starcraft król. Ale AoE2 to ta sama jakość, a gra się mega. Po prostu spróbuj, co masz do stracenia. W gejpasie jest Już nie mam x. Na dysku mam ancestors legacy ale jeszcze nie odpalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Ten remaster c&c latal ostatnio w jakiejs smiesznej cenie na origins. Chyba ze ci chodzi o c&c 5, no to sie nie doczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 FFXIII-2. Mam rezerwę bo wiem, ze to nie bedzie gra 9/10 czy nawet 8+/10 ale i tak bym sprawdzil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Po ostatnim C&C to wysokobudżetowe gry z tej serii umarły. Podejrzewam, że po wyjściu CoH3 na konsole czeka nas posucha w wysokobudżetowych rtsach. Obym się mylił chociaż raz w roku jakiś ciekawy rtsik wyjdzie. Oczywiście na konsoli z obsługą myszy (fuck you ubisoft, nadal ból dupska mnie trzyma) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi