funditto 677 Opublikowano 6 września 2024 Opublikowano 6 września 2024 (edytowane) Wejście na howlongtobeat to była świetna rada, ale niestety utwierdziła mnie w przekonaniu, że gra w którą bym teraz zagrał najchętniej to Viewtiful Joe. Oj mógłby Capcom zrobić remaster obu części. Edytuj: Chyba sobie kupię Gamecube'a albo PS2 i Jurka Edytowane 6 września 2024 przez funditto Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 6 września 2024 Opublikowano 6 września 2024 Jak chcesz potracić czas w coś co możesz popykać i rzucić to tylko Diablo. Obojętnie które 4 minutes ago, funditto said: Wejście na howlongtobeat to była świetna rada, ale niestety utwierdziła mnie w przekonaniu, że gra w którą bym teraz zagrał najchętniej to Viewtiful Joe. Oj mógłby Capcom zrobić remaster obu części. Edytuj: Chyba sobie kupię Gamecube'a albo PS2 i Jurka Jak masz peceta to kup sobie grę i emuluj Cytuj
Beelzeboss 323 Opublikowano 6 września 2024 Opublikowano 6 września 2024 mordo dawaj jakąś mobke czy hero shootera. Chyba, ze masz skill issues to nie. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 6 września 2024 Opublikowano 6 września 2024 2 minutes ago, Beelzeboss said: mordo dawaj jakąś mobke czy hero shootera. Chyba, ze masz skill issues to nie. Jest ten nowy hero shooter, Concord. Sony mocno promuje, więc pewnie dużo ludzi gra Cytuj
Suavek 4 927 Opublikowano 11 listopada 2024 Opublikowano 11 listopada 2024 Od premiery mam na półce obie części Project X Zone na 3DSa, ale nigdy nie zabrałem się, żeby je przejść. Materiały z pewnością kuszą... Niby nic nie stoi na przeszkodzie, ale potem myślę ile IP z tych gier jest mi obce/nie do końca znane, plus nie przeszedłem Namco X Capcom z PS2 i tak ciągle się wszystko odwleka. Może niepotrzebnie, bo nie wierzę, żeby fabuła była czymkolwiek szczególnym i wartym uwagi. Namco X Capcom sobie nawet kupiłem rok temu i wgrałem angielskiego patcha na Decka, ale wszędzie czytam opinie, że gra jest za długa i zbyt monotonna, co samo w sobie mnie trochę odstrasza, żeby zaczynać "chronologicznie". Ale Intro ma zajebiste Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W Diddy Kong Racing 2, dobre Wave Race i 1080 Snowboarding, mam nadzieję, że Switch 2 będzie trochę takim GameCubem 2 i Nintendo ożywi stare marki dla dorosłych, bo ile można maglować Mario? Cytuj
HenrykIggO 293 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Pograłbym w "Małysza" tego oryginalnego, bez dodatku z polskimi skoczniami. 1 2 Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Ile to się w to grało za młodu z kumplami Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia I się kumplowi rękę trącało jak miał za dobry wiatr. Ostatnio w to na androidzie grałem w wolnej chwili Cytuj
HenrykIggO 293 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Myszka przewodowa (wtedy jeszcze kulkowa bo laserowe dopiero nadciągały), wiatr pod narty 3 m/s, perfekcyjne wciśnięcie obu przycisków do wybicia i 2 piksele od głowy do lewej narty. Piękne czasy, nostalgia, zero zmarwień. Przynajmniej u mnie… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi