Bzduras 12 525 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Dzięki chłopy, zerknę w wolnej chwili. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: @20inchDT w sumie ten GatoRoboto mam na dysku, czekało na swoją kolejkę. Dzięki, dam szansę Zwłaszcza, że HLTB podaje 3h. My Friend Pedro? Cytuj
michal 558 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 aj zapomnialbym na smierć - Zone of the Enders, Stuntman, Silver Case. Cytuj
drozdu7 2 793 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 W sumie mam pytanie do was, czy zagralibyście w grę w której wcielamy się w postać np. adwokata, lekarza lub strażaka czy coś. Tytuł AAA, na poważnie, z ciekawą historią i mechanikami. Myślicie że coś takiego by wypaliło? Ja osobiście chciałbym w coś takiego zagrać Cytuj
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 26 minut temu, drozdu7 napisał: W sumie mam pytanie do was, czy zagralibyście w grę w której wcielamy się w postać np. adwokata, Ja osobiście chciałbym w coś takiego zagrać Jest taka gra. Nazywa się Ace Attorney, gdzieś nawet widziałem na Plajstejszon4 na PsStore. A w grę strażacką typu symulator ze wszystkimi procedurami, mechanikami oraz różnego rodzaju zdarzeniami to sam z chęcią bym zagrał. Była też wzmianka o grze, czy też projekcie w jakimś czasopismie growym (Gamestation albo Neo+). W każdym razie była to gra, której tytułu nie pamiętam, chyba japońska na jakąś starszą generację konsol gdzie można było walczyć ciężkimi maszynami budowlanymi. Takie mordobicie koparek, spychaczy i buldożerów. Zagrałbym z chęcią w jakąś zremasterowaną wersję czegoś takiego Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Gra gdzie wcielamy się w strażaka? Tylko poczciwy PSX i Rosco McQueen 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Moja druga gra na PSXie (pierwszą był Crash Bandicoot w wersji platinum). Wróciłem do niej w 2019 na PS Classic i przynam, że bardzo dobrze zniosła próbę czasu: gaszenie pożarów, walka z robocikami, ratowanie ofiar. Tylko elementy platformowe mają coś z mokujina, ale wciąż gra się bardzo przyjemnie. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 U mnie to samo, jeden z pierwszych tytułów na plejaku, jeszcze jak dobrze kojarzę był to okres świąteczny Cytuj
nikt 42 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Zagrał bym w nową część God of War ale w starej formule gdzie to my jesteśmy tak naprawdę głównym bossem i rozwalamy wszystko i wszystkich. Z usprawnieniami, nowymi animacjami i zaawansowanym modelem zniszczeń. Zacząłem grać w najnowszą odsłonę i póki co niezbyt mi to pasuje. 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 (edytowane) @Arkady Patrzę na twój Avatar i pograłbym sobie w dwie części tomby :-) eh mogliby zrobić choć jakiś remaster Edytowane 22 maja 2020 przez Ma_niek Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 No Tombi to gra idealna na Vitunię, lubię do niej wracać, jedyna w pewnym sensie metroidvania, do której lubię wracać. Ostatnie przecieki o remake'u Legacy of Kain: Blood Omen na PS5, wywołały u mnie mega nostalgię. Kusi by raz jeszcze zaliczyć wszystkie części, nawet tego nieszczęsnego Blood Omen 2, by znowu utknąć w słodko-gorzkiej nadziei na kontynuację Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Godzinę temu, Arkady napisał: Gra gdzie wcielamy się w strażaka? Tylko poczciwy PSX i Rosco McQueen Ja za dzieciaka uwielbiałem tę serie 2 2 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 21 minut temu, Ma_niek napisał: @Arkady Patrzę na twój Avatar i pograłbym sobie w dwie części tomby :-) eh mogliby zrobić choć jakiś remaster Wrzuciłem avatar bo właśnie grałem w Tombi na PS Classicu, jak będzie chwila czasu to biorę się za dwójkę. Ostatnio mam trochę wywalone na to hobby ponieważ takie gatunki idą się kochać, a do porzygu robią shootery i open worldy @bluber wyglada świetnie Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 W dniu 30.04.2019 o 12:01, Bzduras napisał: Kurła, ale bym przytulił Def Jama FFNY w jakiejś rozsądnej rozdziałce (już nie mówię o remasterze). Gdzieś mi śmignął filmik z "Lean Back" Grubego Joe (nie, nie Rozi) jako podkład muzyczny i momentalnie flashback przed oczami z tymi godzinami spędzonymi u zioma w wakacje, gdzie najpierw każdy z naszej czwórki robił swojego łebka i stukał karierę żeby go dopakować, a potem wystawić go w FFA No cudowna to gierka była, szkoda, że Icon okazał się parującym stolcem. w 2006 w to gralem i jako arcadeowka byla bardzo grywalna. Teraz jednak chcialbym wiekszy poziom trudności bo gry w ogole powinny stanowic wyzwanie dla graczy a nie by miłym umilaczem czasu. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 Zagrałbym w jakiegoś coop na 2-4 graczy. Żeby akcja działa się na jednym, nie dzielonym, ekranie. Grafika, itp bez znaczenia. Byle miło się grało. Może być jakiś hack&slash ( byle nie Diablo ). Do tego piwko, wygodna kanapa. Właście ta otoczka ważniejsza niż sama gra. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 20 minut temu, mushabelly napisał: Zagrałbym w jakiegoś coop na 2-4 graczy. Żeby akcja działa się na jednym, nie dzielonym, ekranie. Polecam gierki Housemarque w takim razie. 1 1 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 lipca 2020 Autor Opublikowano 2 lipca 2020 3 godziny temu, mushabelly napisał: Zagrałbym w jakiegoś coop na 2-4 graczy. Żeby akcja działa się na jednym, nie dzielonym, ekranie. Grafika, itp bez znaczenia. Byle miło się grało. Może być jakiś hack&slash ( byle nie Diablo ). Do tego piwko, wygodna kanapa. Właście ta otoczka ważniejsza niż sama gra. Mother Russia Bleeds jest za 13,50 w promocji na psn, Helldivers jest też w promocji i Contra Anniversary Collection też jest w promo :p 1 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 (edytowane) Dzięki. Na razie kupiłem. Minecraft Dungeons, Overcooked 2, Moving Out i Cat Quest 2. Helldivers już mam, równie fajne co trudne. Edytowane 2 lipca 2020 przez mushabelly Cytuj
alb84 943 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 Muszę w końcu ogarnąć emu nesa na tv i po raz kolejny odświeżyć Contre (przejść bez straty życia) i zdobyć mistrzostwo świata w GOAL3 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 10 lipca 2020 Autor Opublikowano 10 lipca 2020 Ale bym sobie pyknął w Chrono Triggera, o hesu, ale prawilnie jakoś na TV A z rzeczy nieistniejących pyknąłbym w gierkę o Crittersach gdzie wcielamy się w jednego z łowców i akcja dzieje się na Ziemi. Mogłoby to być FPP a strzelanie zrobiliby goście z Id. 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 (edytowane) Zagrałbym sobie w duchowego następcę Heroes of Might and Magic III w grafice 2D. Edytowane 10 lipca 2020 przez Ukukuki 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 Trylogię Max Paynów na next genach Medal of Honor ten z D-Day w oprawie odpowiadającej naszym czasom CODy jedynkę i dwójkę Cytuj
michal 558 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 10 godzin temu, Figuś napisał: Medal of Honor ten z D-Day w oprawie odpowiadającej naszym czasom no to byloby pyszne ale z mechanika gry z PSXa. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 Zagrałbym w poyebanego PESa niczym Winning Eleven 4 gdzie wpadały najniedorzeczniejsze bramy świata. I ten japoński komentator . Który z PESów ery nowożytnej jest najbardziej arcadowy? Poza tym brakuje mi Burnoutów. Brakuje mi ich jak cholera... Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 30 lipca 2020 Opublikowano 30 lipca 2020 Wpadłem na gameplay z FSW i przypomniało mi się, jak lata temu ogrywałem. Ależ to była gra, klimat, emocje. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi