Boomcio 4 073 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Dead rising grałem z rok temu tą składankę, dobrze się bawiłem. 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Jak jeszcze siedziałem na ps2 i oglądałem albo czytałem o dead rising to wydawało mi się że to najlepsza gra jaka powstała ale jak zagrałem w dwójkę to nie siadło za bardzo Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Dwójkę miło wspominam, w zasadzie tylko główny bohater i bycie ciągłym cipeuszem do bicia zapadł mi w pamięć jako coś słabego. Jedynka z kolei we wspomnieniach wpisana w topkę giereczek na 360, w jakie miałem przyjemność śmigać Pamiętam, że odpalając ją po raz pierwszy spodziewałem się mindless funu, a jednak okazało się, że to dość wymagający tytuł był. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Ja z kolei bardzo zazdrościłem XBOXowi DR3, ale kiedy sam wreszcie zagrałem w zeszłym roku to szybko odstawiłem, bo brzydkie to przeokrutnie i działa w jakiejś nikczemnej rozdzielczości. Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Zagrałbym sobie w jakiegoś Metal Gear. Mam Legacy Collection na PS3 nieruszone, ale boję się, że jak odpalę, to z jakiegoś powodu odstawię, nie skończę, i ciężko będzie potem wrócić. Plus muszę PS3 podłączyć... Na PSV w sumie też mam, ale nie mam zamiaru się męczyć z ekranowymi kontrolkami i 30fps. Co najwyżej myslałem, czy MG1 i MG2 sobie w łóżku nie przejść z tego pakietu. Phantom Pain mimo wszystko dobrze wspominam, jaki by nie był fabularnie. Podobał mi się ten otwarty świat, ale poza pojedynczymi achievementami zrobiłem tam wszystko, co było do zrobienia i jakoś nie widzę potrzeby wracać. Choć nie stanęło mi to jednak na przeszkodzie, by kupić Definitive Edition na PS4 za grosze, mimo że mam grę już za sobą na PC... Chciałbym jakąś reedycję MGS 1-4 na obecne platformy, ale Konami to debile i jedyne, czego możemy się po nich spodziewać, to rocznicowe NFT... Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 A właśnie mi śmignęło Rules of Nature na YT, no i już wiem, w co bym sobie zagrał (i w co pewnie sobie zagram po robocie). Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Teraz to bym zagrał we wszystko co nie mogłem przez X lat siedząc z D*pą! przy PC Teraz to nawet multiplatformowe ponownie pozycje przechodząc będę się rozkoszował na konsoli. Po prostu. Każdy tytuł będzie rozkoszą. Gdybym tak miał więcej czasu wciagu dnia by sobie pykać, a konsola miał tylko 0 stopni i nigdy jej męczył to bym grał 48/24h Po prostu dziecinstwo wróciło i pytanie czemu do c**a pana tak późno wróciłem i zmarnowałem 3 generacje? Ps2, Ps3 i Ps4 od czasu premier tych konsol. I dopiero po 2 latach od premiery 5 zakup 4 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Zagrałbym sobie w nowego mgsa Już 7 lat minęło od piąteczki aka najlepszej skradanki zabijanki w historii gejmingu. Jeszcze jakaś dobra historia i więcej sensownych misji i mamy praktycznie gre idealną. Masakra że jedyną przeszkodą jest to zayebane konami, wpuściłbym im fake do biura żeby zrobił porządek z tymi chinolami 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Opublikowano 12 kwietnia 2022 W dniu 4.03.2022 o 08:56, Wredny napisał: A to chyba tylko PC i tylko online (czy jest kampania i gierka jest na konsolach?) nie ma póki co na konsolach, ale ma być i tylko online f2p Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Boty mi narobiły smaka na Silent Hill. Grałem tylko w jedynke i dwie części z psp. Ps3 leży w szafie a Silent Hill 2 i 3 w pudle na kupce wstydu. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 (edytowane) No to zes się uchował. Dwójeczkę ostatni raz leciałem około 2 lata temu i nadal gniecie. Warto naprawdę nadrobić nawet kosztem współczesnych graficznie gier. Trójka słabsza ale tez niezła. A jak posmakujesz to czwórka tez dobra ale bardziej akcyjna. Edytowane 16 maja 2022 przez LiŚciu Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Nie miałem ps2, ps3 kupilem pod koniec żywota, nie było kiedy ograc Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Dwójka For me it's always like this... Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Spoko. Ta kolekcja 2 i 3 często kosztuje 20 PLN (sam w zeszłym roku na xboxa za tyle nabyłem ale na lapku z biedry też pójdzie) Zazdroszczę usłyszeć to pierwszy raz w grze. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 maja 2022 Opublikowano 22 maja 2022 Pograłbym w jakiegos dobrego looterka z raidami. Ubi tak lubi coroczne tasiemce, a gdzie jest division 3? Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 29 maja 2022 Opublikowano 29 maja 2022 @LiŚciu Dla mnie Szkoła w 1 była straszniejsza z tą muzyką Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 22 czerwca 2022 Opublikowano 22 czerwca 2022 a bym se pograł w jakąś nową grę od telltale games - Stranger Things np. ten ich stary silnik i mocne zwroty akcji -- edit: a jednak coś miało być https://en.wikipedia.org/wiki/Stranger_Things#Cancelled_Telltale_game Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 22 czerwca 2022 Opublikowano 22 czerwca 2022 Robią The Wolf Among Us 2, niby w przyszłym roku ma być. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 22 czerwca 2022 Opublikowano 22 czerwca 2022 To wiem, kupiłem nawet pierwsze 10 tomów komiksów tych Baśni - tak mnie gra wkręciła. Czekam na "dwójeczkę". Cytuj
KJL 102 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Pograłbym w kontynuację Jedi Knighta tzn. następcę Jedi Academy/Jedi Outcast. Niby jest Fallen Order, ale jednak to jest coś trochę innego. Walka mieczami i używanie mocy bardziej podobała mi się właśnie w serii Jedi Knight. W moim odczuciu bardziej przypominała mi to co widzieliśmy w filmach tj. szczególnie w I-VI częściach Gwiezdnych Wojen. A jak już jesteśmy w temacie GW to nie pogardziłbym też 3 częścią Knights of the Old Republic A jak już mówimy o grach, w których używa się miecza świetlnego lub tradycyjnego to przypomniała mi się taka gra jak Rune, która wyszła bodajże w 2000 lub 2001 roku na PC. Bardzo mi się wtedy spodobała, natomiast łączy ją oprócz wspomnianej walki na broń białą to, że gra była stosunkowo realistyczna tzn. było czuć ciężar broni i zadawanych ciosów. Spodobał mi się też, że gra nie atakowała nas krzykliwymi kolorami, tylko utrzymana była raczej w mrocznym klimacie. Także tak na szybko takie 3 przykłady przyszły mi do głowy. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 15 lipca 2022 Autor Opublikowano 15 lipca 2022 Zagrałbym w jakąś strzelaną gierke z Obcym. Niby wyszedl Fireteam, ale nadal trzyma cene no i plusa do niej wypadałoby wykupic. Czekam jeszcze na tą izometryczną strzelankę co ma wyjść w przyszłym roku. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 W jakąś bijatyke, szkoda, że ten gatunek umarł. Nowa generacja juz prawie 2 lata, a tu tylko SF zapowiedziany. Gdzie Soulcalibur, Tekken, DoA, VF edit: chyba mnie wysłuchali Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Jak na gatunek, który rzekomo umarł jest trochę mordobić na rynku. Co prawda bardziej po stronie 2D ale jednak. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 A takiego Nioszka 3 bym sieknął. No ale niestety, dwójka to ostatnia część Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi