funditto 657 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września (edytowane) Wejście na howlongtobeat to była świetna rada, ale niestety utwierdziła mnie w przekonaniu, że gra w którą bym teraz zagrał najchętniej to Viewtiful Joe. Oj mógłby Capcom zrobić remaster obu części. Edytuj: Chyba sobie kupię Gamecube'a albo PS2 i Jurka Edytowane 6 września przez funditto Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Jak chcesz potracić czas w coś co możesz popykać i rzucić to tylko Diablo. Obojętnie które 4 minutes ago, funditto said: Wejście na howlongtobeat to była świetna rada, ale niestety utwierdziła mnie w przekonaniu, że gra w którą bym teraz zagrał najchętniej to Viewtiful Joe. Oj mógłby Capcom zrobić remaster obu części. Edytuj: Chyba sobie kupię Gamecube'a albo PS2 i Jurka Jak masz peceta to kup sobie grę i emuluj Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września mordo dawaj jakąś mobke czy hero shootera. Chyba, ze masz skill issues to nie. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 2 minutes ago, Beelzeboss said: mordo dawaj jakąś mobke czy hero shootera. Chyba, ze masz skill issues to nie. Jest ten nowy hero shooter, Concord. Sony mocno promuje, więc pewnie dużo ludzi gra Cytuj
Suavek 4 690 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Od premiery mam na półce obie części Project X Zone na 3DSa, ale nigdy nie zabrałem się, żeby je przejść. Materiały z pewnością kuszą... Niby nic nie stoi na przeszkodzie, ale potem myślę ile IP z tych gier jest mi obce/nie do końca znane, plus nie przeszedłem Namco X Capcom z PS2 i tak ciągle się wszystko odwleka. Może niepotrzebnie, bo nie wierzę, żeby fabuła była czymkolwiek szczególnym i wartym uwagi. Namco X Capcom sobie nawet kupiłem rok temu i wgrałem angielskiego patcha na Decka, ale wszędzie czytam opinie, że gra jest za długa i zbyt monotonna, co samo w sobie mnie trochę odstrasza, żeby zaczynać "chronologicznie". Ale Intro ma zajebiste Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi