kubson 3 189 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 ja juz zrobilem pre order na koxa, mam nadzieje ze sie nie zawiode Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja pewnie cyfre na switcha wezme, bo nie chce mi sie sprowadzac pudelka a jesli dobrze kojarze to w PL oficjalnie nie bedzie. Tak czy siak, jaralem sie ta gierka od samego poczatku i wreszcie zbliza sie premiera. :) Nie sadzilem jednak ze w miedzyczasie wyjdzie wspanialy Hollow Knight ktory troche zawyzyl moje oczekiwania co do indorow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 15 minut temu, Bansai napisał: Ja pewnie cyfre na switcha wezme, bo nie chce mi sie sprowadzac pudelka a jesli dobrze kojarze to w PL oficjalnie nie bedzie. No to przyjdzie mi zabulić Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Pacquiao napisał: Dajcie znać jak znajdziecie gdzieś preorder w pudle. Na chwilę obecną tylko amazon ale trochę drogo wychodzi. Ja łykam z vgp https://www.videogamesplus.ca/dead-cells-switch-p-25993.html?osCsid=5c6vc79ib0j61u2mrta8c89ok7 Chociaż też się mocno zastanawiam nad limitką: https://signatureeditiongames.com/collections/featured/products/dead-cells-signature-edition-switch?variant=12254355193891 Edytowane 12 Lipca 2018 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ile bossow ma ta gierka bo erly access na poczatku to bylo slabo ledwo 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nie ma na razie oficjalnego info, ale ploty mówią, że coś około 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Czekam na recenzje i czy warto dać za niego 80/100 zł, w ciemno nie biorę jak w przypadku HK. W sumie quaz ładnie wyjaśnił tę grę z czym i jak to się je i wygląda, no i wygląda smakowicie ta gierka. Edytowane 13 Lipca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 33 minuty temu, Faka napisał: Czekam na recenzje i czy warto dać za niego 80/100 zł, w ciemno nie biorę jak w przypadku HK No własnie to sam sobie odpowiedziałeś edycją, gra wyszła rok temu w early accessie i raczej wiadomo o co chodzi, pytanie czy pełna wersja rozwinie się na tyle że warto to kupić za 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Nawet jak sie nie rozwinie to jest juz tu spokojnie gry na kilkanascie godzin. Wg. mnie 80 zl to jest tanio za ten tytul. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) No żeby się nie okazała taka krótka w porównaniu do takiego HK (za tę grę to i byłbym w stanie dać nawet 249 zł, bo jest tego warta, a że drobne kosztowała to tylko pochwalić Team Cherry). Tak jak Bluber mówi, czy gra się na tyle rozwinęła, żeby była możliwość zapłacenia 100 zł za gierkę bez promo, a nic o tym nie wiadomo póki co. Edytowane 16 Lipca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Nie rozumiem twojego myslenia. Gra przeciez skonczy sie wtedy kiedy chcesz. To nie jest metroidvania jak HK, to jest rougelike jak Wizard of Legend. Pokonanie ostatniego bossa nie oznacza konca gry. Pozniej mozna robic runy z dodatkowymi utrudnieniami, zeby dostac jakies dodatkowe przedmioty. Nie zaglebialem sie strasznie w system, ale jezeli myslisz ze tu bedzie jakas fabula, ktora cie bedzie pchala do przodu to sie rozczarujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dokładnie, tej grze bliżej do Binding of Isaac niż do Hollow Knight. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Wziąłem pudełko, (pipi) tam. Oglądam te gameplaye i się jaram. Zapytałem ich na fejsie, czy dalej rozwijają gre. Odpowiedzieli, że po premierze wyjdzie duże i darmowe dlc. Edytowane 23 Lipca 2018 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ja wczoraj pograłem trochę. Krótko pisząc jest to Rogue Legacy na sterydach. Trzon świata i sposób gry + upgrady, które zostają po śmierci to wypisz wymaluj Rogue Leagcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 No to przepadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Jedyne co mi nie pasuje to to, że nie mam tej gry na systemie mobilnym bo RL ograłem na Vicie i tak sprawadzają się te gry najlepiej. Tu jednak grafika i animacja prezentuje się fenomenalnie na dużym monitorze więc jakoś przeżyję brak mobilności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Idealna gierka na switcha w sumie. Jesli roznice miedzy platformami nie beda wielkie lub nie bedzie ich w ogole to bankowo biore na switchunia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 U mnie poszedł pre-orderek na switchunia ale to pięknie będzie wyglądać w trybie przenośnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 A jak pięknie będzie wkurzać po śmierci, kiedy wszystko od nowa trzeba będzie lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Godzinę temu, Kolos28 napisał: A jak pięknie będzie wkurzać po śmierci, kiedy wszystko od nowa trzeba będzie lecieć Na szczęście nie po wszystko. Pomimo, że to rogue like to po śmierci zostaje masa upgradów(oczywiście nie odrazu są mega drogie żeby nie było za łatwo). Pomiędzy lokacjami napotykamy na coś w rodzaju huba i tam za zdobyte do tej pory z przeciwników celle ulepszamy swój startowy ekwipunek jak np w pierwszej kolejności butelke odnawiającą życie ale tylko raz na run, można odblokować drugą ale kosztuje kosmicznie dużo. Poniżej screen ze startowego huba, w tych wiszących szkiełkach są rzeczy które już odblokowaliśmy i które mamy na starcie lub możemy wykupić lubh te których blue print znaleźliśmy i ulepszyliśmy.(wszystkich butelek nie widać na 1 screenie) Spoiler Naprawdę przedmiotów jest masa, równocześnie korzystać możemy z 4 broni co tworzy tak jakby build. Są granaty duale, różne miecze, łuki, shuriekny, miny, pułapki na niedźwiedzie itp. W levelach można znaleźć np duale z losowym efektem np podczas komba dualami wypada granat. To tyczy się wszystkich broni. W etapach są losowe questy, elitarni przeciwnicy, przeklęte skrzynie, bossowie, napotkani kupcy i (pipi) wie co tam jeszcze. Idealny platformowy rogue like. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Skąd masz grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Steam? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Z GoGa. Niby jeszcze przy starcie ostrzega, że beta i mogą być bugi ale nie uświadczyłem żadnego. Konsole na bank dostaną ten sam build bo gra raczej już ukończona. Twórcy zapowiedzieli 2x tyle contentu na premierę względem tego co było w day 1 early access. Było 11 leveli, a teraz jest 14. Było 2 bossów, a teraz jest 3. Także mogą nie dotrzymać obietnicy przynajmniej z levelami. Mało bossów nich was nie zraża tu chodzi o takich wielkich, w grze napotykamy często potyczki na arenach z elitarnymi przeciwnikami z różnymi modyfikatorami co robią za bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Na PS4/Switchu ma byc 60 klateczek Jednak na switchu moga byc lekkie dropy. Tak czy siak biere z polykiem na Switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ja oczywiście też zamówiłem preordera na Switcha. Jaranko. Mam nadzieję, że nawet jak będą dropy to nie poniżej 30 klatek. Resztę zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi