estel 806 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Mi sie tak wydawalo jak bylem w Rampants - tam z pomaranczowym tlem. Nie wiem, moze zmeczenie jutro potestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Na psstore ani słowa o wer. pl, wiec chyba Switch nie jest osamotniony. Ktoś może potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Nie ma wersji po polsku na konsole, ja pierdolę, mamy 2018 rok, angielski wypadałoby znać. Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 kolos jeszcze matury nie napisal, nie czepiaj się go Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ale to bidon, nie kolos :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Kolos angielski zna ale myślałem, że na ps4 jest polski język a więc tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 13 minut temu, Rozi napisał: Nie ma wersji po polsku na konsole, ja pierdolę, mamy 2018 rok, angielski wypadałoby znać 11 minut temu, _Be_ napisał: kolos jeszcze matury nie napisal, nie czepiaj się go Ja jeszcze Rosyjski miałem w szkole, gimbusy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 14 minut temu, Rozi napisał: Ale to bidon, nie kolos :O jeden ch,uj szczerze mówiąc xD Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Tez sie czujecie, ze mega rozpierdalacie w tej gierce, idziecie jak noz w maslo, flow jak Bruce Lee, az nagle jeden unik zle wymierzony i wszystko idzie sie (pipi)ac? ;D Stracilem z 50 soulsow i 3 blueprinty wlasnie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jak ktoś szuka na PC to akurat jest promocja! https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/dead-cells-za-ok-58-zlotych-w-voidu/ Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Polecam recke na IGN, podobno bardzo dobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Beka z typów ogromna XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ja pier.dole, gdzie jest hendrix, który bronił dziennikarstwa growego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Godzinę temu, easye napisał: Jak ktoś szuka na PC to akurat jest promocja! https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/dead-cells-za-ok-58-zlotych-w-voidu/ Twórcy gierki wysłali apel by nie kupować gierki z żadnych firm odsprzedających klucze jak g2a czy inne Kinguiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ja na swoją kopię gry poczekam do końca sierpnia, przyjdzie w paczce razem z Kiwami 2, ale za to w PUDEŁKU Bardzo jestem ciekaw jak to wychodzi w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 9 minut temu, Orzeszek napisał: Twórcy gierki wysłali apel by nie kupować gierki z żadnych firm odsprzedających klucze jak g2a czy inne Kinguiny. Tak, ale Voidu to chyba normalny sklep z kluczami, a nie cwaniaki z g2a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 8 minut temu, Pacquiao napisał: ale za to w PUDEŁKU I wymienianie kartów zeby pograć chwile, halo 2018 puka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Gdybym dostawał 5 zł za każdą Twoją odpowiedź o tej cyfrowej dystrybucji, to mógłbym już robotę rzucić :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 akurat sie zgadzam z bluberem, indyki ino w cyfrze, no ale co kto lubi, wiadomo :-). nikomu nic na siłę nie można narzucać, ja sobie pod koniec tygodnia kupię Dead Cells na Switchunia cyfra oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 17 minut temu, Pacquiao napisał: Gdybym dostawał 5 zł za każdą Twoją odpowiedź o tej cyfrowej dystrybucji, to mógłbym już robotę rzucić :p No to samo mogę powiedziec na temat postów, że ktoś kupił grę w PUDEŁKU jakby kogokolwiek to obchodziło Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Nikt Ci nie każe odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 jego mroczny pasażer każe mu odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 20 minut temu, Pacquiao napisał: Nikt Ci nie każe odpowiadać Tak samo jak nikt ci nie każe opowiadać na moje posty o digitalu - szach mat lewaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Makao i po makale, koniec offtopu. Mocno zgnilem, zeby komus recenzje plagiatowac to juz naprawde trzeba byc kasztanem do potegi, w dodatku to ponoc druga taka akcja z tym gosciem, chyba bedzie sayonara. Troszke szkoda bo ocena (9.7?) byla zacna, chociaz tyle mogli zostawic na stronce z ta nieszczesna recenzja. :p A co do samej gierki no to pogralem tylko troszke dzisiaj przed praca i giereczka smiga az milo, responsywnosc na propsie i pixel art wysmienity, nie moge sie doczekac az zaczne rozkladac te gierke na czynniki pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Trudna jest Udalo mi sie pokonac bossa na moscie i drugi glowny etap mnie totalnie zgwalcil. Do samego bossa podchodzilem chyba z 5 razy. Zbyt niecierpliwy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi