Skocz do zawartości

Dead Cells

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie ma wersji po polsku na konsole, ja pierdolę, mamy 2018 rok, angielski wypadałoby znać.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Nie ma wersji po polsku na konsole, ja pierdolę, mamy 2018 rok, angielski wypadałoby znać

11 minut temu, _Be_ napisał:

kolos jeszcze matury nie napisal, nie czepiaj się go

Ja jeszcze Rosyjski miałem w szkole, gimbusy :P 

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

Ale to bidon, nie kolos :O

jeden ch,uj szczerze mówiąc xD

Opublikowano

Tez sie czujecie, ze mega rozpierdalacie w tej gierce, idziecie jak noz w maslo, flow jak Bruce Lee, az nagle jeden unik zle wymierzony i wszystko idzie sie (pipi)ac? ;D

Stracilem z 50 soulsow i 3 blueprinty wlasnie z tego powodu. 

Opublikowano

Ja pier.dole, gdzie jest hendrix, który bronił dziennikarstwa growego xD

Opublikowano
9 minut temu, Orzeszek napisał:

Twórcy gierki wysłali apel by nie kupować gierki z żadnych firm odsprzedających klucze jak g2a czy inne Kinguiny.

Tak, ale Voidu to chyba normalny sklep z kluczami, a nie cwaniaki z g2a.

Opublikowano
8 minut temu, Pacquiao napisał:

ale za to w PUDEŁKU

I wymienianie kartów zeby pograć chwile, halo 2018 puka

Opublikowano

akurat sie zgadzam z bluberem, indyki ino w cyfrze, no ale co kto lubi, wiadomo :-). nikomu nic na siłę nie można narzucać, ja sobie pod koniec tygodnia kupię Dead Cells na Switchunia :banderas: cyfra oczywiscie 

Opublikowano
17 minut temu, Pacquiao napisał:

Gdybym dostawał 5 zł za każdą Twoją odpowiedź o tej cyfrowej dystrybucji, to mógłbym już robotę rzucić :p

No to samo mogę powiedziec na temat postów, że ktoś kupił grę w PUDEŁKU jakby kogokolwiek to obchodziło 

Opublikowano
20 minut temu, Pacquiao napisał:

Nikt Ci nie każe odpowiadać :dafuq:

Tak samo jak nikt ci nie każe opowiadać na moje posty o digitalu - szach mat lewaku. 

Opublikowano

Makao i po makale, koniec offtopu.

Mocno zgnilem, zeby komus recenzje plagiatowac to juz naprawde trzeba byc kasztanem do potegi, w dodatku to ponoc druga taka akcja z tym gosciem, chyba bedzie sayonara. Troszke szkoda bo ocena (9.7?) byla zacna, chociaz tyle mogli zostawic na stronce z ta nieszczesna recenzja. :p

A co do samej gierki no to pogralem tylko troszke dzisiaj przed praca i giereczka smiga az milo, responsywnosc na propsie i pixel art wysmienity, nie moge sie doczekac az zaczne rozkladac te gierke na czynniki pierwsze. :banderas: