kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 co za gierka tylko wlasnie stracilem 40 cellsow ;/ no nic wracam grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Ale mnie otłukują. Trzy razy już zdechłem, zdobyłem jedną umiejętność na stałe do tej pory xd Szykuje się wspaniały rogal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Piękna gra wersja na switcha to strzał w dziesiątke - niesamowicie to wygląda. W co inwestujecie na początku?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 2 minuty temu, Cottage napisał: Piękna gra wersja na switcha to strzał w dziesiątke - niesamowicie to wygląda. W co inwestujecie na początku?? Potionki i wieksza kabza na start po smierci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 tak samo potiony, kasa i recykling, poki co widzialem trzy miejscowki i kazda gniecie jajka, wracam do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Mi się pudełka zachciało, nawet nie wysłali jeszcze, a urlop się kończy powoli ;/ Nie wchodzę do tego tematu więcej bo dupa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 udalo mi sie dobiec do tych drzwi zamykanych na czas co tu duzo pisac - p o l e c a m Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Doje.bana gierka, pokonałem drugiego bossa wchodzę odje.bany jak indian do kasyna na trzecią mapę, 600hp do tego odnawia się przy killu, dual swordy wszystko tego a tutaj cyk i zgon. Dałem rq, kkthxbb spróbuję jutro. Goty gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) Rozumiem, ze cala gre trzeba przejsc na 1 zyciu, czy cos robie nie tak - powiedzy poszedlem przez promenade, pozniej most, czarny most - 1 boss, a za nim wioska rybacka - tam zginalem i znowu od poczatku? 2 pytanie - czasami pod nogami jest runa jakby mozna bylo rozwalic podloge - ktos wie jak to zrobic? Granat Lodowy / Wilcza pułapka do tego zamrazanie pod Y i jakis mocny miecz i do kazdego mozna startowac! Szkoda, ze sie pokusilem jak zwykle na skrzynke obrazajaca bogow ; / Edytowane 7 sierpnia 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 dokladnie tak wszystko od poczatku, co do runa w podlodze, to pewnie trzeba zdobyc odpowiedni run (poki co zdobylem jeden pnacza), chyba ze chodzi ci o run ktory otwiera challenge portal to wtedy naciskasz RB kurde mnie juz dwa razy polozyl boss w toxic sewers ;/ chyba odpuszcze na dzis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 A mnie rozwalił na moście, wpadłem w jego śmiertelną aurę i żegnaj Broadsword Po wykupieniu tych broni za cellsy, one się pojawiają potem losowo w naszych runach, czy jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) 12 minut temu, easye napisał: Rozumiem, ze cala gre trzeba przejsc na 1 zyciu No tak, na tym polega ten gatunek roguelike. Z tym, że tutaj masz stałe upgrade'y kupione za komórki Edytowane 7 sierpnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 dobra padl co za gra jaranko mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Jestem w passage to the promenade i nie mogę przejść przez drzwi za stosem ciał. Coś trzeba zrobić? Wrócić nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Zawsze się da jakoś wrócić, pokombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 O tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 A wybrałeś mutację? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) wybierasz mutacje u tego typka co jest przed cialami i idziesz dalej Edytowane 7 sierpnia 2018 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 :-) ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 sorry ze pisze co drugi post xD ale wlasnie ubilem pierwszego duzego bossa co za emocje, myslalem ze sie porobie xD co za ulga co za gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Nom, giereczka faktycznie jest cudna i skonstruowana tak, że syndrom "jeszcze jednej próby" gniecie tutaj straszliwie. Ginie się często (ja ginę), ale z każdego podejścia wynosimy doświadczenie, które nie pozwala popełniać tych samych błędów. Kręcimy rundy raz za razem, powolutku brniemy dalej, napawamy oczęta świetnym designem wykreowanego świata i nucimy przygrywającą w tle muzę - tak się w to gra. Uwielbiam takie tytuły i węszę tutaj potencjał na wieeeele godzin spędzonych przy konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Mi się udało dojść do 5 chyba czy 6 etapu. Po dwóch bossach. Byłem w jakiejś miejscówce gdzie trzeba lecieć szybciuutkoo, bo jak się za długo w miejscu stoi to życie spada. Uwierzcie mi, że jak już się gra z 40 minut, wpada się na taki patent to są emocje. Padłem później od jakiegoś zwykłego mobka, bo gościu miał atak jak Skorpion i łańcuchem przyciągał. Chciałbym tylko jakieś skróty. Żeby nie zaczynać za każdym razem od początku samego. Z drugiej strony, są różne drogi prowadzące do celu, są drzwi z nagrodami za speed run. Chyba jest ok Ktoś odblokował jakąś umiejętność odbijania się od ścian? Podejrzewam, że jest taki patent bo trafiłem już kilka razy na pionowe "tunele" gdzie dwie ściany są zaraz obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Wczoraj padłem w tej samej miejscówce mailem cos prawie 3k życia co do tej umiejętności to pewnie bedzie to trzecia do odblokowania, póki co mam pnącza i teleport Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 A ja myślałem że daleko zaszedłem, mając ponad 1,5k hp... W black bridge ubił mnie boss. Do dyspozycji mam 2x potion i oszczędzanie $ po śmierci do 3k. Z umiejętności tylko pnącza. Wieczorem znowu atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Takie coś mi wypadło, PRZEPOTĘŻNA BROŃ. Przechodzi przez leszczy jak nóż przez masło, ajajajaja. Do tego mam Nutcrackera z umiejętnością odnawiania 1 HP co uderzenie, mutacje z odnawianiem 5 HP co pokonany wróg i Wolf Trap IV. Rozniosłem pierwszego bossa i jestem w wiosce. 1700 punktów życia, cykam się i pewnie zdechnę głupio xd Super gra, można sobie odpalać z doskoku i dozować, nie frustrując się. Z tego doskoku robi się kilka godzin, ale już taki urok rogalików. A za 6 dni czas na metroidvanię z prawdziwego zdarzenia. Wspaniały czas, aby być graczem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi