Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Ciekaw jestem czy przebije Hollow Knighta, ktory poprzeczke dosc wysoko postawil. Anyway, pogralem dzisiaj troszke dluzej, oczywiscie zdarzaly sie zgony z dupy, ale sukces na dzis jest taki ze 2 bossow zaoralem zapierwszym podejsciem bez straty zycia. Pro tip: uzywajcie pulapek [szczegolnie tych co robia damage over time i trzymajcie sie z dala na czas ich trwania, taki gwalt leci ze glowa mala].
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 10 godzin temu, easye napisał: Piszesz o Slain? xD przecież ta gra miał premiere z 2 lata temu
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l tak ale na switcha dopiero teraz wychodzi zreszta nie widzialem Death Gambit, a Slain lekko ironizowalem, bo to chyba crap jest.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 12 godzin temu, Bansai napisał: Ciekaw jestem czy przebije Hollow Knighta Deaths gambit? Imo jaki by dobry nie był to nie ma bata na przebicie HK Edytowane 9 sierpnia 20186 l przez messer88
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l To (pipi)ac/10, w innych mutacja jest normalnie napisane "udane parowanie". I tak nie gram tarcza!
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Ide spac glodny, przerazony, przyciskajacy pada do piersi... ale zadowolony Niesamowita gra. Idealna do odpalenia na kilka runow albo do klopa zeby zabrac, tylko trzeba uwazac zeby potem nie wyjsc z dretwymi nogami xd
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l udalo sie zdobyc trzeciego runa tylko szkoda ze pare minut pozniej padlem jak mucha xD
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l To zależy, bo w toksycznych kanałach też jest runa do znalezienia, a można tam wejść przed pokonaniem pierwszego bossa
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ta gra to ten gatunek, gdzie po zgonie trzeba zaczynać wszystko od nowa?
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Nom, i nie powiem, lekko to wkur**a chwilami (gdy przez głupi błąd tracisz stuff nagromadzony przez ostatnie ileś tam minut zabawy), ale taki jej urok jednocześnie. Sama rozgrywka, starcia, zwiedzanie lokacji to diament, więc warto się skusić i przynajmniej spróbować.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Tak, ale i tak jest sporo progresu, który się zachowuje. Odblokowuje się nowe bronie, umiejętności, część zebranych zasobów pozostaje na następny run (i tą część da się powiększać wraz z rozwojem postaci). Rogue Legacy pięć lat później myślę dość dobrze opisuje gierkę.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 33 minuty temu, SlimShady napisał: Ta gra to ten gatunek, gdzie po zgonie trzeba zaczynać wszystko od nowa? Nie wszystko, bo są permanetne skille i pewne upgrade'y jak np fiolka uzupełniająca życie (na drugim levelu możesz dwa razy załyczyć na trzecim trzy itp) które upgradujesz zdobytymi cellami Godzinę temu, Jeez_PS napisał: To zależy, bo w toksycznych kanałach też jest runa do znalezienia, a można tam wejść przed pokonaniem pierwszego bossa Tak, zdobyłem ją. Umożliwia teleportowanie się miedzy tymi takimi monumentami do których jak podchodzisz to możesz nacisnąć R1 i one się elektryzowały.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 26 minut temu, bid0n napisał: Bossowie się respawnują po pokonaniu? Tak, ale jak raz pokonasz (przynajmniej pierwszego) to później nie będziesz miał problemu Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez Jeez_PS
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ja próbowałem te posążki w kształcie misia razić prądem ale nic nie dawało, myślałem że coś źle robię, do momentu uzyskania runy teleportu...
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 39 minut temu, Rozi napisał: Runa teleportu jest w kanałach? No, żem pisał, że w tych toxic sewers. Będzie do ubicia elite przy niej Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez _Be_
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Git, to jak zdechnę niedługo pewnie (a jestem już w Clock Tower), to tym razem skoczę do kanałów. Udało się wam zdobyć bonusy za czas w innych lokacjach oprócz Promenady?