messer88 6 485 Opublikowano 25 maja 2023 Opublikowano 25 maja 2023 Moja przygoda z grą się skończyła jak jakiś update mi skasował sejwa, jak wycenią takie pudełko w miarę korzystnie to się zastanowię bo ładne. To jest podstawka i wszystkie dodatki tak? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 maja 2023 Opublikowano 25 maja 2023 9 minut temu, messer88 napisał: Moja przygoda z grą się skończyła jak jakiś update mi skasował sejwa, jak wycenią takie pudełko w miarę korzystnie to się zastanowię bo ładne. To jest podstawka i wszystkie dodatki tak? Tak. Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 Jestem niepocieszony... Na samym PS4 mam nabite 340 godz. w Dead Cells. Zdobyłem niemal wszytko w grze właściwej plus w każdym DLC, a tu taki klops. Z drugiej strony, na pocieszenie, powrócę do wybitnego tytułu i zdobędę kolejną, wymagającą 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 grudnia 2023 Opublikowano 28 grudnia 2023 Chciałem przełączyc w wersji ze steam na polski i tylko część napisów jest tłumaczona, reszta dalej twardo po angielsku. Znany błąd czy mi się coś skaszanilo? Cytuj
Ryuk 1 482 Opublikowano 28 grudnia 2023 Opublikowano 28 grudnia 2023 21 minutes ago, Daffy said: Chciałem przełączyc w wersji ze steam na polski i tylko część napisów jest tłumaczona, reszta dalej twardo po angielsku. Znany błąd czy mi się coś skaszanilo? Jestes pewny,ze to nie mod? Bo na steam z tego co widze polskiego nie wspiera. Ale jest mod na steam z polskim: Quote --Subskrybowałem ten mod, ale wciąż nie mam wszystkich polskich napisów? Prawdopodobnie wciąż subskrybujesz stary mod językowy, który ostatni raz był zaktualizowany w 2018 roku. Należy wtedy albo wybrać drugi język polski (Polski - Nowy) z listy języków w grze lub od-subskrybować stary. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=2374836896 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 grudnia 2023 Opublikowano 28 grudnia 2023 Dzięki, dokładnie to było powodem, nie wiem czemu ale defaultowo zainstalowało się z jakimś starym modem polskiego z warsztatu steam, podmienione na nowszy j jest git Samą grę ogrywałem w okolicach premiery na Switchu, sztukę dostałem na steam od @Rayosi z miejsca dokupilem wszystkie dlc. Ależ to rozbudowali przez te wszystkie lata. Świetny szpil i na decku oled chodzi w 90fps. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi