Maxerius 0 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Witam,Jestem studentem trzeciego roku i piszę pracę licencjacką pod tytułem "Wykorzystanie neuroewolucji w procesie tworzenia gier wideo". Spadł na mnie obowiązek przeprowadzenia badań wśród społeczności graczy na temat w celu oszacowania poziomu satysfakcji z bieżących gier. Z tego też powodu prosiłbym o pomoc, a mianowicie wypełnienie krótkiej ankiety zamieszczonej pod linkiem poniżej. Jest ona bardzo krótka, zajmie maksymalnie 5 minut. Nie wymaga podawania żadnych danych pozwalających na identyfikację, chyba że... NAGRODY Jeśli chcesz wziąć udział w konkursie, w którym rozlosuję trzy bilety na dowolny seans 2D w Cinema City (w postaci kodów ważnych do 2018 roku), to musisz wypełnić pole "Nick i forum, profil facebook..." znajdujące się na końcu kwestionariusza(konieczne do wysłania nagrody w razie wygranej). Niestety jest jeden warunek - jeżeli będzie mniej niż 150 odpowiedzi - rozlosowany zostanie tylko jeden kod.Losowanie zostanie przeprowadzone na prostych zasadach: - Każda osoba będzie miała przypisany własny numer- Przy pomocy generatora liczb losowych wylosuję jedną, lub trzy osoby- Kody zostaną przekazane najpóźniej do 31.05.2017 za pomocą PM na forum, z którego osoba wypełniła ankietę.- Cały proces zostanie nagrany, więc nie ma mowy o oszustwie- Badanie trwa do 30.05.2017 Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeL8tiDQxQ5cjirRZjfk-eerLPt2SLEjJHIepBFQwrhHdt3zA/viewform?usp=sf_link Proszę was o pomoc, jak gracz gracza Z góry dziękuję! Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 W temacie Console Wars znajdziesz wszystkie niezbędne Ci informacje. Tam masz nawet zawartośc na doktorat. Cytuj
Maxerius 0 Opublikowano 21 maja 2017 Autor Opublikowano 21 maja 2017 Niestety studia rządzą się swoimi prawami i badania ankietowe przeprowadzić muszę. Trzy osoby zgarną kody do kina, ja będę mieć spokój więc meh. Jak macie czas to wypełnijcie, może akurat się uda i dwie dyszki zamiast na bilet pójdą na czteropak do wypicia podczas seansu ;) Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Ale predzej na medycynie w specjalizacji zaburzen osobowosci xD Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Kto wie, moze ktoś kiedyś dzieki badaniom w CW odkryje lek na autyzm i zgarnie nagrodę Nobla. 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Kto wie, moze ktoś kiedyś dzieki badaniom w CW odkryje lek na autyzm i zgarnie nagrodę Nobla.Prędzej się nim zarazi i stopi mu się mózg. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Wypełnione. Lekkiego pióra życzę przy pisaniu licencjata. :) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Jest tu paru graczy, ale nie za dużo, bo generalnie zaglądają tu ludzie inteligentni. 2 Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Ja się boję inicjatyw, które zawierają w sobie badanie. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 (edytowane) szczegolnie jak badaja twoje prywatne konto na fb. dobra, az tyle podawac nie trzeba, wiec ankietka wypelniona. zycze powodzenia. Edytowane 23 maja 2017 przez Najtmer Cytuj
Maxerius 0 Opublikowano 23 maja 2017 Autor Opublikowano 23 maja 2017 Dzięki wszystkim za pomoc! E-maile/konta fb są wyłącznie do mojego wglądu w celu wyłonienia potencjalnych zwycięzców, więc nie ma co się stresować o wiadomości od nigeryjskich książąt. Dodatkowo! Jako że zbliżamy się do 150 odpowiedzi: W momencie gdy stuknie 150 ankieta zostaje zamknięta i w najbliższych dniach przeprowadzam losowanie. Stwierdziłem, że to będzie najlepsze rozwiązanie ze względu na małą ilość nagród (3 bilety). Większa szansa na wygraną w podzięce za pomoc :) Aktualnie mamy 140 ankiet! Cytuj
Maxerius 0 Opublikowano 30 maja 2017 Autor Opublikowano 30 maja 2017 Dziękuję wszystkim za udział w badaniu! Właśnie wylosowałem trójkę zwycięzców :) Wszystkie informacje w filmiku . Jednocześnie chciałbym poinformować, że po obronie dyplomowej wstawię w tym temacie wyniki badań (może się komuś przydadzą w przyszłości ;) ) Jeszcze raz dziękuję! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi