Skocz do zawartości

Far Cry 5

Featured Replies

Opublikowano

Na silniku CryEngine. 26 maja 'worldwide reveal'.

Jak tam nuta zaczela brzdekac pod koniec to troszeczke mi sie Justified skojarzylo, jesli tego nie spierdziela i klimatu nie zmarnuja to kto wie, moze cos z tego bedzie.

• Odpowiedzi 654
  • Wyświetleń 59,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beeeeka, rayos zachwyca sie jakimis thumperami, tetrisami, bombermanami a FC5 jest słaby bo nie wyszedł na switcha XDDDD

• Znacznie zbliżej dzisiejszym realiom byłoby jakbyśmy wybijali ISISowców, no ale kto się osmieli zrobić grę w której się zabija ciapatych?  Znacznie łatwiej jest stworzyć gierkę w której główni źli to

• Do zakup FC5 nakłoniła mnie bardziej ciekawość niż nadzieja, że będzie to naprawdę dobra gra. Oczekiwań nie miałem praktycznie żadnych, tym bardziej, że forma tej serii jest w moich oczach bardzo nier

Opublikowano

W zasadzie jest więcej takich teaserów.

Opublikowano

Jak tam nuta zaczela brzdekac pod koniec to troszeczke mi sie Justified skojarzylo, jesli tego nie spierdziela i klimatu nie zmarnuja to kto wie, moze cos z tego bedzie.

Mam tak samo, przyznam że jestem ciut zainteresowany.

Opublikowano

No hype jest zwłaszcza, że to ma być dziki zachód to jestem jak najbardziej na tak. Oby do piątku, to może coś już więcej pokażą :)

Opublikowano

Mnie intryguje 3 teaser, niby kościół ale bez krzyża na czubku do tego dziwna flaga na przodzie. Widzimy jeszcze chyba zbiornik na gaz więc to czasy współczesne 

Opublikowano

Warto też spojrzeć na ubrania. To zdecydowanie nie jest western.

A czy tylko mi ten kościół i miasteczko/hrabstwo o nazwie Hope przypomina Hitmana Absolucje?

Opublikowano

No w sumie jakoś to nie wygląda na dziki zachód tak jak napisaliście, że czasy współczesne. Ale tak sobie myślę w jakich latach to może być rozgrywane jak strzelanie do rednecków będzie. Te klimaty, co podali na teaser kojarzą mi się z 60-70 lat, gdzie jest rolnictwo, pasanie krów, czy jazdą konną - nie no, za dużo ten teaser to nie mówi ;)

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Haha, no też przed chwilą zauważyłem jak wali tym łbem o dzwon i na plecach miał jakby karabin M4 albo snajperka? 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Dopiero zacząłem grać w Primala, a tu kolejny sandbox z serii "oczyść mapę z roślinek"? :O

Opublikowano

Może będziemy walczyć z imigrantami w imię trumpa. 

Opublikowano

Akcja gry rozgrywać się będzie na wsi.

Opublikowano

Jeśli będzie w klimatach współczesnych to ja jestem na tak.

Ale przyznam ze, płynąca kobieta w wodzie robi robotę :-)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie powiem...te mini trailery zrobiły mocno. Mi się kojarzy z amerykańskim zadupiem. Klimat powieści Lee Childa. Źli miejscowi notable czują się bezkarni w swoim bezprawiu i wówczas wkraczamy my, tzn ja, czyli Jack Reacher :)

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ty jesteś zwykłym sucharem z forum o gierkach, nie podniecaj się tak.

Opublikowano

The general thrust of this game is that it will take place in present day, and feature the protagonist taking on a Jim Jones or David Koresh-like religious cult in a small town in Montana that's been populated by, essentially, Doomsday-preppers bent on furthering their cause.

https://np.reddit.com/r/farcry/comments/6bsg0b/speculation_time_what_will_farcry_5_be_like/dhpju38/

Opublikowano

Meh... Słaby setting na kolejną UBIgierkę... Jakieś miasteczko, pola, lasy i ośnieżone górskie szczyty, które od razu skojarzyły mi się z nudnym FC4...

Tę serię może ratować jedynie ciekawy setting, jak w Primal np, więc ewentualnie jakieś post-apo/zombie, albo prawdziwy dziki zachód (obca planeta może...).
Inaczej widzę powtórkę z FC4.

Opublikowano

bardzo fajny setting jak na ubi gierke, lubie taki plener rodem z rdr