Metoda 1 325 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Ten Teaser (dzwonienie czyimś łbem GOTY) i ogólnie te, co były też wcześniej wrzucone, to klimatem przypominają trochę Outlasta 2. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Meh... Słaby setting na kolejną UBIgierkę... Jakieś miasteczko, pola, lasy i ośnieżone górskie szczyty, które od razu skojarzyły mi się z nudnym FC4... Tę serię może ratować jedynie ciekawy setting, jak w Primal np, więc ewentualnie jakieś post-apo/zombie, albo prawdziwy dziki zachód (obca planeta może...). Inaczej widzę powtórkę z FC4. To w końcu Ubisoft więc nie ma co spodziewać się za dużo, nawet nie zdziwi mnie jeśli mapa to będzie copy-paste z FC4. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Meh... Słaby setting na kolejną UBIgierkę... Jakieś miasteczko, pola, lasy i ośnieżone górskie szczyty, które od razu skojarzyły mi się z nudnym FC4... Tę serię może ratować jedynie ciekawy setting, jak w Primal np, więc ewentualnie jakieś post-apo/zombie, albo prawdziwy dziki zachód (obca planeta może...). Inaczej widzę powtórkę z FC4. Dlatego Blood Dragon jest najlepszym Far Krajem. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Teasery pewnie lepsze niz sama gra. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Pierwszy quest będzie pewnie: oskóruj trzy krowy by scraftować siodło. W sumie bardzo wygodna opcja mieć gotową mechanikę i tylko zmieniać tekstury. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 kolejny raz dadzą zdrowego wariata i jaranko jaka to niesamowita postać Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Fajne teasery, ale mając w pamięci poprzednie 3 (razem z Primal) części nie oczekuję niczego ambitnego. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 (edytowane) Znajac ubi to bedzie super powazna fabula, koniec swiata, religijny metlik w glowie i moralne wybory, a na koncu okaze sie ze murzyn z biblia przedawkowal amfe i cos mu sie w glowie poyebalo. Pierwsze skojarzenie z wieza z trzeciego teasera? Pewnie bede musial tam wejsc. Edytowane 22 maja 2017 przez hav7n Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Skoro w nowym assasynie nie ma wież tylko orzeł to i tutaj do(pipi)ią jakiegoś drona. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Coś będą musieli wymyśleć bo Montana to raczej w punkty widokowe poza górami nie grzeszy. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Skoro wszyscy zrzynają od CDP Red i jego Wiedźmina vide Guerilla ze swoim Horizonem, Ubi podobno z nowym Asasynem to może twórcy Farcry pokuszą się o skomplikowane, wielowarstwowe i wieloetapowe questy, których różnorakie rozwiązanie przez gracza zaskutkuje rozwarstwieniem fabuły na wiele rozwidleń... Wiem...to niemożliwe, ale pomarzyć można. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 maja 2017 Autor Opublikowano 22 maja 2017 Coś będą musieli wymyśleć bo Montana to raczej w punkty widokowe poza górami nie grzeszy. Ekstremizm religijny, kulty, jakies gangi, rednecki, ja tu widze sporo potencjalu, ale to moze moje zamilowanie do serialu Justified przeze mnie przemawia, gdyby choc w 10% udalo im sie chwycic ten klimat to bylbym bardzo zadowolony. 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Może będziemy walczyć z imigrantami w imię trumpa. Jeśli tak będzie, to może nawet jakiś allegrowicz dostanie ode mnie pieniążki za używkę. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Musze przyznać, że krajobrazy mi się podobają, no ale to tylko trailery. Oby udało im się je przenieść do gry a będzie dobrze. Mimo niechęci do tej serii jestem zaciekawiony. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Jak tylko wyjdzie pełny trailer wyjdzie na jaw, że gierka oparta jest na tych samych ramach co FC3 i FC4, czyli świry i gość w złym miejscu o złym czasie. Dużo połaci, otwartej przestrzeni, kilka chatek, może małe miasteczko jako baza proroka-świra i cała reszta z poprzednich Far Cry'ów. Pomijam już, że motyw radykalnego odłamu lokalnej społeczności to motyw często wałkowany (nie tylko w horrorach). Poczekam na trailer co pokaże od strony fabularnej ale tak szczerze? Po Ubisoftcie nie spodziewam się zaskoczenia. Cytuj
grzyb_2 11 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Krytyka Czystego Ubisoftu - naście lat temu znak jakości, obecnie znak wtórności. Tęsknie za nimi, kurcze, nawet raymana im się nie chce nowego skleić, tylko po raz 3ci (4ty?) Legends sprzedają, tym razem na switcha. Nie spodziewam się niczego ciekawego po fc, grałem w trójkę to grałem w 4, blood dragon, primala, 5tke, grałem 5 minut w watch dogs to grałem w division i wildlands, w trylogię ezio to i 4, unity, syndicate i origins mam zaliczone bez odpalania. Może to i lepiej, ja zaoszczędzę a kogo ominął taki asasyn II to może sobie kupić originsa i zaliczy wszystkie asasyny przy okazji. robią south park też ale nowy trailer wyjątkowo czerstwy, brak obsidianu który wspierał by kreatywnie Stone'a i tego drugiego, którzy mocno wypaleni są (20 sezon wtf), no zaczynam się obawiać. Czekamy na bg&e 2, kiedyś zapowiedzą. A może w to też już grałem? 2 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 (edytowane) trójeczka miała wspałaniego antagoniste, klimat ćpania na wyspach i rozjeżdżania tubylców. Do tego odbijanie tych baz wrogów było na prawdę miodne (jakimś cudem). Ubi raczej nie jest wstanie wprowadzić nowej jakości w tej marce. Jak miejscówki na teaserach mi się podobają taka wiem ze to ubisoft, który zrobi tyle o ile i tak się sprzeda. Ale chciałbym się mylić jednak Edytowane 23 maja 2017 przez oFi 1 Cytuj
ASX 14 659 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Jeżeli będzie można rozjeżdżać świnie quadem to będę kupiony Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 polowanie na bizona i biere na premiere (na switcha w boxie) Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 jestem ciekaw co z tego bedzie, wstepnie wyglada interesująco. przypomniały mi się trailery z silnikiem graficznym far cry 2 i każdy nie wierzył w zachowanie ognia, a jaką grą okazał się far cry 2 to chyba każdy wie. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 W czwórkę nie grałem, w primal też, więc w sumie to wyjebaned. Może używkę wezmę, ale raczej nie. Wolę na dwór wyjść. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi