Skocz do zawartości

Far Cry 5

Featured Replies

Opublikowano

zero podjarki ;D

• Odpowiedzi 654
  • Wyświetleń 58,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• beeeeka, rayos zachwyca sie jakimis thumperami, tetrisami, bombermanami a FC5 jest słaby bo nie wyszedł na switcha XDDDD

• Znacznie zbliżej dzisiejszym realiom byłoby jakbyśmy wybijali ISISowców, no ale kto się osmieli zrobić grę w której się zabija ciapatych?  Znacznie łatwiej jest stworzyć gierkę w której główni źli to

• Do zakup FC5 nakłoniła mnie bardziej ciekawość niż nadzieja, że będzie to naprawdę dobra gra. Oczekiwań nie miałem praktycznie żadnych, tym bardziej, że forma tej serii jest w moich oczach bardzo nier

Opublikowano

setting terenow wiejskich z gta v, niestety zmiksowane z dretwota ubisoftu, postacie z kijem w (pipi)e, brak humoru w jakimkolwiek stopniu a z misji pobocznych pewnie polowania i nawożenie pola

Opublikowano

jeszcze sie okaże, że mapa fc5 jest kalką z wildlands xd

Opublikowano

Ta gra wygląda jak kopia 4 tylko z kultem z Mafii 3. XD

Jaka bieda. 

Opublikowano

Dawno nie widziałem bardziej nudnego trailera i bezpłciowej gry.

Opublikowano

jak sama nazwa wskazuje

daleki placz 5

Opublikowano

No ale będzie można latać samolocikiem!

Opublikowano

Przeszedłem Outlasta 2, wymaksowałem FC3, pograłem godzinę w czwórkę i mam wrażenie, jakbym już przeszedł piątkę.

Opublikowano

Nie widziałem w tym roku nic piękniejszego. Day fucking one! 

Opublikowano

Nie widziałem w tym roku nic piękniejszego. Day fucking one! 

Bonanza potrzebuje kogoś do co-opa więc lepiej go nie zawiedź.

Opublikowano

dobry far cry nadejdzie z dniem premiery dying light 2

Opublikowano

Ujdzie - czekam jak pokażą jakiś konkretny gameplay, bo dopiero wtedy da się ocenić, czy mam do czynienia z nowościami.  Póki co, gra mi lotto. 

Opublikowano

Tak patrzę na tych 3-ch bohaterów, barmanka, pastor i kowboj to chyba 3 alternatywne drogi questowe będą i będziemy pachołkami, co by wykonywać misje dla nich, kogo sobie najlepiej wybierzemy jak to było w przypadku FC4.  Pewnie będą questy tego typu odbuduj kościół pastorowi albo obroń, wyposaż bar dla barmanki, no zrób z niej bunkier. Pewnie też jakieś inne zakończenia będą. No przydałby się jakiś konkretny gameplay ale to już raczej pokażą na E3.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

O ile Techland w ogóle nad tym tytułem pracuje. 

Opublikowano

Rusz głową i sam się domyśl.

Tereny w FC5 wyglądają jak Wildlands, postacie typowo generyczne dla gier Ubi, ogólnie wszystko wrzucone do edytora, wymieszane i zapisz jako FC5 :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ciekawe czy znowu mapka bedzie taka sama?

Opublikowano

Mówili, że ma być większa mapka od poprzedników (więc raczej taka sama nie będzie) a ile w tym prawdy to uj wie  :dunno:

Opublikowano

O ile Techland w ogóle nad tym tytułem pracuje. 

Techland zaorałby wtedy nie tylko Ubi ale i Deep Silver z ich Dead Island 2.

Opublikowano

Może ten pies będzie takim naszym obrońcą jak to było w przypadku Primal. W sumie niegłupi pomysł mieć pupila jeśli będą dodatkowe skille do wykupienia dla psa.

Edytowane przez Faka