Opublikowano 26 maja 20177 l setting terenow wiejskich z gta v, niestety zmiksowane z dretwota ubisoftu, postacie z kijem w (pipi)e, brak humoru w jakimkolwiek stopniu a z misji pobocznych pewnie polowania i nawożenie pola
Opublikowano 26 maja 20177 l Przeszedłem Outlasta 2, wymaksowałem FC3, pograłem godzinę w czwórkę i mam wrażenie, jakbym już przeszedł piątkę.
Opublikowano 26 maja 20177 l Nie widziałem w tym roku nic piękniejszego. Day fucking one! Bonanza potrzebuje kogoś do co-opa więc lepiej go nie zawiedź.
Opublikowano 26 maja 20177 l Ujdzie - czekam jak pokażą jakiś konkretny gameplay, bo dopiero wtedy da się ocenić, czy mam do czynienia z nowościami. Póki co, gra mi lotto.
Opublikowano 26 maja 20177 l Tak patrzę na tych 3-ch bohaterów, barmanka, pastor i kowboj to chyba 3 alternatywne drogi questowe będą i będziemy pachołkami, co by wykonywać misje dla nich, kogo sobie najlepiej wybierzemy jak to było w przypadku FC4. Pewnie będą questy tego typu odbuduj kościół pastorowi albo obroń, wyposaż bar dla barmanki, no zrób z niej bunkier. Pewnie też jakieś inne zakończenia będą. No przydałby się jakiś konkretny gameplay ale to już raczej pokażą na E3. Edytowane 26 maja 20177 l przez Faka
Opublikowano 26 maja 20177 l Ale sztos szykuje się najgorszy FC od dawna . Trzymam kciuki by marka umarła i pomyślano nad czymś nowym.
Opublikowano 26 maja 20177 l dobry far cry nadejdzie z dniem premiery dying light 2 O ile Techland w ogóle nad tym tytułem pracuje.
Opublikowano 26 maja 20177 l Rusz głową i sam się domyśl. Tereny w FC5 wyglądają jak Wildlands, postacie typowo generyczne dla gier Ubi, ogólnie wszystko wrzucone do edytora, wymieszane i zapisz jako FC5 Edytowane 26 maja 20177 l przez hav7n
Opublikowano 26 maja 20177 l Mówili, że ma być większa mapka od poprzedników (więc raczej taka sama nie będzie) a ile w tym prawdy to uj wie
Opublikowano 26 maja 20177 l Zero podjarki, może jak kiedyś ogram Far Cry 4 to się zainteresuję. Do tego czasu powinno już być w koszach z grami za 19,99zł i w PS+.
Opublikowano 26 maja 20177 l dobry far cry nadejdzie z dniem premiery dying light 2 O ile Techland w ogóle nad tym tytułem pracuje. Techland zaorałby wtedy nie tylko Ubi ale i Deep Silver z ich Dead Island 2.
Opublikowano 26 maja 20177 l Mówicie o tej powtarzalnej do bólu grze gdzie od X czasu zmienia się tylko scenografia ?
Opublikowano 26 maja 20177 l Podobno będzie można zrekrutować psa do pomocy w walce... hmm, jakiż tytuł mi to przypomina...
Opublikowano 26 maja 20177 l Może ten pies będzie takim naszym obrońcą jak to było w przypadku Primal. W sumie niegłupi pomysł mieć pupila jeśli będą dodatkowe skille do wykupienia dla psa. Edytowane 26 maja 20177 l przez Faka