Skocz do zawartości

Far Cry 5

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

setting terenow wiejskich z gta v, niestety zmiksowane z dretwota ubisoftu, postacie z kijem w (pipi)e, brak humoru w jakimkolwiek stopniu a z misji pobocznych pewnie polowania i nawożenie pola

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

jeszcze sie okaże, że mapa fc5 jest kalką z wildlands xd

Gość suteq
Opublikowano

Ta gra wygląda jak kopia 4 tylko z kultem z Mafii 3. XD

Jaka bieda. 

Gość Rozi
Opublikowano

Dawno nie widziałem bardziej nudnego trailera i bezpłciowej gry.

Opublikowano

Przeszedłem Outlasta 2, wymaksowałem FC3, pograłem godzinę w czwórkę i mam wrażenie, jakbym już przeszedł piątkę.

• Plusik 1
Gość _Be_
Opublikowano

Nie widziałem w tym roku nic piękniejszego. Day fucking one! 

Bonanza potrzebuje kogoś do co-opa więc lepiej go nie zawiedź.

Opublikowano

Ujdzie - czekam jak pokażą jakiś konkretny gameplay, bo dopiero wtedy da się ocenić, czy mam do czynienia z nowościami.  Póki co, gra mi lotto. 

Opublikowano (edytowane)

Tak patrzę na tych 3-ch bohaterów, barmanka, pastor i kowboj to chyba 3 alternatywne drogi questowe będą i będziemy pachołkami, co by wykonywać misje dla nich, kogo sobie najlepiej wybierzemy jak to było w przypadku FC4.  Pewnie będą questy tego typu odbuduj kościół pastorowi albo obroń, wyposaż bar dla barmanki, no zrób z niej bunkier. Pewnie też jakieś inne zakończenia będą. No przydałby się jakiś konkretny gameplay ale to już raczej pokażą na E3.

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Rusz głową i sam się domyśl.

Tereny w FC5 wyglądają jak Wildlands, postacie typowo generyczne dla gier Ubi, ogólnie wszystko wrzucone do edytora, wymieszane i zapisz jako FC5 :reggie:

Edytowane przez hav7n
Opublikowano (edytowane)

Może ten pies będzie takim naszym obrońcą jak to było w przypadku Primal. W sumie niegłupi pomysł mieć pupila jeśli będą dodatkowe skille do wykupienia dla psa.

Edytowane przez Faka