Homer S 197 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Względem "kontrowersji" czekam z niecierpliwością na mięsisty artykuł na polygonie. Cytuj
l33t 128 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 (edytowane) Podobnie i u mnie, mi się podoba ten setting, cieszę się ze nie jest to westernowy klimat, gry Ubisoftu maja to do siebie ze najlepiej się gra w co druga cześć, Far Cry był fajny, trójka była fajna, liczę ze piątka będzie tez fajna.W myśl tej teorii piąty Far Cry powinien akurat być słaby. Edytowane 27 maja 2017 przez l33t Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Rozjeżdżaliśmy murzynów w Far Cry 2 i 3 to czemu nie porozjeżdżać białych rednecków w Far Cry 5. No tu mi jeszcze trzecia Mafia zrobiła dobrze - rednecków zabija mi się prawie tak samo przyjemnie, jak nazistów :) Tam gdzie można wycinać w pień fanatyków - tam zawsze sie mnie znajdzie :) Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 (edytowane) Do tej pory miałem do czynienia ze "skróconym" artem przedstawiającym głównego niemilucha: Natomiast dopiero dzisiaj natrafiłem na pełny art: http://www.gamersyde.com/pop_images_far_cry_5-35439-1.html Być może ktoś już o tym gdzieś pisał, ale podobieństwo do obrazu Leonarda Da Vinci "Ostatnia wieczerza" aż nadto widoczne. Otwiera to dalsze przemyślenia co do fabuły. Czy to właśnie my jesteśmy Judaszem, który sprzeniewierzył się i postawił "mesjaszowi", czy kimś spoza układu? Raczej to drugie. Po pierwsze będziemy mogli sami ukształtować facjatę naszego herosa, a po drugie na arcie po lewej stronie widać rozwalający z impetem stodołę samochód, którym prawdopodobnie prowadzona przez nas postać rozwala ten chory układ...Liczba 12-tu "apostołów" widocznych na obrazku może też wskazywać na liczbę bossów, których będziemy musieli posłać do piasku w czasie gry, oprócz rzecz ciemna głównego złego. Takie tam luźne dywagacje... Edytowane 28 maja 2017 przez Czezare Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Trzeba mieć naprawdę nudne życie, żeby rozkminiać fabułę w jebanym Far Cry. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Trzeba mieć naprawdę nudne życie, żeby rozkminiać fabułę w jebanym Far Cry. Kuźwa, żeś mnie ubiegł :D Chciałem napisać dokładnie to samo. Jeszcze w temacie gier Kojimy to rozumiem, bo "chińczyk" od zawsze dawał ciekawe materiały do przemyśleń, ale tu??? Przecież do FC4, tylko zmienili tekstury Paganowi i dorzucili mu brodę, żeby zamiast dyktatora był Ojcem Rydzykiem w ich redneckim Toruniu :) Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Do tej pory miałem do czynienia ze "skróconym" artem przedstawiającym głównego niemilucha: Natomiast dopiero dzisiaj natrafiłem na pełny art: http://www.gamersyde.com/pop_images_far_cry_5-35439-1.html Być może ktoś już o tym gdzieś pisał, ale podobieństwo do obrazu Leonarda Da Vinci "Ostatnia wieczerza" aż nadto widoczne. Otwiera to dalsze przemyślenia co do fabuły. Czy to właśnie my jesteśmy Judaszem, który sprzeniewierzył się i postawił "mesjaszowi", czy kimś spoza układu? Raczej to drugie. Po pierwsze będziemy mogli sami ukształtować facjatę naszego herosa, a po drugie na arcie po lewej stronie widać rozwalający z impetem stodołę samochód, którym prawdopodobnie prowadzona przez nas postać rozwala ten chory układ...Liczba 12-tu "apostołów" widocznych na obrazku może też wskazywać na liczbę bossów, których będziemy musieli posłać do piasku w czasie gry, oprócz rzecz ciemna głównego złego. Takie tam luźne dywagacje... Albo po prostu zastosowali "Ostatnią Wieczerzę" bo to prosty i popularny motyw, i ktoś wpadł na pomysł, że będzie pasować do religijnych ekstremistów. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Kopia FC4 jak nic, nie wiem jak naiwnym trzeba być aby wierzyć że będzie to coś innego/ innowacyjnego, na tych filmikach widać ujęcia, że nawet jazda autem jest identyczna Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 (edytowane) Te samoloty to po ch.uju nowość i innowacja. Toć już w trójce była lotnia czy tam strój do latania, nie pamiętam, czym się te samoloty będą od niej różnić oprócz... otaczającej nas tekstury wnętrza samolotu? Edytowane 28 maja 2017 przez c0r Cytuj
MartaJD 22 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Szkoda, że Far Cry nie jest w third person view :P. W 5 zagram, ale najpierw muszę ogarnąć 4. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Kopia FC4 jak nic, nie wiem jak naiwnym trzeba być aby wierzyć że będzie to coś innego/ innowacyjnego, na tych filmikach widać ujęcia, że nawet jazda autem jest identyczna a powiesz może jaki będzie model jazdy, patrząc na te screeny? serio, rozumiem forumowy trend ale czepianie się jazdy autem w Far Cry po kilku screenach to trochę przesadza Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 rdr 2? beka, przeciez w jedynce tez byly konie i meksyk, po screenach model jazdy konia identyczny jak motory w gta v Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 erio, rozumiem forumowy trend ale czepianie się jazdy autem w Far Cry po kilku screenach to trochę przesadza Nie screenach, zobacz co napisałem, na tych filmikach o Ubi z piątku jest pare scen z jazdy autem, identycznie jak w FC4 to wygląda. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 rdr 2? beka, przeciez w jedynce tez byly konie i meksyk, po screenach model jazdy konia identyczny jak motory w gta v co ty powiedziałeś ropucho? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 jajka ci zejda to skumasz guwniaku Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Akurat Ubi jest tak oczywiste, że można i po screenach oceniać takie rzeczy xd Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 rdr 2? beka, przeciez w jedynce tez byly konie i meksyk, po screenach model jazdy konia identyczny jak motory w gta v Beka przecież wszystkie gry to to samo. Grafika , audio , postacie jak można grać więcej niż w jedną grę . Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Sam setting jest ciekawy, ale boję się, że historia po prostu znów będzie głupia. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 maja 2017 Autor Opublikowano 28 maja 2017 a powiesz może jaki będzie model jazdy, patrząc na te screeny? serio, rozumiem forumowy trend ale czepianie się jazdy autem w Far Cry po kilku screenach to trochę przesadza E tam przesada, powoli koncza sie glupie argumenty no to trzeba znalezc jeszcze glupsze. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Kopia FC4 jak nic, nie wiem jak naiwnym trzeba być aby wierzyć że będzie to coś innego/ innowacyjnego, na tych filmikach widać ujęcia, że nawet jazda autem jest identyczna a powiesz może jaki będzie model jazdy, patrząc na te screeny? serio, rozumiem forumowy trend ale czepianie się jazdy autem w Far Cry po kilku screenach to trochę przesadza No ale przeciez modelu jazdy nie zmienia bo byl latwy i przyjemny. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 też mi się podobał. To nie w modelu jazdy tkwi problem Far Cry'a Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Myślę, ze jeszcze nie jest za późno by przeteksturowali mapę na Egipt. To byłby dopiero setting... Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 I dodali orła, takich innowacji ta seria potrzebuje. Cytuj
okens 541 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 yup, zmian nie bedzie... Ale cos mi sie wydaje, ze to ostatnia czesc przed kakimis zmianami. Przeciez nawet szpecom z Ubi musi sie to kiedys przejesc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi