Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Psychoza i nieobliczalność. Taki Lazaveric będzie pitolił monologi i idee aż nie zaśniesz a Vaas to typ Jokera, jest po prostu (pipi)nięty na łeb nie chciałbym trafić na takiego typa w realu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 o gurwa ale bym sie obesrał gdyby taki ziomek zaszedl mnie w pustej alejce Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 A chwilę później? Taki z doopy wyjęty fragment ma dowodzić czego? No i w takim razie zarzuć mi tu przykładami lepszych czarnych charakterów z gierek video. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Edgar Ross z RDR, Glados z Portala, Shodan z System Shocka 2 ok? Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Nieźle, ale Edgar Ross? Serio? Zwykły stary dziad, no i ciężko go tak jednoznacznie nazwać złym, skoro to stróż prawa, a John jest kryminalistą - to że dziada nie lubimy, nie znaczy, że jest czarnym charakterem tej opowieści. Vaas jest charakterystyczny, ekspresyjny, ebnięty, no i świetnie zagrany, więc dla mnie nadal jest w czołówce. A to z jakim uporem UBI stara się go sklonować w kolejnych odsłonach, pokazuje że nie tylko ja tak uważam. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 (edytowane) Co? Przecież typ był skorumpowany, użył żony i dziecka Johna do własnych celów (kto nie grał w RDR niech nie otwiera spoilera) a potem zrobił z nim to co zrobił, jak już synem Johna przyjechałem do niego i zakończyłem jego połów ryb - dawno zabicie przeciwnika w grze nie wywolalo u mnie takiej satysfakcji A Vaas? No super śmieszny koleś, coś tam pogadał potem zginął w jakiś durnych okolicznościach tyle pamietam. Edytowane 5 lutego 2018 przez _Be_ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Komputerów się boisz? Format dysku i po bólu. Cytuj
Plugawy 3 686 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Vaas mega przehajpowany boss. Czy w ogóle mozna go bossem nazwać? Przejechałem po nim jak po szmacie, a całe jego gadki przez grę sprawiały wrażenie, że walka będzie trudna i w ogóle wymagajaca. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Rozi napisał: Ezio to najlepszy protagonista w grach ever. Ezio Auditore da Firenze to ty szanuj! Wszyscy bohaterowie innych gier ubi nawet nie dorastają mu do pięt. Edytowane 5 lutego 2018 przez blantman Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 (edytowane) 24 minuty temu, blantman napisał: Ezio Auditore da Firenze to ty szanuj! Wszyscy bohaterowie innych gier ubi nawet nie dorastają mu do pięt. Ja tam wolałem altaira. Edytowane 5 lutego 2018 przez bloody_gipsy 2 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Fakt, Altair ciekawszy, przynajmniej do czasu Brotherhood, bo jak w dwójce dali mi jakiegoś młodzieńczego lovelasa, to lekko mnie zirytowali. Dopiero w Brotherhood zacząłem go lubić (jak i całą serię AC), a Revelations było takim stemplem jakości na zayebistości Ezio. Heh... Swoją drogą ostatnie dwie strony tego tematu pokazują, jak bardzo mamy wyebane w FC5, mimo że to temat akurat odnośnie tego tytułu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 No mnie do zagrania przekonuje klimat rednecków i możliwość przejścia w co-opie całej gry. Może skusze się na jakąś używke, żeby nie dać zarobić ubi Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 U mnie dokładnie taka sama sytuacja, grą zacząłem się interesować dopiero bardziej w momencie gdy się okazało, że całą będę mógł przejść w coopie, a do tego jeszcze 2 moich dobrych kumpli jest zainteresowanych wspólnym graniem. Szkoda trochę, że nie postarali się trochę bardziej i nie wprowadzili do serii jakiś większych zmian tak, jak to zrobili w ac origins, który jest tak wychwalany. No, ale będziemy mogli ocenić dopiero po premierze Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 No redneckie klimaty zawsze na propsie, podobnie jak co-op'owanie całej gierki, ale jeśli historyjka ma mnie wciągnąć to wyklucza granie z kumplami. A na pewno nie będzie aż tak fajna, by chciało się przechodzić drugi raz 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 (edytowane) 13 godzin temu, _Be_ napisał: No mnie do zagrania przekonuje klimat rednecków i możliwość przejścia w co-opie całej gry. Może skusze się na jakąś używke, żeby nie dać zarobić ubi Już nie mogę się doczekać twoich wpisów jaką to gównianą grę Ubi zrobiło. A Vaas bardzo spoko postać. Ubi wcześniej nie miało tak wyrazistego czarnego charakteru w swoich grach aż do czasu FC3. Szkoda tylko, że jednocześnie jest to niewykorzystany potencjał i postać szybko znika z gry. Edytowane 6 lutego 2018 przez suteq Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Pagan Min też dał radę. Ubi dobrze kreują bohaterów w swoich flagowych tasiemcach, to trzeba przyznać. Ciekawe jak ten nowy watażka się sprawdzi. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 8 minut temu, Nemesis napisał: Pagan Min też dał radę. Ubi dobrze kreują bohaterów w swoich flagowych tasiemcach, to trzeba przyznać. Ciekawe jak ten nowy watażka się sprawdzi. Spoiler No raczysz Pan teraz żartować. Powiem więcej - ta wypowiedź zahacza o trolling Pagan to taki cartoon character, że to aż niewiarygodne, że kogoś tak słabo napisanego i tak... tandetnego, wrzucili jako głównego antagonistę. Widać było, że na siłę chcą mieć jakiegoś socjopatę, który by zapełnił lukę po zeszłym Vaasie, ale wyszła z tego parodia - ten nowy ma zadatki na kolejnego Pagana właśnie i to jest kolejny powód do zmartwień. 1 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 umówmy sie że Vaas był spoko jak na mało wyszukane standardy fabularne marki FC. ponoc ludzie chwalili pozniej Pagana z 4 ale to juz nie wiem bo 3 mi stykła za calą przygode z serią [*] Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Nieźle, czyżby GTA Online w końcu miało jakąś konkurencję? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 31 minut temu, chris85 napisał: Nieźle, czyżby GTA Online w końcu miało jakąś konkurencję? Tak na pewno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi