Skocz do zawartości

Far Cry 5

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potwierdzono ostatnio, że gra będzie posiadała mikrotransakcje. Z tego co piszą tu i ówdzie, ma być to model tożsamy z tym z AC: Origins, czyli chyba taki nieco mniej rakowy? Nie wiem, bo nie grałem w ostatniego Asasyna. :P Tym niemniej warto mieć to na uwadze.

Opublikowano

Dziekju bogu boskie i niedoscignione Far Cry 1 dla twardzieli nie ma nic wspolnego z tą wspolczesną wersją dla gimbusów. Gdyby nie postać Vaasa 3 czesc bylaby porażką.

Opublikowano

A 5 rozni sie czyms od dwoch poprzednich czesci, procz inną historią, serio ? ten tasmociag zaczyna mi przypominac to samo zjawisko co Call of Duty, autorzy wymyslili ze jesli nie przesune sie 5 metrow do przodu to do konca zycia  beda mi w tym miejscyu wyskakiwac przeciwnicy. 

Opublikowano
18 minut temu, Frantik napisał:

Potwierdzono ostatnio, że gra będzie posiadała mikrotransakcje. Z tego co piszą tu i ówdzie, ma być to model tożsamy z tym z AC: Origins, czyli chyba taki nieco mniej rakowy? Nie wiem, bo nie grałem w ostatniego Asasyna. :P Tym niemniej warto mieć to na uwadze.

Każda mikrotransakcja jest rakowa pytanie czy to przeszkadza przy przejściu gry? No nie bardzo, w takim AC po prostu możesz za pieniązki kupić lepsze bronie czy ubiory jak ktoś chce to yyy no ch,uj niech sobie je kupuje.

Opublikowano

Widzę, że jest gorzej niż myślałem, za prawdziwe pieniążki w AC można bronie kupić i do tego w singlu, a myślałem, że to tylko jakieś kosmetyki się kupuje, a tu co innego.

Opublikowano

Przecież mikrotransy to nie jest rzecz obowiazkowa. Jak ktos woli mieć łatwiej i szybciej i nie szkoda mu kasy to już jego problem bo ja takich rozkmin na szczęście nie mam. 

Kupiłbym nawet tego FC 5 ale trzy miesiące i gra będzie w promocji. A i tak mam spory backlog.

Opublikowano
6 godzin temu, Nemesis napisał:

Przecież mikrotransy to nie jest rzecz obowiazkowa

Ale rakowa nadal. 

Opublikowano

Dopóki za hajs można kupić tylko skórki broni, ciuchy, emoty etc. Czyli coś co nie ma jakiegokolwiek wpływu na statystyki postaci to niech sobie będą. Natomiast jeżeli za hajs kupujemy bronie, podnosimy statsy etc to jest ku$&a rak.

Opublikowano

Fajnie to wszystko wygląda, typowa piaskownica od Ubi, jeżeli ktoś spodziewa się kontynuacji z najbardziej dopakowana grafika, z HDR i ladnie wygenerowanym miasteczkiem w USA, to powinien byc zadowolony! 

Opublikowano

Fankowi się spodoba. 

FarCry5_9.jpg

A co do recenzji, to jestem troche rozczarowany. Kiepska kalka trójki miała 85 średnią to jak tutaj musi być słabo?