Absolem 1 036 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Dopadł mnie hype, cebula w empiku zamówiona. Mam nadzieję że będzie lepiej niż w nudnej czwórce. Cytuj
okens 541 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Co tam? Podobno Ubi na fali dobrych ocen 5 chce remakeowac trojke? W koncu dostaniemy w niej grafe jak przed downgroadm XD Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Nie na żadnej fali, tylko będzie remaster, na początek w ramach season passa do 5. Było zapowiedziane na długo przed premierą. 1 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 3 remastera ogram, może być pudełko, bo żadnego passa nie wykupie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 jakby kogos interesowalo hud cały można wyj.ebac razem z paskudna niebieska droga przez to zabiłem 3 cywili bo gra nic nie podswietlala, nawet czerwonej kropki nad glowa nie bylo, cool Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Chyba jednak się troszkę wstrzymam, w każdej części mam 100% ale tutaj aż takiego parcia nie mam po ograniu gry na WGW i na czerwiec poczekam. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Kurcze ale siejecie ferment...Brak słów! Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 komus ubi nie zapłaciło i boli dupka Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 czyli forumek jest przekupiony? Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Nie przekupiony ale jest grono ludzi, którzy lubią krytykować coś co nie posiadają i sami nie sprawdzili. Ta sama grupa ludzi próbuje na siłę udowodnić, że ubi to syf.Dla mnie prosta sprawa, jeśli czegoś nie lubię i nie mam zamiaru zmienić zdania to nie drąże tematu o którym nie mam pojęcia i nie chce go mieć. No bo jak można o czymś się wypowiadać, kiedy nie miało się z tym styczności?Po co "brudzić" temat? 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Nie każda negatywna opinia na temat gry to jest brudzenie tematu. Przestań tak emocjonalnie podchodzić do gierek. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Szkoda że podobno fabuła jest słabiutka, miejscówka i cała otoczka skupiona na redneckach bardzo mi się podoba i szkoda że nie postarali się o przyzwoitą historię tym bardziej że mieli w mojej opinii całkiem duże pole do popisu. Miałem ochotę na far cry ale chyba odpuszczę i dalej jedynymi far cryami które ograłem pozostaną fc2 bd i crysis1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Nie każda negatywna opinia na temat gry to jest brudzenie tematu. Przestań tak emocjonalnie podchodzić do gierek. Poczytaj jak płytkie są te słowa krytyki i to słowa pisane przez ludzi co nie chcą zagrać bo... Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 xd uspokoję cie, gierka sprzeda sie bardzo dobrze i będzie kolejna część Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Ale ja mam to w nosie, jak się sprzeda.Jeśli zaczniecie grać w ten tytuł to wtedy przyjdźcie i zacznijcie krytykować jeśli coś w grze będzie dla Was nie tak. Bo teksty typu, że ciągle to samo, że nudna, że nie opłaca się kupować jej na premierę są zupełnie tutaj nie potrzebne. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Ale jeżeli w grze widać pewne mechaniki do bólu powielane od lat i oklepane na tyle, że każdy ma ich dość, to rozumiem nie można się odezwać? Lepiej kupić, pograć i potem puścić w drugi obieg żeby w ogóle można było komentować? 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 No to jeśli komuś mechanika się nie podoba, która według nie go jest oklepane na tyle, że nie ma zamiaru kupić gry to po co wchodzi do tego tematu? Każdy wie po gameplayach czy chce bawić się w FC 5 czy nie... Niby gra ble a jednak przyciąga zwłaszcza tych co narzekają Dobra tyle z mojej strony. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 (edytowane) Twarda logika. Jak Ci się nie podoba gra, to się nie komentuj w temacie o grze, bo tutaj wypada jedynie mówić o tym co dobre. Pachnie mi to fanboyem serii FC. Pokaż mi temat o grze, w którym nie ma żadnej krytyki Edytowane 28 marca 2018 przez Matriks_1111 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Jaka twarda logika.Jeśli mi się coś nie podoba to sobie nie zwracam tym głowy. Funboy FC w ogóle nie jestem ale jak można coś krytykować, nie mając z tym do czynienia. Krytyka typu, ciągle to samo, ubi jak zwykle idzie na łatwiznę nikomu tutaj nie są potrzebne.Rozumiem krytykę, typu: dość długie ekrany ładowania, czasem doczytujace się tekstury otoczenia, słaby feeling strzelania itp. (oczywiście to są tylko przykłady).Seria Uncharted też składają się głównie z tego samego. Nawet ostatni osobny dodatek do tej gry jest praktycznie identyczny do U4. Każda seria ma to do siebie, że jest podobna.Mnie naprzyklad bardzo podoba się w FC 5 muzyka, miejscówka, przyroda, swoboda w wykonywaniu misji ale to Far Cry więc albo komuś podchodzi taka rozgrywka albo nie...Co mi się nie podoba to tematyka tych sekciarzy co powoduje pewien niesmak. Mogli by troszkę inaczej nakreślić tych typów, trzymając się z dala od fanatyzmu religijnego. 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 To forum dyskusyjne więc... dyskutujemy. Ja np. nie wypowiadam się w tematach o grach które mnie nie interesują lub nie podobają mi się ale to nie znaczy że ktoś inny nie może tego robić a tym bardziej nie mam zamiaru tego zakazywać. Każdy imo ma prawo się wypowiedzieć chyba że chodzi o trolling, czysty hate lub robienie zamieszania. To tyle odnośnie tego offtopa. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 27 minut temu, Kolos28 napisał: Co mi się nie podoba to tematyka tych sekciarzy co powoduje pewien niesmak. Mogli by troszkę inaczej nakreślić tych typów, trzymając się z dala od fanatyzmu religijnego Dlaczego? Akurat moim zdaniem temat wyborny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi