creatinfreak 3 826 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Też trafiliście na bug, że jest ciągle noc? Trochę to irytujące. Chyba sprzedam i kupię jak już wyjdzie patch Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 nie zero bugów. W ogóle gierka spoko ani raz nie wyrzuciła do pulpitu ani nie było jakiś bugów. Swoją drogą po Kingdom Come człowiek mocniej docenia gry bez błędow na premierę:) Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 4 godziny temu, blantman napisał: 2 osoby max kampania z tym że tylko host ma progress w kampanii. Czyli jak dołączasz do kolegi to zdobywasz kase i punkty talentów ale i tak te same misje jeszcze raz u siebie robisz. Dzięki za odpowiedź Szczerze mówiąc to bez sensu taki coop bo nie należę do osób, które przechodzą dwa razy tą samą grę (chyba jedyne wyjątki to CoD: MW remaster bodajże po 9 latach i TLoU remaster bodajże po 4 latach od ukończenia podstawki) bo nie mam nawet czasu żeby choć raz zaliczyć grę, a na mojej liście jest około 10 produkcji, które chciałbym przejść Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Na zwykłym PS4 gra chodzi jak kupa, duże spadki fpsów, doczytujące pod nogami tekstury. Żadna inna gra tak lipnie nie chodziła. Sprzedaję bo nie zniesę takiej degrengolady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W dniu 7.04.2018 o 21:49, kermit napisał: ej zauważyliście ze w tej gierce nie pada deszcz? lol A w dwójce oczywiście jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Może ktoś, kto skończył grę napisać jak to się skończyło? U mnie właśnie lecą napisy i nie wierzę, że taki jest koniec ;D Aczkolwiek podoba mi się taki obrót spraw, o ile nie ma innych zakończeń Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 8 godzin temu, Emtebe napisał: Może ktoś, kto skończył grę napisać jak to się skończyło? U mnie właśnie lecą napisy i nie wierzę, że taki jest koniec ;D Aczkolwiek podoba mi się taki obrót spraw, o ile nie ma innych zakończeń Spoiler atomówka? koniec świata? cała końcówka to jeen duzy mind fuck. Nie żeby gra była jakaś wybitna ale tego się nie spodziewałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dlatego właśnie finał mi się spodobał Każdy pewnie przyzwyczajony myślał, że tu będzie happy end, a tu zonk. Niczym w Pile 1, gdzie zostajesz sam a Jigsaw gasi światło :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 O co chodzi z tą posesją na samej północy. Nie służy do żadnej misji, a nie da się wejść na jej teren bo respawni cię w innym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dobry materiał dla fanów tematu, warto poświęcić te kilka minut, jeśli ktoś lubi zagłębiać się w takie detale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Uczestnik salonu gier to 10 wygranych meczy, czy 10 razy na 1 miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 13 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Uczestnik salonu gier to 10 wygranych meczy, czy 10 razy na 1 miejscu? Dziesięć wygranych gier,tylko pamiętaj żeby grać na mapach polecanych,na innych tego nie zalicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ale samo wybiera mapy w multi. Jest tylko szybkie głosowanie. Skąd mam wiedzieć które są polecane brother? Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, MAJOCHEY_PL napisał: Ale samo wybiera mapy w multi. Jest tylko szybkie głosowanie. Skąd mam wiedzieć które są polecane brother? Wchodzisz w ‚przeglądaj mapy do gry wieloosobowej’ tam je filtrujesz,w zakładce ‚kategoria’ ustawiasz polecane. Przed meczem głosuj na te mapy,najlepiej te z trybu starcie drużynowe.Druga szybsza opcja to zebranie 6 znajomych i zrobienie wszystkiego w prywatnej sesji,6 osób potrzeba,żeby mecz odpalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Jak ktoś trafi na nocnego buga to pomaga rainstalacja. Tak więc spokojnie skończę sobie grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 45 minut temu, creatinfreak napisał: Jak ktoś trafi na nocnego buga to pomaga rainstalacja. Tak więc spokojnie skończę sobie grę. Przecież łatka wczoraj poleciała. To może ona naprawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Serio? To nawet nie wiedziałem bo wczoraj byłem niedysponowany, a dziś zrobiłem reinstalke i myślałem, że to naprawiło błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 #118 wpadła kilka dni temu. Najnowszy FC nie jest grą wybitną, ale trzeba mu przyznać, że trzyma poziom. Rozgrywka jest całkiem soczysta i długa. Wg statystyk kampania + spora część misji pobocznych zajęły mi niespełna 40 godzin. Fabularnie mogli wykrzesać z tej gry znacznie więcej. Antagoniści aż się o to proszą. Szkoda. Z drugiej strony obok A Way Out gra ma jedno z ciekawszych zakończeń z jakim się spotkałem ostatnio w grach. Sfera A/V trzyma fason. Ogrywałem wersję na PS4 Pro i widoki cieszą oczy. Sprawdziłem również wersję na blachę. Ładniej, ostrzej, a kombo 4k + 60k/s robi przysłowiową robotę. Bardzo podoba mi się też motyw przewodni. Tryb wieloosobowy sprawdza się całkiem, całkiem. Początkowo mnie do siebie nie przekonał, ale przyznam, że kilka godzin w multi spędziłem bawiąc się nad wyraz dobrze. Często czułem się jak w PUBG - surowo (by nie napisać brzydko - bo niektóre mapy są specyficzne), ale jednak rozrywka była emocjonująca. Reasumując - komu podobała się trzecia odsłona, bądź FC4, śmiało może się wybrać się zwiedzać Montanę. Jeżeli komuś poprzedniczki nie pasowały, nie ma raczej czego tutaj szukać. 8/10 - grafika; 8/10 - audio; 8/10 - grywalność; 8/10 - ocena końcowa; 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Pozwolę wkleić sobie cytat z recenzji na ppe.pl, który właściwie mnie póki co powstrzymuje przed kupnem tej gry. " Ale Far Cry 5 cierpi na inną, pozornie błahą przypadłość, która z czasem urasta do rangi dość denerwującego problemu. Nasi kochani kultyści, których tak chętnie częstujemy ołowiem i dynamitem, mają nieznośną przypadłość do spawnowania się dosłownie zawsze i wszędzie. W momencie, gdy właśnie wyczyściłeś posterunek i cieszysz się ze swego triumfu, możesz być pewny, że za chwilę wyskoczy patrol mobilny, by wpakować Ci kilka kulek w plecy. Przeciwnicy co chwila, niczym diabeł z pudełka, wyskakują a to zza krzaków, a to zza zakrętu czy też walą z powietrza. Czasem dzieje się to dość naturalnie, czasem zupełnie bez sensu, zaburzając immersję, a nawet przeszkadzając nam w dokończeniu questa. Nie raz i nie dwa nie mogłem dokończyć dialogu z ważną postacią, bo ta blokowała się w swoistym "trybie walki", kiedy wyskakiwała na nas zgraja brodatych wariatów. Wygląda to tak, jakby kult nie miał ogarniętych ludzi, tylko non stop wysyłał na nas bandy idiotów z bronią palną. Trochę jak taktyka Zergów w Starcrafcie. " Prawda to, Pany? Czy może już to załatali jakimś patchem? Bo FC4 po pewnym czasie tym właśnie mnie odrzucił. Oraz tym, że fauna tam była niezwykle agresywna i liczna, cały czas mnie atakowały jakieś skunksy, orły, hipopotamy i wuj jeden wie co jeszcze. Oczywiście walka taka raz na jakiś czas mogła by być przyjemna, ale nie urwa co 3 minuty. Skutecznie mnie to z immersji wybijało i po jakimś czasie przez to gra poszła do żyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Było w temacie. Z czasem jest ich coraz mniej. Z każdym przrjętym obszarem. Po zakończeniu fabuły praktycznie ich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Btw. platyna wbita, gra sprzedana. Cóż to była za przygoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 gierka skonczona, mile spędzony czas - chyba pierwszy sandbox od dawna ktory nie wymeczyl i nie musialem grac na siłę zeby tylko skończyć fabułę Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Był mały mindfuck na końcu?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 ano fajne zakończenie, sama walka chuyowa ale potem calkiem calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi