Frantik 2 571 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 DLC z season passa nie wyglądają nawet na zrobione na odpier.dol, a ten edytor i kreator contentu dla wszystkich też zwiastuje całkiem sporą żywotność gry. No no... Nawet gdy gra sama w sobie będzie mega odtwórcza (a będzie - we wszelakich wrażeniach przedpremierowych na różnych portalach mówią, że największe nowości w 5 to brak wspinaczki na wieże i poboczna aktywność z łowieniem ryb ), to takie wsparcie popremierowe - zarówno od Ubi, jak i co bardziej kreatywnych graczy - zapewni tony dodatkowej zabawy dla mających na to ochotę. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Gdyby włączyć komuś FC4, kto w to nie grał ciekawe czy by się w ogóle skumał, że to stara część. 1 1 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Nie powiem bo ta cała zawartość przepustki sezonowej nawet kusi. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt NASTĘPNA OWIECZKA Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Dają się wkręcać noby. Ale ja w sumie biorę na premierę. Każda część w połowie mnie nudzi i odrzuca, a i tak kupuję. Paradox, czy ki ch u j ? 1 Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Planuję wziąć na premierę. Jest ku temu prosta przyczyna, ostatni Far Cry w którego grałem, to część - uwaga - pierwsza. Gdzieś tam miałem okazję jeszcze widzieć Far Cry 3, ale to by było na tyle z moich przygód z tą serią Ubisoftu. Tutaj bardzo spodobała mi się tematyka i klimat amerykańskiej Montany. Obejrzałem parę materiałów, które utwierdziły mnie, że chcę w tą część zagrać. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 no z ta amerykańska prowincja trafili w 10, gdyby znow była jakas dzungla czy inne boliwie to nawet bym na to nie spojrzał Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 Czy tylko ja mam wrażenie, że dlc zapowiada się lepiej niż podstawka? Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 No mnie też bardziej to dlc interesuje xD kiedyś chyba spróbuje bo przy trójce bawiłem się bardzo dobrze te 6 lat temu Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 No mogliby dać całą grę w klimatach post Apo. Wygląda to dużo ciekawiej. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 3 minuty temu, nobody napisał: No mogliby dać całą grę w klimatach post Apo. Wygląda to dużo ciekawiej. Jak będziesz cierpliwy to i na to się doczekasz. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 (edytowane) We wrażeniach przedpremierowych na GoL-u narzekali, że paradoksalnie setting jest najbardziej nijaki i robi najmniej spośród ostatnich trzech głównych odsłon, no ale tam typ ogólnie był marudny dla FC samego w sobie. No i zaznaczali, że dostępny dla nich był 1 z 3 głównych obszarów w grze, to i "później może będzie lepiej" Edytowane 11 marca 2018 przez Frantik Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 marca 2018 Opublikowano 11 marca 2018 Tak właśnie obstawiam że po redneckim USA pójdą w post apo USA. Pytanie tylko czy na 6-7h jak w Blood Dragon. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Tu się coś zmieniło od tej dwójki/trójki? FC5 wygląda jak reskin. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Godzinę temu, Bzduras napisał: Tu się coś zmieniło od tej dwójki/trójki? FC5 wygląda jak reskin. No nie bardzo w sumie Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 To olewam, grałem trochę w trójkę, trochę w czwórkę i gdyby nie menusy to bym się nie pokapował, że to inne części. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 (edytowane) Z Far Cry mam tak, że oprócz gównianego i nudnego Primala, to mi się w nie po prostu dobrze gram, mimo tego, że to jest reskin poprzednich części. Tę pewnie też ogram. Wujek kupuje, to sobie pożyczę Edytowane 12 marca 2018 przez Rozi Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Reskin reskinem, ale gra się w to bardzo przyjemnie. No i nie wychodzi co roku Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Nie wychodzi co roku, ba, od premiery Primala minęło niedawno dokładnie 2 lata, i można by tu oczekiwać jakichś dalej idących zmian w samym szkielecie rozgrywki... tymczasem dostajemy kolejny reskin, przyprawiony paroma mechanikami z innych gier Ubi, jak np. znane z Wildlands zbieranie notatek i przesłuchiwanie uwolnionych jeńców celem "odsłaniania" mapy, które zastąpiło wdrapywanie się na wieże. Z drugiej strony nie bardzo mam pomysł, jak można by odświeżyć formułę FC. To, co zrobiono w AC: Origins, tutaj nie ma prawa zadziałać - pchnięcie gry jeszcze bardziej w kierunku RPG-a? Nah. To jednak FPS i cudów od strony mechaniki się tu zrobić raczej nie da. Powrót do pseudorealizmu z FC2, oczywiście z pominięciem (pipi)owych respawnów przeciwników i z jakąś dobrą fabułką? To może już prędzej.@Rozi Gusta i guściki. Mi akurat w Primala grało się bardzo przyjemnie. Lepiej nawet niż w FC4, które było dla mnie tylko dość chamskim reskinem trójki. Primal zaś kupił mnie klimatem - nie grałem w nic w podobnym settingu od czasu Prehistorika na Amidze za dzieciaka i siadło pięknie. Nie trawię natomiast Blood Dragona, nad którym masy się spuszczają z zupełnie niezrozumiałych dla mnie powodów. FC5 kupię. Rozmyślam nawet nad day one, aczkolwiek biorąc pod uwagę trawiące mnie od pewnego czasu "niegranie w gry" i to, jak rzygam otwartym światem przy takim Horizonie, to jest to dosyć ryzykowne posunięcie. No chyba, że wirtualne strzelanie do fanatycznych rednecków sprawi, że fun z grania znów zaiskrzy. 1 Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Pooglądałem gameplaye i widać gołym okiem, że to jest wildlands. Nawet tych półciężarówek nie zmienili. Ciekawe, czy model jazdy dalej będzie zyebany. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 no na następną część przecież mają masę pomysłów chociażby takich jak widać wyżej w tym trailerze season passa, wietnam, zombie, czy ten kosmos z alienami który z chęcią bym zobaczył w wersji far cryjowskiej , jeśli ludziom spodoba się któryś z wyżej wymienionych dlc aż nadto to kto wie, o ile faktycznie by się do tego przyłożyli i nie wyglądało to po prostu jak znowu jakiś reskin, bo szczerze mówiąc to sam nie jaram się zbytnio 5, tak samo było z 4 i primalem, 3 sztosik razem z jedynką, dobrym właśnie odświeżeniem dla serii byłoby pójście w jakieś klimaty sci-fi więc na to liczę w szóstce Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Poprawić model jazdy, AI wrogów, dać możliwość strzelania z dwóch broni naraz, opcję przebierania za najemników, by wślizgiwać się do posterunków, odpuścić wskaźniki celów na ekranie, na rzecz minimapy. W 10 minut wymyślone więcej zmian niż Ubi od czasów FC3 xd 2 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 wow może powinieneś iść do game devu - dzien dobry poprawcie model jazdy i AI - brawo! ma pan tę prace 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Ohoho, jak tendencyjnie pominął kolejne 3 arcygenialne pomysły wymyślone na poczekaniu. No niestety, w Ubi nawet poprawę AI można by nazwać rewolucją (*) Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Walicie smuty, a ja jaram się tym (pipi). Goooooownem przez duże "G" ! Obezranym przez duże "O"! Dzień przed premierą obskoczę media markty i inne experty, czy już może mają... U mnie standard. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi