Opublikowano 27 marca 20187 l Ejj, ale nowego Origins w to nie mieszaj, bo jednak tam zabawa jest przednia mimo wszystko Swoją drogą, to gra od Ubi - czego się po niej spodziewać jeżeli gra z natury ma być piaskownicą?
Opublikowano 27 marca 20187 l Po gameplayach dostrzegam tu Wildlands z widoku typa. No nic, jutro lece do empika wydać 209.99 A miałem kupić: https://www.militaria.pl/schrade/noz_schrade_frontier_drop_point_fixed_blade_schf36_p77044.xml
Opublikowano 27 marca 20187 l 5 godzin temu, _Red_ napisał: Jak czytam w recenzji, ze glownym celem jest cos w stylu podbijania dzielnic i tamtejszych szefow to wzdryga mnie jak przy Mafii 3. 5 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: I przy wildlands. 2 godziny temu, Absolem napisał: I przy Assassinie I przy inFamous...
Opublikowano 27 marca 20187 l A nie wiem, masa osób, ja również (choć wciąż bez First Light). Chodzi o to, że ten schemat jest obecny w masie innych gier z otwartym światem, np w produkcjach od WB - Middle-earth Shadow of Mordor/War czy Mad Max - to chyba najprostsza droga do zrobienia sandboxa w dzisiejszych czasach...
Opublikowano 27 marca 20187 l No super gra 10 minut i skończona. Świetna ale krótka lubię to trolowanie ubisoftu
Opublikowano 27 marca 20187 l gierka sie instaluje, wieczorem ide lowic ryby i grillowac niedźwiedzia
Opublikowano 27 marca 20187 l Ja (pipi)ie serio?, znowu podbijanie/odbijanie outpostów/miast/wiosek whatever? Ta seria od 3 tak mi zbrzydła że chyba juz nigdy tego bullshitu nie łyknę. Podobnie mam z assasinami.... Ogólnie piaskownice ubi sa u mnie niemal z góry skreślone, jedyny sandbox jaki MOŻE ogram to RDR2 .
Opublikowano 27 marca 20187 l 7 godzin temu, _Red_ napisał: Jak czytam w recenzji, ze glownym celem jest cos w stylu podbijania dzielnic i tamtejszych szefow to wzdryga mnie jak przy Mafii 3 No tylko Mafia miała chociaz fajnà fabułę, bohaterów i muzykę. Tu jakoś się na to nie zanosi.
Opublikowano 27 marca 20187 l tak jak sie spodziewalem setting bardzo mi leży, himalaje czy dzungla meh ale amerykańskie gory, rzeki, lasy i wioski to jest to gdzie chce sie bawic
Opublikowano 27 marca 20187 l Znalazłem traktor przerobiłem go na kosiarke i pojechałem kosić redneckow z radiem ustawionym na pismo boże. Dla mnie to ma lepszą fabułę niż mafia 3 tak w ogóle no i do tego na razie mam fun.
Opublikowano 27 marca 20187 l 3 liznąłem, poprzednich części nie pamiętam, ale jaranko bardziej grafika niż grą. Skończyłem tylko 4, Primala nie ruszyłem, bo nie moja bajka. Dlatego 5 skasowałem dayone, klimat spoko, pięknie wchodzi, jak Tybet w 4. Nie wysiedziałbym do obniżek!
Opublikowano 27 marca 20187 l Kurde trzy godziny gry i nie da się z pierwszej lokacji wyrwać, tyle tego tu. Gra cieszy, miejscówki i gunplay w porządku. Jak to w piaskownicy: jest co robić, oj jest. Ci co ogrywali wildlands zauważą spoooro podobieństw Nawet muzykę wyłączyłem w tle bo bardzo podobna do wildlands /a tam już nią rzygałem /. Postaci, ubiór , czapeczki! Wszystko już było we wcześniej wspomnianej produkcji. Schemat rozgrywki ( punkty, bazy,aż dotrzesz do generałów) mapa, wyzwalanie jeńców, model jazdy, strzelanie ---- to wszystko jest bliźniaczo podobne do GR wild. Przerzucili far cry 3/4 na szkielet ghost recona. Ogólnie gra płynnie chodzi, nie zauważyłem przycięć, ale jestem na samym początku. Wygląda, że dobre parę godzin przede mną. Ale wciąga. Wciąga...
Opublikowano 27 marca 20187 l Jedynie czego jeszcze nie ruszylem z serii Far Cry to Primal. Mam jedynie nadzieje, ze nie bede musial robic nie wiadomo ile side questow, zeby ruszyc dalej z kampania. AC Origins mnie strasznie tym odrzucilo.
Opublikowano 27 marca 20187 l 28 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Przerzucili far cry 3/4 na szkielet ghost recona. To raczej Ghost Recona przerzucili na szkielet FC3/4, lekko go modyfikując (nie zapominajmy, że poprzednie GR nie były sandboxami), teraz po prostu mają więcej źródeł, z których mogą gotowe assety umieszczać w swoich innych seriach (np masa rzeczy z FC w AC Origins). Tak to u UBI działa - recykling idzie pełną parą.
Opublikowano 27 marca 20187 l wildlands jest puste i nudne jak flaki z olejem, jedyny plus to coop tu fun, eksploracja, fabuła, wszystko sie trzyma kupy, dużo lepiej jak czwórka
Opublikowano 27 marca 20187 l 1 minutę temu, kermit napisał: wildlands jest puste i nudne jak flaki z olejem, jedyny plus to coop tu fun, eksploracja, fabuła, wszystko sie trzyma kupy, dużo lepiej jak czwórka Się kiedyś zobaczy, jak cena zejdzie poniżej 80zł A Wildlands mi się podoba, nawet jak jest puste - ma świetny klimat działań wojskowych, dzięki czemu fajnie mi się czyści mapę, nawet solo
Opublikowano 27 marca 20187 l 2 minuty temu, Wredny napisał: Się kiedyś zobaczy, jak cena zejdzie poniżej 80zł A Wildlands mi się podoba, nawet jak jest puste - ma świetny klimat działań wojskowych, dzięki czemu fajnie mi się czyści mapę, nawet solo Wiesz ja rozumiem jakby w tym temacie narzekał bluber albo nobody ale ty? Ograles 2 razy watch dogs 1, grywasz we wszystkie gry nie ważne jak wielkie i nudne by nie były division, wildlands etc. Gry puste nastawione na multi ogrywasz w singlu ( ja ich nie ruszam bo forever alone i bym się nudził). Far cry 5 to powinien być Twój mokry sen i spełnienie wszystkich twoich marzeń Nie gralem w wildlands nie mam porownania ale jest co robić. Questy są urozmaicone i przede wszystkim naprawdę wykrecone postacie oraz humor.
Opublikowano 27 marca 20187 l jedyny bug jak uśpie konsole i wracam do gry - czarny ekran, trzeba zamknac i odpalic od nowa
Opublikowano 27 marca 20187 l A patrz ja dzisiaj 3 razy uspilem i po ponownym uruchomieniu od razu grałem dalej.
Opublikowano 27 marca 20187 l Z Far Cry’em jest jak z ulubionym piwkiem, niby ciągle to samo ale jednak lubimy do niego wracać od czasu do czasu bo historia i otoczka wokół niego inna. Oceny widzę dobre także ogram za jakiś czas gdy cena spadnie do tej stówki. Edytowane 27 marca 20187 l przez MYSZa7