_Red_ 12 023 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 Dawno nie grałem w ubisofciaki, wiec po przerwie nawet przyjemnie się (setny raz) chodzi po wyspie w 60fps, zbiera flanelowych pomocników, strzela do religijnych oszołomów. Czuję jednak, że po 10h będzie recycling na maxa do porzygu. Kiedyś kojarzę, że odrzucił mnie motyw z tym randomowym porywaniem mnie, gdy sobie robię side questy. Podobny poziom przeszkadzajstwa jak ataki malarii w FC2. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 W dniu 29.04.2018 o 20:14, _Red_ napisał: Gram od kilku godzin i mam odczucie jakby to był po prostu zlepek arkejdowych misji, jeszcze gorsza wczuwka niz w Primalu. Odbij posterunek, jedź do markera misji, buerk. Nie dam rady chyba grać dluzej w ten szablon. A i bugi: - checkpoint w trakcie lotu samolotem powoduje, że po restarcie samolot ma wyłączony silnik i od razu mi spada. Fartem udało mi się przeżyć i uciec przed bossem strzelającym do mnie z samolotu i jakoś go strącić będąc pieszo - właśnie zepsuł mi się fast travel. Gdzie bym się nie przenosił to po chyba 2 minutach loadingu trafiam na pole koło młyna - często blokuje mi się koło ekwipunku (L1) i nie chce się otwierać I sposób narracji: - w pewnym momencie już nie wiedziałem jaki quest mam aktywny. Robię jeden, nagle włącza mi się halucynacja i po cutscenkach okazuje się, że wcięła mi się inna misja fabularna. Po jej skończeniu musiałem rozpoczynać ponownie tamtą poprzednią. Podobnie gdy jechałem 3km do celu chyba 20 minut i tuż przed celem analogiczna sytuacja. Niestety, ale nie strawię po raz kolejny tego samego kotleta w nowej panierce, leci do CEXa póki cenę trzyma tam zacną. Błe.... W dniu 3.01.2019 o 22:28, _Red_ napisał: Odpuscilem po paru h, yebac ten szablon, w którym tylko tekstury sie zmieniają. No było trochę gorzej @_Red_ xD Zainstalowałem dzisiaj i po prologu już mi się nie chce. Chujowe strzelanie, powtarzalność, przeciwnicy biegają jak pokraki bez ładu i składu. Odpuszczam a mój ostatni far cry to trójka w 25 FPS na ps3 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Pograłem dłużej i się spodobało. Amerykańskie wioski wyszły nawet dobrze. Typowy Far Cry, można się wyżyć i dobrze pobawić. Ciekawe gdzie będzie się dziać następna część, skoro seria się zapętliła i wróciła do tropikalnych klimatów w FC6 to znaczy, że pomysły się już skończyły. Islandia była by oryginalna, ale człapanie po śniegu i pustkowiach było by pewnie nudne. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Teraz jest fajna promocja na Xbox Store na wersję Gold ze wszystkimi dodatkami. Myślę, że 56 zł to uczciwa cena i chyba się zaopatrzę. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 Ja dla odmiany gram teraz w FC6 i w porównaniu do piątku, to gra stała się w pełni prawie zautomatyzowana jeśli chodzi o loot, jest wygodnie, no wszystko z automatu samo podnosi z trupów, jedynie loot, który musisz podnosić to materiały do broni. W sumie dawkuję grę, bo ostatnio w piątek chyba grałem 2 lata temu, taki sam FC ot co. Postać też inaczej się rozwija, bardziej opierasz na się na ubraniach, gdzie mają rożne statystyki. Ulepszać można bronie, supremo to co na plecach nosisz i mają różne wariacje jak szturmowiec, sabotażysta czy truciciel, po prostu ustawiasz sobie swój playstyle pod plecak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi