Faka 3 991 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) O qwa, to jednak odpuszczę ten FC jak niedawno 4 skończyłem, klimat podobny do 4, 3 i ogólnie współcześnie, na razie mi ten setting się przejadł. Edytowane 24 maja 2017 przez Faka Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 No to ci dopiero zaskoczenie. Ale jest łuk, można grać. No to teraz czekam na czarnego bohatera i teksty kaznodziei jak to za czasów Konfederatów było dobrze, a murzyni zbierali bawełnę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Oho, czyżby EKSCENTRYCZNY antagonista się nam szykował? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 jak przebije vaasa to łykam od razu Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Oho, czyżby główny bohater przez przypadek wpadł prosto w centrum wojny przeciwko złej sekcie i dzięki modlitwom do prawdziwego i jedyniego Pana Boga przemienił się ze zwykłego janusza w johna rambo? ? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Beka, że krzyża nie ma, pewnie dlatego, żeby muslimów nie urazić, no niby wygląda to wszystko na motywy religijne. 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Nie chcę oceniać giery po arcie, ale bardziej akuratny byłby tytuł zamiast Far Cry 5 to taki w stylu Square Enix - Far Cry 3.5-II 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Beka, że krzyża nie ma, pewnie dlatego, żeby muslimów nie urazić, no niby wygląda to wszystko na motywy religijne. Jak ma być krzyż skoro to sekta ? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Ciekawe czy ten agent CIA się znowu pojawi, istny KAPTAJN PRAJS serii Far Cry. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Ależ hoiowy ten art XD bohater z broda included. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Trzeba zauważyć że art przedstawia jeszcze jedną postać której tylko ręce widać , do tego przypomina mi to obraz ostatniej wieczerzy Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Beka, że krzyża nie ma, pewnie dlatego, żeby muslimów nie urazić, no niby wygląda to wszystko na motywy religijne. Jak ma być krzyż skoro to sekta ? No w sumie sekta jak masz i rację ale co nie zmienia faktu, że poruszanie krzyża w grach to jest jak zapalnik na kolejne shitstormy w internetach, bo urazisz uczucia muslimów XD - niech piątek już przybywa, trailer rozwieje wszystko, art nie mówi wszystkiego, a pokazuje z czym będziemy mieli do czynienia :) Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Liczyłem jednak na ten western. Szkoda, chyba nie irytująca jazda na koniu ich przerosła. Wiecie jak się jeździło zwierzakami w każdym FC? no właśnie. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Myślicie, że dlaczego nawet w AC odeszli od motywu religijnego i krzyży? xD (pipi) zmowa milczenia... Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 jak przebije vaasa to łykam od razu przecież vaas to byl kibel xD fajny jedynie na trailerach Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Ręce po prawej ułożone do Kamehameha więc trochę jaranko Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Ogólnie chciałbym żeby poszli w bardziej urbanizowane klimaty. Łykaj Homefront The Revolution. Po patchach jest grywalny i to w sumie najfajniejszy "farkraj" od czasów Dying Light. No to teraz czekam na czarnego bohatera i teksty kaznodziei jak to za czasów Konfederatów było dobrze, a murzyni zbierali bawełnę. Byłoby dobrze, ale na takie kontrowersje w "gierkach dla dzieci" nikt sobie nie pozwoli, a na pewno nie tak duży wydawca przy tak rozpoznawalnej marce. Oho, czyżby EKSCENTRYCZNY antagonista się nam szykował? Yhm... zapowiada się powtórka z Pagana, który był podręcznikowym badguyem, tak generycznym, że aż bolały zęby. jak przebije vaasa to łykam od razu Vaasa nie przebije, chyba że pod względem "czasu ekranowego", bo jednak mr Montenegro stanowczo za szybko zakończył swój występ w FC3. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 A według mnie Far Crye jako niewiele gier AAA jakoś trzymają poziom, ot takie 7+. Cytuj
okens 541 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 A wedlug mnie jesli cos sie w tej serii nie zmieni o 180 stopni to stanie nam oscia w gardle. I o ile trojka i czworka mnie ciekawily, Primal byl grywalny chociaz juz z niestrwnosci nie dalem rady( prznajmniej narazie) dokonczyc tak ta piatka jak na razie nie wzbodza we mnie zadnych emocji. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Jedynie tło mi sie podoba, reszta to tandeta. Motywy religijne zawsze mnie jarają, ale tutaj to będzie kupsztal. Widze to po mordzie tego pseudobandyty alfa. Jeszcze te okulary do koszenia trawy. Nie potrafią nawet zrobić skoorwiela. Mogli wziąć Matsa Mikkelsena i ubrać go żałobny garniak. Najepszym motorem napędowym dla gracza byłaby Skyler z BB jako główny zły xd Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) A jak ma wyglądać? Szrama na ryju, jedno oko i szeroki kark? Jeszcze papugę na ramię niech dostanie. Wielu groźnych kolesi ma twarze miłych i sympatycznych osób. Zresztą ci sekciarze raczej tak wyglądają bo w końcu jakieś tam zaufanie muszą wzbudzać. A jak po(pipi)y to chyba tylko patologie wyglądają. No i jeszcze tego madsa pchajcie wszędzie. Tia. Edytowane 24 maja 2017 przez bloody_gipsy Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 Wystarczy ze koles mialby urode bezkompromisowego gościa, fiknij tylko a cie przeciągne samochodem po asfalcie albo obedre ze skóry. Imo Mikkelsen tak wygląda. Troche demonizmu też ma na twarzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi