Farmer 3 268 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 “When Universal approached us with the idea of reimagining these classic characters, we recognized the responsibility of respecting their legacy while bringing them into new and modern adventures. The studio and our fellow creative collaborators [Christopher McQuarrie and David Koepp] have championed and challenged us as we’ve begun to spin the web of Dark Universe. It’s our hope these movies will engross longtime fans and spark the imaginations of brand-new ones.” Jako, że Universal już oficjalnie przypieczętował trailerem powrót klasycznych potworów warto poświęcić miejsce na osobny wątek. Mumia gdzie gra Tom Cruise jest otwarciem owego uniwersum choć pierwotnie to zadanie miało należeć do Drakuli (Dracula Untold). Jest to swoisty powrót do czasów gdy potwory naprawdę straszyły ludzi. Potwór Frankensteina, Drakula, Mumia, Niewidzialny Człowiek, Dr. Jekyll & Mr Hyde, itd. na powrót zagoszczą na ekranach kin i miejmy nadzieję, że wrócą w chwale. Potwierdzono też nazwiska aktorów, którzy wcielą się w kultowe postacie: Johnny Depp - The Invisible Man Javier Bardem - Frankenstein Monster Dołączą do znanych już aktorów z Mumii, czyli Toma Cruise, Russella Crowe (Dr. Jekyll) oraz Sofii Boutella (Mumia). Zapowiedziano też, że kolejnym filmem będzie Narzeczona Frankensteina, którą reżyserować ma Bill Condon, a premierę ustawiono na 14 luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) dla Toma zabrakło garnituru? Spoko ten trailer,aż naszła mnie chęć na rewatch tych klasycznych horrorów, co pewnie niebawem też i uczynię. Edytowane 22 Maja 2017 przez _K_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Już widzęm jak pod masową publikę robią dobre, klimatyczne filmy XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Nie marnujcie kasy na Mumie, nie wiem czy bylem kiedys na gorszym go.wnie w kinie. Czerstwy humor, przewidywalne jump scary, nic pozytywnego nie potrafie napisac o tym Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Nie marnujcie kasy na Mumie, nie wiem czy bylem kiedys na gorszym go.wnie w kinie. Czerstwy humor, przewidywalne jump scary, nic pozytywnego nie potrafie napisac o tym Jakbym miał kierować się opiniami osób na tym forum to już dawno musiałbym przestać grać, czytać książki i oglądać filmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ale coś jest na rzeczy. Podobno film zbiera słabe opinie, a najbardziej dostaje się Russellowi i jego wersji dr Jekylla. Ja tam sprawdzę na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ten Hyde xd Supernatural w ostatnich sezonach to przy tym dzieło sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ale coś jest na rzeczy. Podobno film zbiera słabe opinie, a najbardziej dostaje się Russellowi i jego wersji dr Jekylla. Ja tam sprawdzę na własnej skórze. Nawet na pewno: http://www.metacritic.com/movie/the-mummy-2017 Średnia 34/100 też nie pomaga. I tak nie miałem zamiaru oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Po obejrzeniu Mumii stwierdzam, że ten cały Dark Universe to coś w rodzaju Avengersów Marvela, z tym że tutaj zamiast superbohaterów biorą potwory z różnych bajek i wszystko miksują. Można obejrzeć jak ktoś się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Andreal, dosyć kontrowersyjne stwierdzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Bynajmniej. Taki był cel założenia Dark Universe. Właściwie to Universal stał się protoplastą tej wizji wprowadzając do kin swoje horrory od lat 20-tych ubiegłego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 :I Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 :/<>: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi