Skocz do zawartości

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Featured Replies

• Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 62,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Mario-and-Rabbids-KB-PL-SWITCH-folia/7699   PROMO: PROSCIEMASTAN   CENA: 185zł + koszt wysyłki.

• ProŚciema wraca, tym razem już bez trolli (choć miałem w głowie coś z Xbox One X, ale postanowiłem że już koniec takich zabaw), a z promocją na kolekcjonerkę Mario + Rabbids Kingdom Battle.   http:/

• Dodatek uruchamia się na osobnym sejwie, tak więc Rabbid Peach zaczyna od początku. Śmieszne uczucie być znowu takim leszczykiem i zadawać po 15-20 punktów obrażeń. Przebiłem się póki co przez 4 walki

Opublikowano

oby tylko huomr dopisywał i gejplej był dobry. Liczę na współczesny odpowiednik mario rpg 

Opublikowano

Jest Yoshi, jest impreza  :banderas: .

Opublikowano
  • Autor

Ten screen na ostatnim zdjęciu sugeruje mi silnik z 3D World.

przeciez na fotach pisze z jakiego silnika to korzysta

Games using Snowdrop

Tom Clancy's The Division (2016)

South Park: The Fractured but Whole (2017)

Mario + Rabbids Kingdom Battle (2017)

Opublikowano

Będą się musieli napracować, żeby mnie do tego przekonać. Kórliki (yebane minionki gier), na pierwszy rzut oka kompletnie nie trafiający do mnie humor, no ogólnie odrzucający design. No ale trzeba poczekać na gameplay.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po E3 jestem przekonany. gameplay wyglada troche slamazarnie, no ale to taktyjniak jest, wiec trzeba sie z tym liczyc, podoba mi sie pomysl, setting i mozliwosci w walce. 

Opublikowano

całuję rączki

Opublikowano

moze byc bekowo, jak tylko bedzie humor i gejplej dobry to bedzie fajnie :banderas: premiera za 2 miechy to sie wezmie i obada 

reszta filmow 

Opublikowano

Dobrze to wygląda

Opublikowano

Capture.png

polecam sprawdzić wcześniejszy dorobek

Opublikowano
  • Autor

fajne, taki xcom w sosie nintendo

Opublikowano

Capture.png

polecam sprawdzić wcześniejszy dorobek

o kur.wa :obama: 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że to Ubi i Nintendo jednocześnie, to stawiam na jakieś 500 zł

Opublikowano

normalnie 59,99 doljarów

przed zwiastunem miałem wywalone, ale skłamię pisząc, że nie wygląda to dobrze

Opublikowano
  • Autor

ja tak samo, uwielbiam ale strategie turowe i xcoma a tu kurcze jestem w domu, no i to idealny gatunek pod hybrydowosc switcha

a sobie wezme na premiere, a co

Opublikowano

Nom Switch jednak ma moc. Strasznie mi się ten tytuł podoba. Myślę, że też na premierę będę brał.

Edytowane przez Mantis