Opublikowano 24 maja 20177 l oby tylko huomr dopisywał i gejplej był dobry. Liczę na współczesny odpowiednik mario rpg
Opublikowano 24 maja 20177 l Autor Ten screen na ostatnim zdjęciu sugeruje mi silnik z 3D World. przeciez na fotach pisze z jakiego silnika to korzysta Games using Snowdrop Tom Clancy's The Division (2016) South Park: The Fractured but Whole (2017) Avatar Project Mario + Rabbids Kingdom Battle (2017)
Opublikowano 24 maja 20177 l Będą się musieli napracować, żeby mnie do tego przekonać. Kórliki (yebane minionki gier), na pierwszy rzut oka kompletnie nie trafiający do mnie humor, no ogólnie odrzucający design. No ale trzeba poczekać na gameplay.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Po E3 jestem przekonany. gameplay wyglada troche slamazarnie, no ale to taktyjniak jest, wiec trzeba sie z tym liczyc, podoba mi sie pomysl, setting i mozliwosci w walce.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Mało pokazali ale może z tego być coś interesującego. Mario wygląda na bardziej upośledzonego niż te króliki:P
Opublikowano 12 czerwca 20177 l moze byc bekowo, jak tylko bedzie humor i gejplej dobry to bedzie fajnie premiera za 2 miechy to sie wezmie i obada reszta filmow
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Rabito księżniczka bardzo fajna, biorę to tylko najpierw Switcha kupię ;)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Biorąc pod uwagę, że to Ubi i Nintendo jednocześnie, to stawiam na jakieś 500 zł
Opublikowano 12 czerwca 20177 l normalnie 59,99 doljarów przed zwiastunem miałem wywalone, ale skłamię pisząc, że nie wygląda to dobrze
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Autor ja tak samo, uwielbiam ale strategie turowe i xcoma a tu kurcze jestem w domu, no i to idealny gatunek pod hybrydowosc switcha a sobie wezme na premiere, a co
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Nom Switch jednak ma moc. Strasznie mi się ten tytuł podoba. Myślę, że też na premierę będę brał. Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Mantis
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Zdublowałem Rayosa. Kolekcjonerka 95€ Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Malibu