Malibu 940 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Kórlikowa księżniczka w natarciu Btw świetnie sie prezentuje ta lodowa plansza Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Ubisoft już żeruje, zapowiedzieli season passa w postaci nowych broni, solo wyzwań, coopowych mapek i nowego contentu fabularnego 19,99$ http://www.nintendo-insider.com/mario-rabbids-kingdom-battle-season-pass-delivers-exclusive-weapons-challenges-and-new-story-content/ Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mogliby season passa dorzucić do kolekcjonerki skoro go ogłosili... Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Liczę że gra będzie dość wciągająca , od ukończenia Zeldy w sumie nie odpalałem Switch-a nawet splatoon ma nabite może 2-3 godzinki . Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Z czym to się je? Ogólnie rpgów, turowek raczej nie tykam, ale może się skuszę, bo zapowiada się ciekawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jak nie lubisz rpgów z systemem turowym, to czy sama otoczka ci wystarczy? Ja nie lubię bijatyk i Mario naparzający Linka nie zmieni tego, że SSB mi się spodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie lubię to trochę na wysrost, nie dałem jeszcze szansy tego typu grom, więc od czego tu zacząć, żeby się nie zniechęcić, a zachęcić? :) Jeśli jest dużo myślenia, a przy tym nie odstrasza skomplikowaniem to powinno być dobrze. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Najbliżej tej gry wydaje się chyba XCOM: EU/EW. Teraz w Humble Bundle można kupić wersje na Vitę oraz PS3 za parę dolarów (uwaga, na konto US tylko, na PS3 to nie problem jednak). Na kompie też tanio gdzieś się na pewno da dorwać, na PS4/X1 ostatnio XCOM2 też często w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie lubię to trochę na wysrost, nie dałem jeszcze szansy tego typu grom, więc od czego tu zacząć, żeby się nie zniechęcić, a zachęcić? :) Jeśli jest dużo myślenia, a przy tym nie odstrasza skomplikowaniem to powinno być dobrze. Zdecydowanie ktorys Fire Emblem - sam system jest bardzo prosty (trzy typy broni i kazda lepsza od innej jak w kamien papier nozyce), ale myslenia taktycznego jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Spoko, dzięki, może być te co wychodzi na Switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Spoko, dzięki, może być te co wychodzi na Switcha? Nie to spin off, który nie ma nic wspólnego z głowną serią. Obczaj sobie Xcoma EU jak Raven napisał to skumasz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zdecydowanie ktorys Fire Emblem - sam system jest bardzo prosty (trzy typy broni i kazda lepsza od innej jak w kamien papier nozyce), ale myslenia taktycznego jest sporo. Nie jestem wcale taki pewien, czy Fire Emblem jest dobrym reprezentantem. Jasne, to gra taktyczna, ale o innych zasadach co nadchodzący Marian i Kruliki. XCOM EU/EW/2 to jest zdecydowanie najbliżej tego co nas czeka na koniec miesiąca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 W sumie tak sobie myślę, że czemu nie zaryzykować od królików, a wtedy próbować innych jak się spodoba :). Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ja bym powiedział, że XCOM kosztuje teraz 25 zł na PC w takim muve.pl, a Mario prawie 200 zł, ale to nie ja tutaj jestem zdrowym wariatem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zdecydowanie ktorys Fire Emblem - sam system jest bardzo prosty (trzy typy broni i kazda lepsza od innej jak w kamien papier nozyce), ale myslenia taktycznego jest sporo. Nie jestem wcale taki pewien, czy Fire Emblem jest dobrym reprezentantem. Jasne, to gra taktyczna, ale o innych zasadach co nadchodzący Marian i Kruliki. XCOM EU/EW/2 to jest zdecydowanie najbliżej tego co nas czeka na koniec miesiąca. Masz racje, nie wiem dlaczego pomyslalem o FE. Moze dlatego ze gram ostatnio w Tactics Ogre i wszystko z szachownica na mapkach kojarzy mi sie z tego typu grami. Tak jak mowisz, XCOM to lepsza opcja i koncze tez offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Czytając Was przypomniałem sobie, że premiera już za 5 dni, a ja nawet zapomniałem, że dawno opłaciłem preorder. Jest jaranko :D Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Przedpremierowa galeria z gry: http://www.goomba.pl/przedpremierowo-mario-rabbids-kingdom-battle/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 widzieli reklamy? xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Śmieszne jest to, że polski Ubisoft tak to promuje a gra raczej nie uświadczy języka polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Czyżby byli pewni hitu? Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Nie będę zaskoczony jak w ciągu miesiąca pęknie milion sprzedanych egzemplarzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Według zapowiedzi, pod kolorową otoczką kryje się całkiem kompetentne tRPG, które w poźniejszych planszach potrafi pokazać pazur, gdy mówimy o poziomie trudności. Z drugiej jednak strony mechaniki uczymy się w grze powoli i twórcom zależy, żeby mógł się w to bawić każdy, niezależnie od doświadczenia z takimi grami. Tak czy inaczej, pierwsze opinie są bardzo pozytywne. Najlepsza reklama. Królik śpiewający w operze, że księżniczka jest w innym zamku. Luigi has the Steely Glare ability that allows him to take extra sniper shots at any enemy moving past him Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OU7m1gvK1fs Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeżeli media markt nie nawali rano o 9 we wtorek to będzie grane w samolocie(i to dosłownie) Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wiadomo jak długa jest gierka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi